Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes C200 W203 Avantgarde Light Tunning

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am luat-o de pe Okazii.
    Uite linkul : http://www.okazii.ro/accesorii-auto/...dan-a123887726

Comment

Felicitari pentru masina! Daca-mi permiti o remarca. Incearca sa pastrezi cat mai bine aspectul initial al masinii. Adaosurile de multe ori duc spre kitsch, sau pe romaneste, cum spune colegul Cutaresku, " tiganeala".

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
        Tavita de unde ai luat-o? Ma bate si pe mine gandul la una...
        Exista si la noi pe Forum un coleg care vinde tavite... (parca e din TM)

Originally posted by iulianus View Post
        ...Adaosurile de multe ori duc spre kitsch, sau pe romaneste, cum spune colegul Cutaresku, " tiganeala".
        Subscriu in totalitate! Nici mie nu-mi plac ornamentele alea de pe tevi... arata aiurea... Daca erau cele vechi ruginite, este o solutie de tratare si dupa aia dai cu vopsea rezistenta la caldura sau cu spray crom...

Si daca tot faci "light" tuning, fa ceva si cu suportul ala de numar de inmatriculare. Arata aiurea cu bridele de plastic... Cut 15 lei gasesti in orice targ suport de numar MERCEDES BENZ!

P.S. Nu o lua in nume de rau, dar la 136 000 km cotierele sa arate in halul ala inclusiv pe partea pasagerului ?!?

In rest, bafta la tunat. Masina e cu potential si se vede ca te implici. In fond, tu esti cel caruia trebuie sa-i placa in primul rand rezultatul...
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Multumesc pentru sfaturi. In principiu sunt total de acord cu voi, nu trebuie exagerat cu modificarile. In privinta esapamentului nu cred ca e o diferenta prea mare intre a vopsi cu crom si a atasa niste capete cromate care sunt de aproape aceleasi dimensiuni. La modelele mai scumpe si mai sportive capetele cromate sunt standard - cred ca la modelul meu lipsesec pentru a fi pretul mai mic, nu pentru ca era mai estetic asa - parerea mea.

Acum cateva zile le-am mai ridicat un pic si nu se vad aproape deloc, stiu ca in poze arata mai iesite si poate din cauza asta pare exagerat- acum e total diferit - poate pun si niste poze cand am ocazia.

Cat despre cotiere , nu pot spune decat ca persoana de la care am luat masina avea ceva kilograme in plus si s-a vazut pe unde a pus mainile si coatele.

Am sa las suporturile pentru numar indiferent ce masina imi iau pentru ca am pierdut deja 2 numere de inmatriculare datorita gropilor din Romania si din Bucuresti. Si la celelalte 2 masini pe care le-am avut tot asa le-am tinut - chiar daca nu arata perfect , cel putin nu mai trebuie sa ma uit in spate de fiecare data cand cobor din masina.

Ultima investitie a fost curatarea profesionala a tapiteriei care era patata de ulei pe bancheta din spate. Nu m-a costat decat 50 de RON si a iesit boboc- traiasca internetul .

Alte idei pe care le mai am sunt : -acoperirea cu folie transparenta a capotei pentru a o proteja de pietricele, dupa ce am polishat-o.
          - montarea de xenon pe proiectoare ( merg mult pe ceata cand ma ies din Bucuresti si ma duc la "tara" ( folia galbena pe care am pus-o pe proiectoare ajuta enorm btw).
          - Schimbarea parbrizului si montare de folie de protectie anti-pietricele pe el, cel pe care il am acum are o crapatura.
          -montarea unui DVD player in locul CD playerului
          -etc. ( mereu imi vin alte idei )

Comment

Am mai facut 2 modificari importante :

1. Am pus folie transparenta de protectie pe capota

2. Am montat xenon pe faza scurta ( 35W , 6000 k)

A fost un cadou de ziua mea !

Uitati si pozele :
            Attached Files

Comment

Alte modificari :

1. Montat oglinzi pentru unghiul mort ( ajuta ENORM in Bucuresti )

2. Schimbat husa de la schimbatorul de viteze , tot cu o husa din piele , pentru ca se rupsese cea veche

3. Pus husa pe volan ( stiu ca multi dintre voi o sa sariti in sus), volanul se crapase si mai era problema ca pielea originala se incalzea la soare si te frigea la maini. Husa este tot din piele si nu se incalzeste aproape deloc.

4.Suportul de la numarul de inmatriculare a fost schimbat cu unul mult mai rezistent ( si mai scump ) care e imposibil sa scape numarul ( cum se intampla la cel vechi ) - nu am pus poze pentru ca se reflecta prea puternic lumina in numar si nu se vad detaliile. Am scos si plasticele care prindeau numarul

Deocamdata atat, dar nu am terminat si nu cred ca o sa termin in curand cu modificarile.
              Attached Files

Comment

Nu am putut sa rezist astazi la cumparaturi si mi-am cumparat o maciulie noua ptr schimbator. E mult mai confortabila si mai aratoasa decat cea veche, si la pretul de doar 30 de RON a fost greu sa nu o cumpar.

Poze :
                Attached Files

Comment

Lasa MB asa cum l-a facut neamtu' nu ii mai pune brizbrizuri pe ea(parerea mea).A fost frig azi in Buc de mergi cu clima la 20 grade?

Comment

Originally posted by Alex_w203_C2005 View Post
                    Nu am putut sa rezist astazi la cumparaturi si mi-am cumparat o maciulie noua ptr schimbator. E mult mai confortabila si mai aratoasa decat cea veche, si la pretul de doar 30 de RON a fost greu sa nu o cumpar.

Poze :
                    La fel de urata ca precedenta, insa vad ca tie-ti plac obiectele astea. Important e sa-ti placa tie, nu celor de pe forum.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Doamne, ...daca vede "neamtul" cred ca da in hepatita! ...scuze, dar nu m-am putut abtine!

Comment

Daca imi da neamtu 900 de RON sa imi iau una originala atunci ma supun. Apreciez parerile si criticile. Chiar nu ma supar. Serios.
                        Sunt bolnav dupa masina asta si dupa tot ce inseamna Mercedes.

Comment

Singura chestie care ma enerveaza la Mercedes e ca peisele de detaliu ( butonase, beculete, manere) sunt extrem de scumpe. Am dat iarna asta 350 de RON sa imi iau 2 manere originale de usi - chiar nu glumesc. Mi se pare exagerat, dar trebuie sa isi scoata si ei banii cumva. Partea mecanica nu e foarte scumpa, dar nimicurile costa o groaza.

Am lucrat de dimineata si am plecat imbracat mai gros, cand am venit acasa dupa-amiaza se facuse cald si am bagat clima pe rece. De obicei nu o inchid , dau pe 1 sau 2 cand e prea frig. A, si merg cu geamul deschis mai tot timpul.

PS: oglinzile alea ptr unghi mort ajuta enorm, chiar vi le recomand daca mergeti mult prin Bucuresti.
                          Last edited by Guest; 06-12-2013, 01:01 AM.

Comment

Eu tot nu va inteleg ..., iti cumperi Mercedes si te plangi ca sunt scumpe unele piese/ accesorii!? ... Oricum, daca tu esti multumit, s-o stapanesti sanatos si la cat mai putine evenimente neplacute!

Comment

Am luat Mercedesul asta pentru ca a fost mai ieftin decat un Logan sau un Sandero.
                              Am dat 8000 de euro pe masina , cand un Sandero nou full option e 16 000 de euro si nu are nici pe jumatate dotari sau calitate . Chiar nu pricep faza asta cu ai Mercedes, inseamna ca ai 10 milioane de euro in banca. Intradevar Mercedes e cea mai buna firma de masini din lume, dar nu sunt masini fitoase si ultra-scumpe ca Rolls-Royceurile sau Ferrari. Unele modele ca SLR sau modelele tunarite de la Brabus intradevar sunt foarte scumpe, in rest preturile sunt normale. Chiar si un S-class are un pret sub 200 000 de euro, mult sub alte marci de ultra-lux.

Sper ca v-am lamurit curiozitatea.

Comment

N-ai inteles nimic! Ma refer la faptul ca in momentul in care iti iei un brand premium iti asumi niste costuri de intretinere mai mari decat la un brand normal!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF