Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

MB Cobra Coupe= MB SLR & MB W124=Jaguar!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca il vrei nu e problema,se poate pune la curier si ajunge de pe o zi pe alta nu costa prea mult

Comment

Un bot de cal adevarat !?!?
      Attached Files
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

si a facut omu G
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by tenebris View Post
          Uitati aici niste convertiri care sunt facute cu mai mult bun simt (Ferrari kit ptr Peugeot 406 coupe) :
          - http://youtube.com/watch?v=DgGcA5-OnOo
          - http://youtube.com/watch?v=z6djsYsAz...elated&search= - aici parcat langa original.
          Din ce vad in filmulet mi se pare foarte reusita transformarea Peugeot-Ferrari.
          Se aseamana foarte mult cu originalul.
          Last edited by obsidianblack; 11-28-2007, 17:02 PM.
          Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

Originally posted by obsidianblack View Post
            Din ce vad in filmulet mi se pare foarte reusita transformarea Peugeot-Ferrari.
            Se aseamana foarte mult cu originalul.
            Ambele masini au fost proiectate de acelasi designer , Pininfarina...si Peugeot a primit multe critici fiind acuzat ca a incercat sa-i faca o copie al lui Ferrari...

Iar SRL-ul a fost facut de un polonez pe numele Furtag , inainte ca masina originala sa apara pe piata dupa poze si o masinuta de jucarie ...
            Last edited by dan500se; 11-29-2007, 10:32 AM.
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by dan500se View Post

SRL-ul a fost facut de un polonez pe numele Furtag , inainte ca masina originala sa apara pe piata dupa poze si o masinuta de jucarie ...
              Asa este, plonezul a facut masina dintr-un W126-Coupe, folosinduse drept model doar de poze din reviste si o macheta a SLR-ului, deoarece originalul inca nici nu fusese scos pe piata. Toata aceasta poveste am vazut-o personal prezerntata pe postul de televiziune DCTV (DaimlerChryslerTV) prin 2003, si cei de la Mercedes au fost impresionati de performanta polonezului, fiind prezentate si etape din constructia SLR-ului plonez filmate videeo.

Despre Peugeotul-Ferrari, permitetimi sa am indoieli, am tot cautat sa vad si niste poze cu etapele modificarii, dar nu am gasit. Ceva este modificat la acel Ferrari, dar ar putea la fel de bine sa fi fost un Ferarri tamponat rau si in urma unei reparatii mai artizanale sa arate asha. Parerea mea

Oricum performanta polonezului consta in faptul ca a construit o clona fara original, impresionindui chiar si pe cei de la Mercedes.
              .. ________ ..
              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Yeap !?! asa-i . . .
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by orca View Post
                  Asa este, plonezul a facut masina dintr-un W126-Coupe, folosinduse drept model doar de poze din reviste si o macheta a SLR-ului, deoarece originalul inca nici nu fusese scos pe piata. Toata aceasta poveste am vazut-o personal prezerntata pe postul de televiziune DCTV (DaimlerChryslerTV) prin 2003, si cei de la Mercedes au fost impresionati de performanta polonezului, fiind prezentate si etape din constructia SLR-ului plonez filmate videeo.

Despre Peugeotul-Ferrari, permitetimi sa am indoieli, am tot cautat sa vad si niste poze cu etapele modificarii, dar nu am gasit. Ceva este modificat la acel Ferrari, dar ar putea la fel de bine sa fi fost un Ferarri tamponat rau si in urma unei reparatii mai artizanale sa arate asha. Parerea mea

Oricum performanta polonezului consta in faptul ca a construit o clona fara original, impresionindui chiar si pe cei de la Mercedes.
                  Si eu am vazut emisiunea aceea dar cred ca pe un alt canal TV...
                  Meserias polonezul...Desi nu mai tin minte cat la costat transformarea eu cred ca a bagat ceva bani in acest proiect...
                  Iar Ferrari-uri replicate fac destul de multi fara sa aiba la baza un model asemanator.Vezi emisiunea ''Bangla Banglers'" de pe Discovery Channel.

Comment

O replica de Ferrari prin Bucuresti.
                    Attached Files
                    http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Ma enerveaza ca nu pot sa-l vad p-ala cu jaguarul, alt link nu e ?
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

mercedes

Originally posted by pneu View Post
                        Un bot de cal adevarat !?!?
                        Ma intereseaza ciudatenia din poza, daca este de vanzare, si daca are acte vechi sau noi sau straine. Eventual un nr de mobil ptr discutii?

Comment

Mesterul-creatia-sursa de inspiratie!
                          Last edited by doktor4carz; 01-15-2008, 19:02 PM.

Comment

Are colegu in spate acolo o coada de randunika mishto..
                            W110-2.0 D 1966
                            W115-2.0 D 1971
                            W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
                              Are colegu in spate acolo o coada de randunika mishto..
                              Se vede dupa munca depusa la acest SRL ca e pasionat (de Mercedes in general)...
                              Si daca nu a avut omu` bani sa-si cumpere, a fabricat el unul!

Comment

Apropo de jaguar....
                                W110-2.0 D 1966
                                W115-2.0 D 1971