Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W202 tuning

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by fdan17
    pun acum fata...iar pt traveler:daca il vezi in realitate iti schimbi parerea imi pare rau de oftica ta dar e chit original Rieger adus din germania....daca tu nu iti permiti imi pare rau...vulpea cu strugurii.....ma opresc oamenii pe strada si ma felicita chiar cu mertzuri de peste 40000 e....ca la femei gusturile nu se discuta dar cred ca nemtii sunt mai stilati ca doar ei le au facut nu chisinaul...apropo tu ce w 202 ai de 1800 ccm?ca sa inteleg mai bine.si scuze traveler ma opresc aici.
    Tocmai am luat un bolovan in far stga 100 e sticla((. Si m am suparat si am facu si jantele negre .mai pun poze...SEBI iti spun ca merita cei 700 e e alta masina ca aspect sincer am muncit mult dar s a meritat..pun fata
    Vezi ca nu prea toleram atitudinea asta pe aici.
    Ai impresia ca nemtii nu produc gunoaie.. ?!
    Si gluma cu chisinaul nu e una foarte inspirata.
    Iti recomand sa iti organizezi intai posturile, sub alta forma, nu carnat ce duce lipsa de semne de punctuatie.
    Si "racheta" ta nu te face superior nimanui de pe acest forum.

Comment

Traveler si-a exprimat o parere.. a zis ca nu-i place.. si tu ai inceput povestea cu vulpea..
      Drept urmare ti s-a raspuns pe masura.
      Nu cred ca te-a jignit nimeni, doar a spus ca nu-i place. Simplu... cum nici tie nu-ti plac unele masini.
      Notiunea de frumos nu e universala.

Comment

dupa cum am mai zis chiar imi place ,fiecare cu usturile lui de asta nu vreau sa comentez mare lucru in schimb a ta e pe gustul meu, vreau si eu inele si plasma de bord numai ca ale tale nu s-ar potrivi la mine ,am numai 240 in bord si inelul din mijloc e perfect rotund,inele am mai vazut si eu pe net deci pot gasi dar plasma pt 202 ca l meu nu am vazut

Comment

Sebby cred ca daca o sa cauti la firma Letronix o sa gasesti si ceasuri la 240.incearca....am gasit la 240 www.blauertacho4u.de cauta w 202
          Last edited by fdan17; 03-31-2008, 07:59 AM.
          Mercedes-Benz w202, C280, 1996
          Honda Accord 2.0MT, benzina ,2007

Comment

vad ca e cam grosutza treaba pe aici ,si nu e frumos ,cel mai bine ar fi ca ,cei corora nu le place ceva sa-si tina parerile pt ei ,caci nimanui nu-i vine bine sa vada vorbind-use urat despre ceva care lui ai place si la care tine ,a mea e jalnica poate in comparatie cu altele dar asa cum e ea ,tin la ea mai mult ca la multe alte lucruri ,daca are ceva stricat parca nu sunt om pana nu a vad facuta

merci inca odata fdan17

ahaam...acum le-am vazut si eu imi plac ,din cate am vazut mai sus ai zis ca nu se monteaza greu ,cred ca mi le comand imi doream de mult
            Last edited by Danny_bb; 03-30-2008, 21:40 PM.

Comment

Dai jos volanul.plasticul de sub bord e primul si impingi ceasurile afara.desfaci mufele .desfaci ceasurile,apoi acele(cu grija sa nu rupi axele),aplici folia ii dai curent si..gata alt bord cu estetica mai noua.asta in cuvinte ..practic: timp ,rabdare si atentie.
              Last edited by fdan17; 03-30-2008, 00:38 AM.

Comment

Originally posted by seby_77
                ahaam...acum le-am vazut si eu imi plac ,din cate am vazut mai sus ai zis ca nu se monteaza greu ,cred ca mi le comand imi doream de mult
                Aici sant mai ieftine...
                PLASMA http://cgi.ebay.de/Plasma-Tacho-Merc...QQcmdZViewItem

INELE CHROMATE http://cgi.ebay.de/Chrom-Tachoringe-...QQcmdZViewItem
                Last edited by orca; 03-30-2008, 00:44 AM.
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

nu mai pune nimeni poze cu vreo idee?look sau motor
                  Last edited by fdan17; 03-31-2008, 08:00 AM.

Comment

Va rog sa va abtineti de la orice comentariu inutil. Deja s-a intrecut in stil barbar masura aici, pe acest thread. Deja ar trebui sa va treziti cu un avertisment unii dintre voi, nu numai pt cele spuse ci si pentru postari multiple. Uitati-va si voi ce ati lasat in urma. Va dati care mai de care mai importanti dar butonul edit nu-l folositi nici de-al dracului. Sau sa cititi regulile forumului. Credeti ca face cineva curat dupa voi? V-ati luat menajera cumva? Nu va place, nu comentati. Fiecare cu gusturile lui. Asa ca abtineti-va pana nu veti intra in categoria colegilor cu bann. Si nu prea au fost putini in ultimile zile.......
                    Last edited by florineasca; 03-30-2008, 20:13 PM.

Comment

Astept si eu idei de la altii,poate chiar tuning la motor ceea ce e mai greu din cate am citit si eu.Daca am inteles bine 400 euro pt 20-25 cp...cam mult ce ziceti?
                      Last edited by fdan17; 03-30-2008, 20:56 PM.

Comment

Daca chestiile alea pe care unii le numesc tuning sunt made in Deutschland inseamna ca kitsch-ul a trecut cu mult granitele Romaniei. De ce nu inteleg unii ca unele masini printre care si Mercedesul nu se preteaza la modificari estetice?
                        Desi sunt de putin timp posesor de Mercedes am reusit sa-mi dau seama cat de bine da simplitatea pe aceasta masina. Fara pleoape la faruri, fara aripioare de rechin, fara eleron, fara praguri, fara prize de aer, fara huse la scaune, fara manson la volan, fara tuburi de bas in portbagaj, fara folie pe geam. Chiar daca aceste modificari poarta numele Rieger sau Turkey via Vitan.
                        Pacat de cei 200 de cai fortati sa faca fata unei rezistente inutile respectiv prelungirile spoilerelor si pragurilor.
                        Stop accidentelor!
                        Viata are prioritate!

Comment

Cea mai buna si cea mai frumoasa masina e aia pe care o ai si pe care ti-o permiti. Daca lui fdan17 ii place masina lui inseamna ca aia e cea mai tare din lume pt. el. Va ambalati degeaba. Noi sa fim sanatosi !
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by fdan17 View Post
                            nu mai pune nimeni poze cu vreo idee?look sau motor

Eu am incheiat discutia cu Traveler dar el nu se mai opreste.
                            ia uitati exprimare pe privat:

Bai nene, mai lasa vrajeala cu vestul, te crezi tare occidentalizat.

Dar habar nu ai cine sunt si pe unde am fost, mai sala vrajeala ca nu te tine.
                            Te intreb doar cateva kestii : stii unde e Reykjavilul ?

Nu e langa marginime unde mulgeti voi oile , sa stii. Sa-ti spun ca numai in America si Australia nu am ajuns inca?

ia si rumega tunningu' tau obosit ca la Dacie si lasa vrajeala! te depaseste si nu stii cu cine vorbesti.

Cum a zis si Florin.. voi aveti impresia ca e o reala placere sa stea cineva si sa tot dea merge posts la infinit ? butonul ala edit nu e acolo numai pentru a intregi armonia cromatica a forumului.

Si.. hai sa te mai intreb ceva : cunosti cumva semnificatia cuvantului "private" ? Daca un mesaj este privat inseamna ca te priveste strict pe tine.

Drept urmare.. vei primi warn pentru postare consecutiva repetata aproape la infinit si pentru atitudinea fata de un membru care nu te-a jignit public. Ce faceti voi pe privat este strict problema voastra.

Si cine va mai sari calul va lua o pauza. Aviz amatorilor de balacareala .

Comment

... si vazui si io tzigania si iau masuri. Ban trei zile, dupa aia ashtept scuze reciproce public. Ca sa nu se prelungeasca. Sper ca m-am facut intzeles.

Comment

Dragii mei ...m-am abtinut sa comentez in discutiile de mai sus...prefer sa va delectez cu niste poze.Iar cu modificarile...la noi e prea greu sa se faca diferenta intre un tuning , personalizare de strada care trebuie sa fie cat mai subtila zic eu si cel de show, de salon deaceea vedem atatea specimene si incercari ...si Fratilor am alergie la rechini..faimosii rechini cu leduri sau mai nou cu elice)...mai bine ne uitam la niste poze .va salut cu respect

tot eu cu poze ,pana sa comentati ceva
                                Attached Files
                                Last edited by florineasca; 04-01-2008, 21:46 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF