Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce este "pampersul" pentru interiorul masinii si cum se foloseste?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce este "pampersul" pentru interiorul masinii si cum se foloseste?

    Pentru ca serviciul de detailing interior este scump si nu si-l poate permite oricine.
    Deoarece chiar si cei care isi permit astfel de servicii au de suferit de pe urma drumurilor dezastruoase din orasele si satele tarii noastre.

    Pentru ca, daca avem copii sau avem de carat ceva cu masina, cu totii suntem descoperiti in fata pericolului murdaririi interiorului.



    Si pentru ca telul meu a fost intotdeauna acela de a-mi servi clientii, gasiti in filmul prezentat astazi o solutie pentru toate problemele de mai sus si pentru multe altele, care nu au fost trecute in revista aici dar sunt sigur ca le puteti identifica singuri.

    Ce face aceasta solutie pentru voi? Pe scurt: va economiseste banii si timpul. Apoi, va tine masina curata mai multa vreme, va ajuta la drumurile lungi si este o unealta excelenta in razboiul cotidian cu mizeria de pe carosabil.

    Detalii tehnice

    Solutia despre care vorbim, una ocazionala si de folosit doar la nevoie, consta intr-o folie care se aplica pe mocheta si protejeaza interiorul.
    Foliile din PVC sunt transparente, rezistente si pot fi montate de catre o singura persoana (sau de un copil priceput).
    In general, vin in bucati de dimenisuni 50 X 80 cm, dar la cerere putem obtine si alte dimensiuni. Oricum, indiferent de acestea din urma, foliile se pot innadi simplu, suprapunandu-se una peste alta si lipindu-se. Astfel, pot acoperi in realitate o suprafata oricat de mare.

    Foliile au un adeziv special, care se lipeste de firele mochetei dar nu se lipeste, in general, de plastice. Daca se lipeste, poate fi usor si oricand dezlipita la nevoie, fara sa lase urme. Mai mult, daca din intamplare, folia se lipeste de propriul adeziv – face cute – ea se poate dezlipi, tragand mai tare de parti si nu se deterioreaza. Drept urmare, poate fi folosita mai departe.

    Folia se lipeste atat de bine de mocheta incat nu va fi luata pe picioare, nu se va increti sub presiunea talpilor si va rezista la umezeala, noroi, etc.
    Foliile, odata aplicate, rezista mai mult de 3 luni si costa doar cateva zeci de lei.



    Montajul

    Ganditi-va la o banda de scotch lunga si lata. Banda, vine lipita pe o hartie cerata. Dupa ce s-a masurat lungimea pe care se doreste aplicata, se taie cu o simpla foarfeca. Cu restul de folie se acopera pragurile sau alte parti ramase neprotejate. Nu se mai foloseste alta scula, nu mai este nevoie de nici un alt accesoriu sau consumabil ajutator.

    Se dezlipeste o treime din lungimea foliei, se lipeste partea descoperita a adezivului cat mai sus si mai in fata, pe mocheta, in locul de protejat. Dupa ce s-a lipit prima treime sau patrime, se poate tine cu o mana, in timp ce cu cealalta, de dedesubt, se trage afara hartia cerata. Noi am spus “ca presul de sub picioare”. Lasat fara portectie, adezivul se lipeste de mocheta, netezind usor cu palma.

    Daca din intamplare se monteaza gresit, nu este nici un fel de problema. Se dezlipeste si se lipeste din nou cu grija in pozitia potrivita.



    Contacteaza-ma te rog pentru intrebari si pentru a-mi impartasi opiniile tale.

    Foloseste urmatoarele canale:
    - Comenteaza mai jos;
    - Scrie-mi personal la cristian.pop@expertdetailing.ro;
    - Suna la 0722 12 22 22.

    “Pampersul” pentru interior te va ajuta, daca iti cumperi o masina noua, sa o tii cat mai mult asa, la interior.

    Daca faci un detailing interior sau o aspirare la spalatorie si esti multumit de starea masinii tale, o poti “ingheta” asa pentru cateva luni.

    Daca ai copii, nu mai trebuie sa-ti spun eu, stii si tu la ce foloseste “pampersul”.

    Si nu in ultimul rand, cand folosesti aceasta protectie la interior, poti cara diferite lucruri cu masina ta fara sa o mai pui in pericol.

    Scrie-mi sau suna. Multumesc!

    P.S.
    Prietenii mei care au vazut acest film pana acum au pus frecvent aceleasi intrebari si si-au facut cunoscute opiniile. Eu le-am raspuns. Gasiti aici cateva dintre ele:

    I: Sa inteleg ca aceasta ar fi o alternativa mai ieftina la presurile si tavitele din cauciuc?

    R: Multa lume a inteles ca foliile ar fi o alternativa la presurile din cauciuc. NU.
    Eu, personal, consider presurile de cauciuc o solutie de prost gust (daca am o masina de 20-60 000 €, pentru ca daca am una de 10 000 € presurile de cauciuc ar putea fi o echipare standard). Iar ele sunt o solutie permanenta de inlocuire a presurilor din mocheta sau de protejare a mochetei. In timp ce eu am propus o solutie temporara, conjucturala: pentru o actiune sau mai multe, desi – iar de aici a pornit neintelegerea – ele dureaza mai mult. La solutia asta m-am gandit afland de la clienti ca – FARA sa vrea sa renunte la presurile elegante din mocheta – sufera cand trebuie sa faca un drum mai lung cu copiii…Sau dupa ce au facut un detailing Pregatire de Vanzare, sunt preocupati sa afle cum ar putea pastra interiorul curat pana saptamana viitoare, ori pana cand o vand (nu mai spun ca si viitorii cumparatori, atunci cand vad folia, sunt incantati sa afle ca interiorul a fost curatat pentru ei!)
    Pe de alta parte, eu le-am folosit cand a trebuit sa transport niste parbrize sparte, ca sa le arunc, iar acestea, pe drum, au facut tot felul de aschii mici taioase, din cauza miscarii. Crezi ca exista presuri din cauciuc pentru asa ceva?

    I: Dar daca eu nu stiu ce este acela “detailing”, nu folosesc asa ceva si nu ma intereseaza?

    R: Atunci e simplu: nu ai problema, nu ai nevoie de rezolvare. Cum spune si cantecul: “No women, no cry”…

    I: Sincer, si nu vreau sa jignesc pe nimeni, e doar parerea mea, m-i se pare cam inestetica aceasta solutie.

    R: Si mie mi se pare inestetica. Sunt convins ca multi o vad si o considera asa.
    Dar cand ma imbrac in salopeta ca sa fac o munca, o treaba mai putin curata, dar care trebuie dusa la bun sfarsit; crezi ca ma duc in fata oglinzii sau intreb pe cineva cum imi sade?!
    Si daca, sa zicem, ca arat ca dracu’, ce fac? Las treaba nefacuta din cauza asta?


    P.P.S.

    Cristian Pop este primul care a facut afacerea de detailing in Romania, acum vreo 12 ani, si a dus-o la cel mai inalt nivel profesional existent la ora actuala pe plan mondial.
    Este fondatorul “Expert Detailing – Slonul de frumusete pentru masina ta!”®
    In ultimii 12 ani, a trainuit generatii intregi de detailineri, a scris manuale si articole de specialitate.
    Pentru cei interesati de initierea in tainele cosmeticii auto si in obtinerea unei viziuni profesionale asupra detailingului mai este inca disponibil ghidul “Cartea de Detailing pentru DO-IT-YOUR-SELF”, lucrare originala de 70 de pagini si cu o valoare de cel putin 50 de euro.
    Solicitati acest manual GRATUIT la cristian.pop@expertdetailing.ro , precizand numele, prenumele si calitatea de membru al www.clubmercedes.ro
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF