Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes C200 W203 Avantgarde Light Tunning

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Colegu` mai lamureste-mi mie o curiozitate te rog .. de ce compari pretul unu c-klasse second-hand cu pretul unui golan , logan scuze, nou ?
    Daca tot vrei sa faci o comparatie de pret ia ori ambele preturi la masini noi , ori ambele second .
    Cat despre masina , folia de pe proiectoare , schimbatorul , si finalul acela de toba cromat mi se pare ( si mie ) ca da spre kitsch . Dar atata timp cat tie iti place ..
    Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Originally posted by vatanasiu View Post
      N-ai inteles nimic! Ma refer la faptul ca in momentul in care iti iei un brand premium iti asumi niste costuri de intretinere mai mari decat la un brand normal!
      Tu ti-ai cumpara maciulia originala cu 900 de lei ?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Daca vi se pare normal ca niste manere de plastic de 30 de RON sa coste 350 de RON , mie nu mi se pare- sau un schimbator sa coste 900 de RON... Pretul trebuie sa reflecte realitatea, nu sa il oblige pe client sa scoata banii pentru ca nu are de ales. Asta am vrut sa spun.

Un Mercedes la 150 000 de km e mai nou decat un Logan scos acum din fabrica. Stiu pentru ca am mers cu ambele masini. La servici avem numai Loganuri si am vazut ca la 50 000 de km incep sa se strice mai toate pe masina aia. Pentru mine masina pe care o am acum e ca si noua.
        Dar va inteleg punctul de vedere. Din ce am inteles de la proprietarul vechi ( pe care il cunosc foarte bine, din cauza asta am si luat de la el masina) , el a dat cam 35 000 de euro pe ea.
        Last edited by mircea600sel; 06-12-2013, 13:39 PM.

Comment

Nu prea ne-ai lamurit curiozitatea. Ai o masina care cand a fost noua a costat pe cineva in jur de 30k euro. Cand o cumperi trebuie sa te gandesti daca poti sa intretii o astfel de masina.. nu ca datorita uzurii acum e mai ieftina decat un logan cu senzori de parcare.. E adevarat ca gramul de plastic mercedes uneori bate gramul de aur dar cam atat au costat si plasticele de pe ea cand le-au pus inginerii in fabrica. Iar in legatura cu masinuta.. bafta multa si sa te poarte in tot locul dar nu o pacali cu un schimbator de 30 de lei. Keep it stock.

Comment

Ca sa inchei raspunsul : am avut 8000 si ceva de euro si a trebuit sa aleg intre Mercedes C-class, Honda Civic,Audi A3, Golf 5, Logan ( nou... ) sau sa imi pastrez Passatul ( multi s-ar fi multumit pe viata cu o asa masina ) - Am ales MERCEDES pentru ca pretul era mult prea bun si cunosteam masina si proprietarul f bine.
            Cheltuielile de intretinere sunt normale sau chiar mai mici pentru ca partea mecanica nu te lasa - am spus ca singura chestie care mi se pare exagerata sunt preturile la plastice si briz-brizuri. Un set de placute de frana pe fata costa la fel ca 2 manere de usi din plastic. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni.

Va multumesc pentru feed-back.

Comment

Originally posted by Alex_w203_C2005 View Post
              Ca sa inchei raspunsul : am avut 8000 si ceva de euro si a trebuit sa aleg intre Mercedes C-class, Honda Civic,Audi A3, Golf 5, Logan ( nou... ) sau sa imi pastrez Passatul ( multi s-ar fi multumit pe viata cu o asa masina ) - Am ales MERCEDES pentru ca pretul era mult prea bun si cunosteam masina si proprietarul f bine.
              Cheltuielile de intretinere sunt normale sau chiar mai mici pentru ca partea mecanica nu te lasa - am spus ca singura chestie care mi se pare exagerata sunt preturile la plastice si briz-brizuri. Un set de placute de frana pe fata costa la fel ca 2 manere de usi din plastic. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni.

Va multumesc pentru feed-back.
              Eu alegeam Honda Civic.Esti tanar...ti se potrivea de minune masina aia.

Sa ai parte de masina.

sigpic

Comment

Mersi,
                Haha, da mi s-a mai spus asta , ca Mercedes e masina de pensionari ( sper sa nu supar pe nimeni -tot respectul pentru persoanele cu mai multa experienta de viata - pentru mine tot tineri sunt ). Mi-a placut si mie Civicul , era foarte interesanta masinuta aia.

Dar am o obsesie pentru Mercedes , sunt masini nemuritoare. Peste 10 ani Civicul o sa para invechit pe cand C-classul meu tot o sa intoarca priviri la semafor. Nimic nu se compara cu Mercedes.

Sper sa imi intelegeti boala !

Comment

Servus, fiecare ia ce masina vrea, cu bugetul la dispozitie.
                  Acum, eu unul nu mi-am luat 210-ele sa intoarca priviri la semafor (nici n-ar avea cum saracu'; cred ca nici la lansare nu prea a reusit sa faca lucrul asta), altele-s calitatile definitorii ale marcii dupa mintea-mi.
                  Daca bugetul ti-e limitat, cum probabil este al multora, te-ai putea orienta spre elemente originale din dezmembrari. O maciulie d-aia sunt convins c-o gasesti in stare foarte buna, la pret derizoriu.
                  Bafta!
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                    Tu ti-ai cumpara maciulia originala cu 900 de lei ?
                    Da! Eu am dat 3000€ pe un set de roti pe 18" AMG originale si 1200€ pe un volan AMG! ... iar daca a trebuit sa schimb sau sa inlocuiesc ceva am luat original la pretul pietii de la noi sau din Europa!

Comment

Originally posted by vatanasiu View Post
                      Da! Eu am dat 3000€ pe un set de roti pe 18" AMG originale si 1200€ pe un volan AMG! ... iar daca a trebuit sa schimb sau sa inlocuiesc ceva am luat original la pretul pietii de la noi sau din Europa!
                      Bravo tie!Nu toata lumea isi permite sa dea atatia bani.900 de lei e un salar in Romania!Nici eu nu as da atata pe maciulie de schimbator...numai de dragu' ca e originala.

Astept cu mare interes prezentarea masinii tale personale in aria dedicata.

Noapte buna.

sigpic

Comment

Daca masina asta are numai 150k km eu ma impusc.
                        Si eu sunt de parere ca ar fi bine sa te opresti de la tuningul de Vitan-Bazar.

Din lista aia de masini pe care ai pus-o eu as fi luat Golf fara discutie, A3 costa mult la ce ofera, iar Civic-ul e o masina care se conduce foarte prost, subvireaza la greu, e ceva gresit in desenarea sasiului, iar directia e complet imprecisa al viteza si da senzatia de nesiguranta.

Nu e nici un C-class nemuritor, e o masina corecta dar destul de banala.

Comment

Lasati omul sa ,,tunareasca" masina cum vrea(poate sa ii puna si aripi).Ii e drag de ea acum ca are putin de cand a cumparat-o,mai tarziu mai tarziu cand se va mai plicitisi(obisnui) cu ea o sa revina la ,,Mercedes".

Comment

Salut !

Masina a avut 136 000 de km cand am luat-o si sunt 101% sigur ca sunt reali. Il stiu foarte bine pe cel de la care am luat-o, ii stiu traseele pe care le face zilnic, stiu cu ce se ocupa- intr-un oras din provincie toata lumea se stie cu toata lumea- nu vreau sa dau mai multe detalii pe internet.

Eu am facut 3000 de km in 6 luni, acum are 139 000.

Mie imi place la nebunie cum a iesit tuningul si ma simt extraordinar in masina. Ca sa intelegeti mai bine cat de mult mi-a placut Mercedesul asta : am renuntat la Passat din 2008 ( pe care mi l-a dat tata cadou ) ca sa imi iau C-classul asta din 2005 cu banii mei.

Sunt mare fan MB la fel ca si voi, dar fiecare isi exprima "dragostea" in felu lui.

O zi buna la toata lumea !

Comment

Inseamna ca masina e ca si noua daca zici ca are 139k km reali si eu am luat-o pe a mea acum 3 ani cu 140k si acum am 230k si in afara de consumabile si un furtun intercooler nu am bagat nimic in ea.Deci in ritmul in care faci tu km ,e valabila zicala ca te duce pana la pensie w203 asta si nu se strica.

Comment

Haha, corect, ai dreptate colegu. Nu am mers mai mult de 10 000 km pe an niciodata, dar ca ore de mers fac in medie 30-40 de minute pe zi intraurban, Nu stiu cat de mult afecteaza si asta durata de viata a componentelor.

Am vazut un filmulet pe Youtube cu testul de 1 milion de km la Mercedes. Sunt sigur ca motoarele tin chiar mai mult de atat daca nu faci prostii cu masina, deci o sa ies la pensie cu ea mai mult ca sigur.

Si inca o chestie, nu o zic cu rautate : aici e sectiunea "Tuning" , asa ca e normal sa nu vedem componente "stock" pe masini. Tuningul prin definitie inseamna sa schimbi piesele originale.
                                Last edited by Guest; 06-13-2013, 18:22 PM.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF