Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Rugaminte pentru posesori A170 CDI

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se mai intampla sa fiu intrebat ce masina am.Aici am o dilema, cum "Mercedes" imi este rusine pronunt. raspund: "Una mica albastra".
    Asa ca privesc doar avantajele, am un carut cu stea in frunte a carui nume imi este rusine il spun, iar lumea se gandeste la Matiz sau Tico ) si nu mai este nevoie sa dau detalii. :P
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
      Se mai intampla sa fiu intrebat ce masina am.Aici am o dilema, cum "Mercedes" imi este rusine pronunt. raspund: "Una mica albastra".
      Asa ca privesc doar avantajele, am un carut cu stea in frunte a carui nume imi este rusine il spun, iar lumea se gandeste la Matiz sau Tico ) si nu mai este nevoie sa dau detalii. :P
      Eu spun doar Mercedes Benz. Doar daca sunt intrebat spun si restul...
      Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
        Ar fi culmea sa-mi fie rusine ca am Mercedes... Chiar sunt mandru de el.
        proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Nu stiu de ce insa eu ma simteam mai bine cand raspundeam "Audi"... dar cred ca inca nu m-am obisnuit eu cu Mercedesul mai asteptam

Comment

Originally posted by sees View Post
            Ar fi culmea sa-mi fie rusine ca am Mercedes... Chiar sunt mandru de el.
            Eu spun Trabant, ca Mercedes face masini mai mari...

Comment

Originally posted by haro View Post
              )) Cine naiba m-a pus sa imi cumpar Mercedes atunci? ))
              Ce ai tu e doar "puiut"..... ))
              Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Ok, deci nimeni nu are a170 in Bucuresti.

Rog sa se inchida topicul, multumesc.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF