Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aditiv

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aditiv

  Salut,

  Am cautat pe forum, dar nu am gasit o discutie pe aceasta tema.
  Este bine ca periodic sa utilizam un aditiv pentru benzina? Sa mai curete injectoarele?
  Am pus o data cand mi-a picat bobina, doar ca atunci eu credeam ca a fost benzina proasta.
  Ajuta cu ceva aceste „energizante”? Am gasit in Auchan un aditiv de la STP, cel din imaginea atasata.
  Attached Files

 • #2
  Mai bine benzina buna( minim 98) decat solutii "minune". Sunt fix-pix, frectie la piciorul mesei..., ca sa n-o zic p-a' dreapta...
  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

  Comment


  • #3
   Întreb și eu.... cum curăță ăla injectoarele?
   Fosta: W168 A160 '99 Benzină
   Actuala: W169 A200 '04 Benzină
   Urmează: Dacia 1300 '74

   Comment


   • #4
    Definitiv..antrenand gome din rezervor,facandu-le mici cat sa poata traversa si hartia filtrului si pozitionandu-le unde trebuie.

    Comment


    • #5
     Chiar este o discutie interesanta, aditivii care curata injectoarele de benzina au efect folositi din cand in cand preventiv, nu atunci cand au aparut probleme pe partea de alimentare cu combustibil.
     Diferenta intre aditiv si benzina cu cifra octanica de minim 98 este ca benzina aceea se arde mult mai repede si costa mai mult decat cea de 95 in care poti pune aditiv si obtii acelasi efect sa zicem dar la un pret mai mic.
     Un lucru trebuie inteles nici benzina de 98 nici aditivii pentru benzina nu fac minuni! Folosite in mod regulat curata injectoarele si o patre din depunerile de pe supape DAR nu le vor face ca noi, adica fara depuneri. Este imposibil.


     Sent from my iPad using Tapatalk

     Comment


     • #6
      @ IonutK
      Si eu folosesc aditivul acela de la STP preventiv. Ei spun pe ambalaj sa pui un flacon la 5000 de km, eu am pus la 10.000 - 15.000 de km cand nu uit.


      Sent from my iPad using Tapatalk

      Comment


      • #7
       Posibil sã ai dreptate. Erau ceva teste pe Discovery parcã. Puneau benzinã premium în maºini mai vechi. Arãta cã are putere mai micã, n-o ardea toatã etc.

       Acum nu ºtiu, am pus ºi eu de câteva ori benzinã scumpã. Prima datã am fost forþat cã am fost nevoit sã alimentez de la Lukoil sã fãcea ca avionul. Nu ºtiu exact dacã am mers mai mulþi km sau nu dar un lucru e cert. Suna motorul altfel. Mult mai frumos, mai puþin gãlãgios ºi parcã ºi rãspundea mai bine. În plus parcã ºi mergea mai puþin turat.

       Poate e ºi chestia aia cu "merge mai bine cã am dat un ban în plus" dar ce pot spune sigur e cã la motoarele mici sub un litru dacã nimereºti benzinã proastã cam plângi în sau lângã ea. Am avut o corsa de 0.9 ºi de atunci nu mai bag de la Petrom.

       Poate o fi ºi aditivul ãla ceva magic dar la un rezervor plin la cât îl dilueazã cred cã poþi sã pui orice cã efectul e tot ãla. Sau îi daþi aditivul pe "stomacul gol"?
       Fosta: W168 A160 '99 Benzină
       Actuala: W169 A200 '04 Benzină
       Urmează: Dacia 1300 '74

       Comment


       • #8
        Am gasit in manualul de utilizare al masinii ce aditiv putem folosi: A000989254510. Am fost la reprezentanta Mercedes-Benz pentru a-l achizitiona. Am dat comanda si, dupa cateva zile, m-am dus sa-l iau. Raspunsul a fost ca nu e disponibil decat pentru Germania. Noi, romanii, nu primim.
        Attached Files
        No malfunction

        Comment


        • #9
         Mai mult ca sigur este un aditiv pentru cresterea cifrei octanice. Am folosit si eu peste benzina de 95. Dar, sincer n-am simtit diferenta, plus ca ultima data motorul a inceput sa fie foarte zgomotos. De atunci, doar benzina de 98 minim...
         Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF