Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rugaminte pentru posesori A170 CDI

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rugaminte pentru posesori A170 CDI

Salutare,

Am o rugaminte pentru cei care au A170 CDI si anume daca ne putem intalni in weekend pentru 2-3 minute sa vad cum functioneaza servo pe masina voastra. Tocmai ce am cumparat un A170 CDI L fabricatie 11.01 si suspectez ca servo nu functioneaza in parametri normali. Am schimbat lichidul dar tot la fel este. Erori in bord nu sunt, motorasul se aude cum lucreaza insa nu sunt multumit si vreau sa stiu daca asa este normal sau chiar este o problema. Nu as vrea sa demontez ca sa constat apoi ca de fapt nu are probleme.

Aceasta rugaminte se adreseaza celor din Bucuresti, ma deplasez eu bineinteles si mai mult de cativa metri nu trebuie sa fac cu masina pentru a ma convinge.

Multumesc,
    Catalin

INdiferent de motorizare pompele sunt identice.Servo merge mai greu decat la alte masini.
    Eu am pompa noua, noua a fost cand am cumparat-o, acelasi comportament il are.
    Stai linisitit.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Fratele meu are un A140 din 1999 benzina 1.4 si mi s-a parut ca volanul se invarte mai usor. Poate a mea chiar are o problema

De ex in spatii mici cateodata este destul de greu pentru a face miscari scurte si precise, daca stiam ca asa este la toate cred ca ma mai gandeam o data inainte de achizitie
      Inainte de asta am avut un Audi A2 benzina 1.4 si era o placere sa invarti de volan, in miscare sau chiar pe loc.
      As vrea totusi sa "incerc" un alt CDI ca sa ma linistesc deci rugamintea mea ramane valabila. Nici nu trebuie sa merg cu masina, putem incerca doar pe loc.
      Multumesc.

Comment

Este cunoscuta acesta problema cu servo la A-class, un var de al meu avea acesta problema, a fost la un meseriaș in Tg-Mures, i-a demontat pompa si a lucrat pe ea la partea de electronica, acum merge perfect !!!
        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Da, la cat de "norocos" sunt cand vine vorba de masini, tind sa cred ca intr-adevar este o problema cu servo si ca se poate face. Daca asa trebuie sa mearga cel putin sa ma conving

Comment

Se apropie weekendul... Nu are nimeni in Bucuresti un A170 CDI ca sa ma poata ajuta? Promit sa returnez serviciul daca va avea cineva nevoie de ajutorul meu!

Comment

Nu am un A-class, dar daca vrei ne putem vedea.
              Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
              Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
              Onorez comenzi si in Bucuresti
              Tel. 0736375626 Marian

Comment

Multumesc dar sper ca voi gasi pe cineva cu A170 CDI pana la urma

Comment

Cum doresti. Urmareste postul cu intalniri in Bucuresti, poate vi si te lamuresti daca ai vreo problema cu servo.
                  Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                  Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                  Onorez comenzi si in Bucuresti
                  Tel. 0736375626 Marian

Comment

Am cerut parerea catorva persoane pana acum, inclusiv un mecanic si ce am primit a fost - "este in parametri normali" pana la "parca se invarte putin mai greu" si de asta vreau sa pun eu mana pe un alt volan sa ma conving, presupunand ca masina respectiva are servo 100% functional

Comment

Precum au spus si colegii mai sus, este arhi-cunoscut faptul ca servo la A-Klasse merge greu. Mie nu mi-a venit sa cred cand m-am suit intr-un Passat din '97-'98 si am vazut ce servo avea. Practic trageai de covrig cu degetul mic si n-aveai taine; pe langa ala, la A-Klasse am impresia ca merg la fitness...
                      proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Da, am tot citit despre astfel de probleme la Clasa A. Am avut si un Ford la care trageai destul de greu de volan, avea servo insa daca nu ma insel era doar mecanica (nu ma pricep, nu vreau sa starnesc discutii inutile)? Se invartea mai greu volanul dar asa era la toate, eram impacat. Apoi am mai avut un Audi la care volanul se invartea foarte foarte usor, o adevarata placere. Speram ca sa fac un "upgrade" cumparand Mercedesul insa daca stiam de la bun inceput ca volanul se invarte asa greu probabil nu o mai cumparam - vina mea ca nu m-am documentat indeajuns.
                        Acum vreau sa ma conving daca are vreun defect sau daca intr-adevar este in parametri normali. Inteleg ca servo este mai greoaie fata de alte masini dar daca este greoaie nu inseamnaa ca nu poate fi si defecta pe deasupra, nu?

Comment

Daca eram din Bucuresti, ne intalneam, sa vezi ca si a mea merge greu, desi este in parametrii.

Si pe mine m-a deranjat la inceput, pentru ca e mai dificila decat fosta masina care nu avea servo, la parcari era de tras recunosc, dar in schimb in mers, mergea mult mai usor decat mercedesul. Chiar m-a intrebat un coleg daca are servo, asa usor mergea.

Unde mai pun ca acum cateva zile am condus un polo si roteam volanul cu un deget, atat de usor mergea si dupa aceea, cand m-am suit la volan la mercedes, credeam ca mi-a furat cineva servo directia.
                          Last edited by conels; 02-06-2014, 15:56 PM.
                          Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

)) Cine naiba m-a pus sa imi cumpar Mercedes atunci? ))

Comment

Nu fi suparat, priveste celalalte avantaje, ca pana la urma vrei nu vrei, te obisnuiesti cu directia asa cum e. E mai nasol daca schimbi masinile, cum se intampla cateodata la mine la servici si apoi ma urc la volan la mercedes.
                              Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF