Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

w123 super tuning

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w123 super tuning

Salut!
    Eu am ramas fara cuvinte, am clipit de cateva ori, nu imi vine sa cred ... dar poza este reala .

Cu respect,

w140 s320sdl
    Attached Files
    "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
    http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

Din seria worst modified cars! Nu inteleg cum platesc pentru a face asa ceva.

Comment

Prostul gust nu are limite

Comment

Am mai pus eu o data aceleasi poze acum cateva luni,intradevar arata tare nasol ,omul are probleme grave..

Comment

Este hidoasa!
          BMW 745, E23

Comment

Joint-venture cu Chrysler!

Comment

tipul este din oras cu mine, respectiv din oradea. Am vazut-o cu ochii mei si pot sa spun ca si mie mi se pare oribila. Bine... eu practic sunt foarte sceptic la tot ce inseamna modificari la masinile clasice, tolerez unele mici modificari 'pe ici pe colo prin puntele esentiale', dar aceasta masina depaseste limitele bunului gust.

'Am zis.'

Comment

Da am mai vazut-o si eu in alte Topicuri, cred ca omul e tamplar, dulgher ceva, a tunarit-o singur, o mana de glet si gata facelift-ul la Kobra.
                i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF