Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

In car entertainment!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am suportat niciodata firma Magnat...desi e de putin timp.
    QUARTZ e o firma buna...care se gaseste din ce in ce mai rar...chiar si pe afara din cate stiu eu.
    Aveti vr`unu?
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

cine are un CD-player care s-ar potrivii la un w124 94 ?? ... sau un CD-changer
      Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by kriket View Post
        cine are un CD-player care s-ar potrivii la un w124 94 ?? ... sau un CD-changer
        Se potriveste orice cd/mp3 auto after market, sau ce anume doresti?

Comment

Ce solutii ar fi pt un w203 din 2002 ? as vrea sa-i pun un mp3/dvd- plyer 2dyn dar care sa cunoasca si comenzile de pe volan. A facut cineva acest upgrade cu ceva aftermarket ?
          MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Originally posted by air_catalin View Post
            Ce solutii ar fi pt un w203 din 2002 ? as vrea sa-i pun un mp3/dvd- plyer 2dyn dar care sa cunoasca si comenzile de pe volan. A facut cineva acest upgrade cu ceva aftermarket ?
            Si eu as fi interesat de un "upgrade" in aceleasi conditii dar cred ca este greu realizabil.

In rest multumit de sunetul de uzina si pot spune ca atat fidelitatea cat si aportul adus de woofer-ul de linie cu care a venit sunt ok pt mine si chiar sunt intrebat de prieteni daca s-a modificat ceva in sensul asta.

Am avut si goange cu "tunuri" cat butelia de GPL de la NOVA dar mi-au trecut... a castigat sotia
            W203 - 2001

Comment

Eu am un mp3 player Sony cu bluetooth,asadar cand imi suna telefonul mobil,doar apas pe un buton si incep convorbirea.E util deoarece are incorporat handsfree-ul.La capitolul difuzoare,in fata am cele originale,iar in spate am instalat curand doua difuzoare ovale Sony,XS-F6936.Sunetul e foarte clar si placut,chiar si la volum mare.Instalarea celor doua difuzoare Sony,a durat 9 ore,dar e facut ca la carte,fara fire pe sub covoare si alte improvizatii.
              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Salut.Am avut un w203 cu un pic de muzica pe el :dvd+4 boxe dls in portiere+1 amp+subwofer in portbagaj+1amp+2 boxe (la luneta)+cond.Vreo 2 sute rms

Comment

Cum ai montat dvd pe w203? Ai ceva poze?

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
                    Eu am un mp3 player Sony cu bluetooth,asadar cand imi suna telefonul mobil,doar apas pe un buton si incep convorbirea.E util deoarece are incorporat handsfree-ul.La capitolul difuzoare,in fata am cele originale,iar in spate am instalat curand doua difuzoare ovale Sony,XS-F6936.Sunetul e foarte clar si placut,chiar si la volum mare.Instalarea celor doua difuzoare Sony,a durat 9 ore,dar e facut ca la carte,fara fire pe sub covoare si alte improvizatii.
                    Nu inteleg de ce a durat 9 ore, ca in timpul asta desfaceam tot interiorul si-l puneam la loc. In fine, tu sti mai bine

Originally posted by alx View Post
                    Ca orice alt cd-player. Se scoate cel original si se baga dvd-ul 1din, adica cel de dimensiunea unui cd-player normal, sau dvd 2din. Pentru acesta (2din= dublu fata de un casetofon normal, sau cat navigatia), se scoate sertarul/compartimentul de depozitare din bord si se creaza spatiul necesar montarii dvd-ului 2 din.
                    Pentru cei care vor rame adaptoare, mufe sau interfete pentru comenzile pentru volan, gasiti pe net. Spre exemplu http://www.be-loud.ro/produse/Integr...Mercedes_Benz/

Comment

Daca citeai cu atentie ce am scris atunci nu mai faceai nicio afirmatie.Spre deosebire de multi altii,mie imi place sa lucrez punctual,fara improvizatii,fire izolate cu o banda izolatoare ieftina sau fire rasucite intre ele.In spate nu aveam nici un difuzor,masina nu era prevazuta cu difuzoare pe spate,trebuia sa tai din tabla.Iar cum spuneam,nu am fire pe sub pres,toate sunt aranjate in ordine si trebuia sa-mi dau seama cum vin ornamentele desfacute pe la praguri si asa mai departe.Probabil ca tu desfaceai tot interiorul in timpul asta,iar altii poate toata masina,dar nu uita ca si la tine la inceput poate a durat ceva timp,pana sa-ti dai seama de anumite lucruri.Stai linistit,ca a doua oara voi stii ce trebuie facut si nu va mai dura 9 ore.

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
                        Daca citeai cu atentie ce am scris atunci nu mai faceai nicio afirmatie.Spre deosebire de multi altii,mie imi place sa lucrez punctual,fara improvizatii,fire izolate cu o banda izolatoare ieftina sau fire rasucite intre ele.In spate nu aveam nici un difuzor,masina nu era prevazuta cu difuzoare pe spate,trebuia sa tai din tabla.Iar cum spuneam,nu am fire pe sub pres,toate sunt aranjate in ordine si trebuia sa-mi dau seama cum vin ornamentele desfacute pe la praguri si asa mai departe.Probabil ca tu desfaceai tot interiorul in timpul asta,iar altii poate toata masina,dar nu uita ca si la tine la inceput poate a durat ceva timp,pana sa-ti dai seama de anumite lucruri.Stai linistit,ca a doua oara voi stii ce trebuie facut si nu va mai dura 9 ore.
                        Nu o lua ca pe o ofensa, doar ca nu am inteles de ce a durat atat. Tu nu ai spus ca ai facut operatiunea singur, crezand ca a facut-o cineva de specialitate. Nu am spus-o cu rautate si nici cu aroganta, sau cel putin nu asta a fost intentia mea. Bafta

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
                          Nu o lua ca pe o ofensa, doar ca nu am inteles de ce a durat atat. Tu nu ai spus ca ai facut operatiunea singur, crezand ca a facut-o cineva de specialitate. Nu am spus-o cu rautate si nici cu aroganta, sau cel putin nu asta a fost intentia mea. Bafta
                          Stai linistit,nu am luat-o in nume de rau.Greseala mea a fost,ca nu am fost prea explicit in legatura cu montarea difuzoarelor pe spate.Operatiunea am executat-o eu,probabil din cauza asta am ajuns la atatea ore de lucru.Scuze de off-topic.

Comment

Dvd jvc w211

Salutare baieti, postez aici pentru cei care sunt interesati de montarea unui DVD player after market! Eu singur am montat pe w211 2008 un DVD 2DIN marca JVC model KW-AVX820 cu ecran detasabil tuch screen 7 inci ,bluetooth,egalizator 7 benzi,intrare stick si multe alte jucarii,se monteaza foarte simplu cu ajutorul unei rame adaptoare ptr w211, o interfata ptr. comenzi volan de la DIETZ(in jur de 700 RON) si alte 2 cablaje care conecteaza interfata de alimentarea unitatii DVD.Sunt foarte multumit de claritatea sunetului si imaginii, acum urmeaza sa montez un difuzor de bass sub luneta, si o statie de amplificare corespunzatoare,ptr. cei interesati de alte detalii si operatiunea montaj sunt la dispozitia dvs. Numai bine!!

Comment

Cu ce as putea sa ma "laud" ar fi patru canale a doua cai fiecare firma Hertz cu filtre a 18 db/octava plus sub Hertz cu dubla bobina mobila pilotate (cele 3 canale) de un amplificator hifonics 4x170W 2 canale fata plus sub amplificate.Sunetul este bestial pe al meu MB 220 cdi e clase w211.
                              mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originally posted by alx View Post
                                Ce ai la masina si-ti spun cum sa faci...

Daca ai Comand si vrei sa adaugi DVD ai nevoie si de IMU...

Apoi sa abilitezi anumite lucruri cu Star Diadnosis...

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF