Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Evacuare dubla C220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evacuare dubla C220

Salut, acum doua zile am intrebat de unde pot cumpara un KIT AMG, dar am gasit undeva un pret convenabil.
    Acum, vreau sa va intreb cum pot face o evacuare dubla, ca nu stiu nimic despre componentele unei masini sau macar cum arata cursul unei evacuari.

Evacuare...

Buna ziua !

In primul rand, motorul tau nu are nevoie de asa ceva. In al doilea rand, daca vrei doar look, e alta chestie.

Pseudo-dubla evacuare se poate face simplu, doar mai scotand o teava din actuala toba si pozitionand-o simetric fata de cea actuala. Costuri minime, promptitudine in executie.

Se poate si evacuare dubla cu plecare de la colectorul de evacuare, dar trebuie sa iei in considerare mai multe materiale si ore de munca, cu costuri pe masura, probabil catre 500Euro, daca nu mai mult. Si vreo doua zile de munca, daca vrei sa iasa bine din prima, fara zgomote suspecte si contact cu caroseria.

La un moment dat, pe una din masinile mele, am trecut de la asta:

Pe elevator 2.jpg

La asta:

Pe elevator 3.jpg

Mentionez ca s-a trecut de la evacuare dubla facuta catastrofal (directa pe sub masina, fara tobe si trecuta pe sub puntea spate...) la evacuare dubla facuta serios, cu tobe, cu bucle peste punte, etc.. Motorul este un V8 de 7.5 litri, care vine de la mama lui cu evacuare dubla, dar evacuarea a fost batjocorita inainte ca masina sa ajunga la mine.

De dupa colectoarele de evacuare, materialele folosite au fost urmatoarele:

- doua racorduri flexibile de 3" diametru.
    - sase flanse de 3" cu cate trei gauri.
    - teava de otel aluminizata tot de 3" diametru, circa cinci metri.
    - doua tobe FlowMaster cu o intrare de 3" si cate doua iesiri de 2.5"
    - teava de otel aluminizata de 2.5", circa sapte metri.
    - patru coliere de 3".
    - patru coliere de 2.5".
    - patru racorduri de cauciuc (inele elastice de ancorare).

Racordurile fara flansa arata asa:

Racord flexibil.JPG

Flansele arata asa:

Flansa evacuare 3 inch.JPG

Tobele arata asa:

Flowmaster 40.JPG

Coliere folosite sunt cele mai normale posibile:

Exhaust clamp.JPG

Desi, daca as fi lucrat cu teava de inox, as fi folosit asa ceva:

V-Band clamp.JPG V-Band kit.JPG

Costurile sunt irelevante, ca doar tu stii ce variante ai. Mentionez doar ca racordurile flexibile, flansele, tobele si colierele au venit din USA, iar teava aluminizata si manopera a venit/s-a executat din/in Romania.

Dragos

Comment

Multumesc frumos pentru raspunsul complex care mi l-ai dat.

Pai ma intereseaza sa o am doar pentru look, nu este relevant daca o am sau nu...
      Ca sa o fac pentru look cam ce piese mi-ar trebui? Si de unde le pot comanda ca service-uri sunt destule unde sa le montez.

Comment

In functie de ce varianta alegi, te poate costa putin sau mult.

Exista firme care comercializeaza/confectoneaza evacuari custom-made, din inox sau teava clasica. Ia legatura cu ei, du-te pe acolo cu tot cu masina, explica-le ce doresti si cati bani esti dispus sa investesti iar ei o sa-ti faca o oferta de pret si o sa-ti dea un termen de executie dupa ce-o sa-ti urce masina pe un elevator si se vor uita la layout-ul evacuarii OEM.

Minimum vor fi probabil vreo doi metri de teava si un exhaust tip identic cu cel actual. Daca nu se gaseste un exhaust tip identic, se iau altele doua la fel si se adapteaza la teava existenta si la cea care se va construi.

Dragos

Comment

Salutare daca vrei doar estetica uitate la postul meu si vezi ca si eu am facut dubla evacuare,daca iti place trebuiesc cumparate doar 2 finale (eu le-am luat din bucuresti pe ebay,daca te intereseaza iti stau la dispozitie cu alte informatii)a ta cred ca e w204 daca nu ma insel http://www.clubmercedes.ro/my-classe...ic-t36513.html

Comment

Sau...Te astept cu pm daca mai vrei detali .
            Attached Files

Comment

Originally posted by Moga Alexandru View Post
              Salut cat au costat finalele ?sunt bestiale

Comment

Originally posted by Moga Alexandru View Post
                Salutare,

Foarte frumoase ornamentele.
                Asta ar fi singura modificare pe care as vrea s-o fac la masina si am o intrebare.
                Merg schimbate doar ornamentele sau trebuie si partea aia neagra de sub bara?
                In cazul meu, un E Coupe 2011.

Multam!
                Regulament general Club Mercedes.

Comment

pentru sunet, recomand scoaterea tobei intermediare si inlocuirea ei cu o teava de inox de aceeasi dimensiune (a se respecta dimensiunea originala, pentru a nu pierde compresie la evacuarea), si in locul tobei/tobelor finale montate tips-uri. piesele: teava inox + tipsuri maxim 100 lei si manopera 50 lei. sunetul va fi peste masura asteptarilor am incercat

Comment

Originally posted by costincox View Post
                    pentru sunet, recomand scoaterea tobei intermediare si inlocuirea ei cu o teava de inox de aceeasi dimensiune (a se respecta dimensiunea originala, pentru a nu pierde compresie la evacuarea), si in locul tobei/tobelor finale montate tips-uri. piesele: teava inox + tipsuri maxim 100 lei si manopera 50 lei. sunetul va fi peste masura asteptarilor am incercat
                    ) Prea mult zgomot pentru o masina de zi cu zi.
                    Cel putin, eu sunt multumit de sunetul pe care-l scoate, fara a mai face vreo modificare.
                    Regulament general Club Mercedes.

Comment

Salutare eu am gasit pe ebay.de http://www.ebay.it/itm/181173402143?...84.m1423.l2649 oare o fi compatibil 100%

Comment

Multumesc pentru sugestie, ma voi interesa si la ceva service-uri din oras si sper ca pana in vara sa am tot ce imi trebuie pentru asta.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF