Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Opiniile voastre cu privire la A-Class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Normal ca nu se pot compara. Dar cine a insinuat asa ceva?
    Chiar ieri vorbeam cu un fost coleg de facultate care m-a intrebat la un momend dat ce masina mai am. Dupa ce i-am spus, au inceput intrebarile: dar cum merge in curbe, ce motor are, ce cuplu etc. Cand m-a intrebat daca pretul sare de 20k si i-am spus sec ca da, sare - si-a dat seama ca nu merita.
    Si i-am dat dreptate.
    Diferenta esentiala dintre mine si el este ca eu nu sunt insurat. E adevarat ca nici el nu are copii dar este clar ca A-klasse nu e o masina de familie cu perspectiva aparitiei copiilor.
    Dar pentru mine e perfecta. Si nu, nu regret ca am platit mult pentru ea.
    Unless I'm very much mistaken...

    Comment


    • #47
      a klasse

      ma bag si eu in seama!
      de 1 luna de zile sunt fericitul posesor al unui a 170 cdi din 2001, 130k km pt. care am platit 8300 de euro.
      asta dupa ce luni intregi m-am tot gandit si documentat si sfatuit si studiat piata. si decizia mea a fost sa imi iau masina pe care o am acum.
      sunt multe criterii care m-au condus la aceasta alegere, ca sa ma intelegeti ar trebui sa ma cunoasteti de ceva ani dar sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere, ca mi se potriveste perfect.
      inutil sa mai zic cu ce placere o privesc cand o vad dimineata in parcare... e de drept ca o am doar de 1 luna, dar stiu ca o sa am aceeasi senzatie multa vreme de acum incolo. sunt chiar indragostit de masina mea!
      stiu ca in banii astia gaseam o masina ceva mai noua si cu ceva mai putini km, un opel de exemplu (bun si ala, desigur) dar am ales masina asta pt. ca este MERCEDES! si nu cred ca este nevoie de completari aici!

      Comment


      • #48
        Salutare prieteni
        Sunt posesor de A 170 CDI din 2000. Cand am cumparat-o aveam in bord 93700 insa acum ma indoiesc de acest lucru. De ce ? Simplu : Am avut numai belele cu ea si cam una dupa alta
        1 : Ala care mi-a vandut-o pusese poxipol sau asa ceva la inbinarea unei teve de ulei ca sa mascheze acest lucru {am schimbat teava de ulei : 110 ron teava + 50 Ron manopera} Vi se pare mult ? {Asta ca sa vedeti cat de idioti pot fi unii oameni }{cretinul, pentru a masca pierderea de ulei a facut plinul peste limita fapt ce la un moment dat imi indica in bord High pressure} In fine am rezolvat. Schimbat la dorinta mea placute frana { 150 + 70 manopera } Dupa 6 luni picat turbina {reparata cu schimbare chit - garantie 1 an fara limita de km - 1000 ron + taxe mesagerie rapida}{bineinteles alt ulei, alt filtru, alta manopera}Tot acum un mecanic imi spune ca e bulit IGR {mecanic} altul de la reprezentanta initial ca e bulit apoi dupa consultari cu alti savanti de la ei ca nu e bulit. In fine merg in continuare cu el asa. Dupa alte 5 luni pierd motorina. Merg la reprezentanta. Cei de aici : Mosuleeeeeeeee, e naspa ...
        Tre' sa schimbi pompa de inalta presiune. Ok, cat face ? 2200 ron plus pompa veche la schimb. Dar nu puteti sa schimbati semeringurile ? Baaaaa sefu' {sarantocule, in viziunea lor} noi lucram numai cu piese noi. Am mers la alt service, imi schimba aia semeringurile dupa care imi spun foarte nonsalati : E spart capacul de la pompa. Si de ce-ai mai schimbat atunci semeringurile daca ai vazut ca ala e crapat ? Pai nu ati zis sa va schimbam semeringurile ?
        Aerul conditionat tine doar 2 luni {Ceva pori micronici ce nu pot fi astupati decat cand se vot largi. In acele locuri erau lipiti niste bondari sau albine {radiator nou 800 roni+150 manopera} Si ultima : imi apare acum in bord ledul cu SRS asta fara a fi lovit masina ca sa se fi declansat airbagurile. La test mi-au spus ca e bulit calculatorul
        In fine, ce mai astept de la aceasta masina ? Poate sa-i sara motorul in mers Cam asta a fost pana acum aventura cu A 170 CDI. intr-un an de zile. Parti pe care m-au multumit : Consum bun {5.8 in oras, 4.8 afara } spatiu e suficient pentru 3 membri ai familiei {Am scos bancheta dubla rabatabila lasand doar scaunul pt o persoana punand in loc ramas liber rucsaci, genti iar pe ele o saltea mica gomflabila pe care copilul s-a intins uneori foarte bine. {Mentionez fara nici un fel de gluma ca am pus in aceasta masina pe locul ramas dupa scoaterea banchetei plus in portbagaj mai multe lucruri decat in Loganul de la firma} Am facut jumatate de tara inclusiv Transfagarasanul-la deal rupea, Cheile Nerei, Golful Mraconia-am cam ras scutul dar nimic grav , pe autostrada Pitesti-Buc mers cu 160 km/h fara trepidatie volan, trecut si pe langa tiruri-un pic de balans dar nu asa cum zic unii, prins de multe ori in trafic in lunile alea toride, mers ca melcul dar s-a comportat foarte bine si asta cu aerul pornit.In depasiri se comporta admirabil. Cu saritul in curbe ....hai sa fim seriosi. Cam astea ar fi. In final dragi prieteni recomandati-mi si mie niste locuri de unde pot cumpara o pompa de inalta presiune sau un computer second.

        Comment


        • #49
          Aaaaaaa uitasem : am ramas si fara servo- se rupsese cureaua ce angreneaza si alternatorul si pompa de apa. Era o rola bulita. Le-am schimbat preventiv pe toate 3 {420 ron cu tot cu manopera}
          Dupa aproximativ 5 luni s-a busit si fulia {am gasit intr-un loc cu 350 ron - peste tot 510-520 ron} + manopera 250 ron

          Comment


          • #50
            Imi pare rau pentru tine. Mai sunt si ghinioane sau pseudoghinioane.
            Hai sa vedem cat ai dat pe ea, cat ai bagat in ea si daca o vinzi cat iei pe ea si mai ales ce poti sa-ti iei la banii aia ca sa nu cada si sa coste la fel.
            Eu asa fac calculul.
            Vinde-o daca nu-ti convine, iti garantez ca sigur o sa iei un pret foarte bun.
            Dupa cum vezi si tu pretul pieselor nu este foarte mare comparabil cu orice alta marca.Intreaba posesorii de ford, logan, reno, volvo, saab, skoda, etc. de pretul pieselor si o sa ramai uimit de diferenta.
            Gandeste ca ai pus-o la punct si nu mai ai treaba cu ea , este totusi mercedes.
            Acum sa revenim la ce te doare. Eu am facut o comanda pe dezmembrari.ro pentru polita spate si telescoape dupa care am primit mai multe oferte de la parcuri auto din tara.
            Polita am cumparat-o pentru ca era mai ieftina decat noua dar telescoapele erau aproape cat cele noi si am preferat sa pun noi.
            Firma era din Pascani si daca gasesc numarul ti-l trimit.
            Expedierea s-a facut cu Cargus.

            Comment


            • #51
              si eu cred ca e vorba de ghinion.
              parerea mea sincera ca o masina de-asta care prezinta atatea probleme ar trebuie sa aiba 200 - 250k km si in timpul asta sa nu fi fost ingrijita mai deloc...
              ceea ce inseamna ca ti-ai luat teapa rau la km... sper cel putin ca ai luat-o cu bani putini.
              dar nu mai conteaza, asa cum spunea si valyvis10 ai cam pus-o deja pe picioare si nu ar trebui sa mai ai probleme.
              mult succes si sa auzim de bine!

              Comment


              • #52
                E posibil sa fi luat teapa. In iubita noastra tara unde poti sa faci daca vrei destule potlogarii fara ca cineva sa te traga la raspundere e posibil orice. In fine, masina a costat 8400 anul trecut, al doilea propietar, full option inclusiv piele. De bagat am bagat cam 1100 de euro. Repet : nu o consider o masina proasta deoarece atat timp cat am circulat cu ea {mai mult sotia-ea este "propietara" }in stare buna chiar m-a satisfacut si asta fara nici o urma de subiectivism {sunt la a 4-a masina - dacie, golf 2, renault 21, mercedes, iar de la firma tico, cielo, supernova, solenza, logan, megane }
                Legat de costul pieselor la fel { doar traiesc si eu aici } Problema care m-a innebunit a fost ca am patit astea tocmai la un Mercedes. O alta chestie deranjanta este accesul la un service bun sau cel putin un mecanic bun priceput pentru acest tip de masina si care sa-ti spuna : Uite nene, asta e stricata, asta poate genera o alta problema daca nu o repari sau o inlocuiesti la timp si te costa atat. Dai atat dar noi iti garantam ca acesta lucrare te va tine atat. Va spun ca la reprezentanta lor, sau adunat 3 intelepti si scarpinandu-se in barba proclamau pe rand : cred ca e asta dar e posibil si asta ...dea, s-ar putea sa fie asta { ca sa nu mai zic ce fete faceau cand vedeau motorul ....} Pentru mine e foarte clar acum : Nu se prea pricep, bajbaie din aproape in aproape deoarece nefiind multe din astea ca ale noastre prin oras si banuiesc prin tara raportate la Golfuri si Opeluri asa ca nu au avut pe ce sa invete. { De specializare pentru A Classe nu mai zic }Plus faza cu testerul care e universal valabila la toate masinile. Palpaie ceva-bag-o la tester, scartaie ceva-tester, bate ceva ...nu stiu sa vedem ce ne spune testerul, va doare inima ? desigur treceti la tester ...Te incarca {jefuiesc} fara scrupule la manopera si cu acest tester. Bai oameni buni, fiecare producator pune acest computer printre altele in ideea de a-i ajuta pe mecanici sa descopere pe cat posibil mai exact cauza, problema si nu pentru a fi o sursa de a "mulge" fraierii de cate 70-100 de ron o singura data. Poate sunt eu suparat, dar oare ma insel ? Sa fie clar : imi place masina si sotiei la fel si pun totul pe seama prostiei mele si a ghinionului. Daca imi puteti indica un numar de telefon {cel din Pascani} sau altele din tara, raman dator. Va multumesc
                Last edited by gabone; 12-18-2007, 00:22 AM.

                Comment


                • #53
                  eu am auzit lucruri bune despre autoklass din bucuresti, dar n-am fost la ei personal...

                  Comment


                  • #54
                    Mercedes si-a stricat firma cu aceasta masina si cu smartul.
                    p.s.
                    Fara vreo intentie de a supara posesorii de asa ceva.
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                    Comment


                    • #55
                      am un coleg de munca,un rus are 199cm si 130 kg fara grasime pe el....a luat un A140 2003an,si se smiorcaie in fiecare seara de consum....dar pe zapada m-am jucat simbata seara intr-o parcare mare cu ea, masina se comporta binisor....doar ca intra des ESP,ca daca nu ar fi avut......ca parere personala,nu e nici carne nici peste.....motorul e cam putoare,plasticele inca stau cumintzi,in rest impresia de spatiu incapator,cam masina de gagica....de gustibus

                      Comment


                      • #56
                        La multi Ani !
                        incearca aici http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-...amuri,....html

                        Comment


                        • #57
                          Cam rigide mashinutzele astea, in spate te rupe la coloana daca mergi!!!
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

                          Comment


                          • #58
                            Salut.
                            Vreau si eu un sfat.
                            A 140,A 160 sau A 170 benzina bineinteles?

                            Ce sfat imi dati?
                            Last edited by doktor4carz; 06-27-2008, 11:34 AM.

                            Comment


                            • #59
                              A170....
                              nu dubla posturile, foloseste "edit"....
                              The stars will light my way

                              Comment


                              • #60
                                Motoru mai mare e motoru mai bun, ala mic e maltratat, subnutrit si respira greu!
                                W110-2.0 D 1966
                                W115-2.0 D 1971
                                W123-2.4 D 1982

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF