Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tuning W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O parere personala: w124 e suficient de frumos, fara a avea nevoie de modificari, care din ce am vazut sunt uneori oribile. La w124 coupe sunt de acord cu un set de jenti ( AMG, Brabus, MAE ), o vopsea mai deosebita, spoilere, eleron, praguri, dar toate in ton cu linia marcii si fara a da in tiganie. Iar w124 model T nu cred ca are rost sa fie tunat, deoarece destinatia lui, ca model, nu merge cu tunning-ul. A, sa nu uit, la w124 coupe modificarile de aspect trebuie neaparat insotite si de un tunning al motorului, de preferat o modificare clasica nu una de cip. Parerea mea!

Comment

sall all am si eu in mercedes e200 coupe si vreau sa stiu mai multe despre el si am si niste probleme ?? ma ajuta cineva pls . id mess gangster_t11@yahoo.com

Comment

hai sa ma bag si eu in seama , si bag niste poze care va pot ajuta sa va decideti spre unele schimbari nu prea mari dar dragute in acelas timp , asta dupa parerea mea .
        Last edited by dobermann85; 01-25-2011, 21:58 PM.

Comment

Ok poze am vazut destule ... Dar sa spunem si unde putem gasi asemenea praguri,eleroane,spoilare,grile,faruri etc...Ceva oameni din Romania care se ocupa cu frabricarea montarea lor si etc.
          Cu S-ul nu te pui.

Comment

Salutam!
            Sa incerc si eu.
            Attached Files
            Last edited by tumar; 01-25-2011, 22:02 PM.
            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

alte poze

Comment

Am gasit ceva produse frumusele pentru w124 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
                Cu S-ul nu te pui.

Comment

Si pe mine ma intereseaza niste praguri si o bara sau o prelungire pentru bara.
                  Daca tot am vopsit masina macar sa stiu o treaba
                  Daca stie cxineva unde putem face la comanda elemante din fibra sa dea informatia mai departe.
                  Dar sa fie oameni seriosi, pt ca am mai intrebat eu la uni si ziceau ca imi adapteaza nus ce bara de vectra opc adica tiganie.

Comment

Originally posted by MARIUS B View Post
                    De acord cu voi la cele cu geam clar ma refeream si in ce priveste farul si lampa de semnalizare.
                    Dar de genul acesta de semnalizare ce parere aveti ?
                    De unde as putea cumpara asa semnalizatoare?

Comment

Pt cei care mai cauta elemente, am adunat de pe toate siteurile cateva repere orientative www.mbuniverse.ro.hn si ii pot ajuta pe doritori la pretul lor de acolo.
                      Toate bune!
                      pasiunea NU cunoaste limite !
                      My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF