Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cd player audio 10

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cd player audio 10

Salut! Am schimbat bateria si acum imi cere codul la cd player. Codul il stiu dar nu stiu pe ce buton/butoane trebuie apasat(e) pentru a confirma codul. Cd player-ul e audio 10 cd.
    Multumesc.

Asta e o intrebare sau o afirmatie?
    MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
      Asta e o intrebare sau o afirmatie?
      o intrebare..sau o afirmatie

Comment

cred ca-i o amenintare
        MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Originally posted by axx3l View Post
          Salut! Am schimbat bateria si acum imi cere codul la cd player. Codul il stiu dar nu stiu pe ce buton/butoane trebuie apasat(e) pentru a confirma codul. Cd player-ul e audio 10 cd.
          Multumesc.
          Salut. Vezi ca trebuie sa apesi pe tastele ce indica posturile 1-4, iar in mijloc este OK, pentru confirmare. Ex: daca prima cifra este5 apesi tasta 1 pana apare cifra 5, pentru urmatoarele tot asa. Daca nu reusesti, pune o poza cu cd-playeru sa vad exact ce model este.

Comment

Eu vreu sa pun cd playerul pe alta masina( tot mercedes) dar imi cere codul, il bag( ar trebui sa fie corect pentru ca e scris pe manualul casetofonului) dar nu stiu cum sal activez nu stiu ce sa fac. eu am cd-playerul ca cel din poza.
            Attached Files
            Oo\=|=/oO

Comment

Codul se confirma cu sageata dreapta.Se tine apasat aproximativ 3 secunde.
              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Dupa ce bagati codul tineti apasat cateva secunde pe ''potentiometrul'' din dreapta(cel care schimba posturile de radio).

Comment

Stie cineva la ce foloseste cablul de fibra de la cd plyaer ? La mine daca este conecat are intreruperi si se aud pacaneli in boxe, cu el scos merge perfect.
                  MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Cablul de fibra este pentru magazia de cd-uri,cat despre pacanit in boxe vezi sa nu faca atingere pe undeva.

Comment

salut. am o problema la introducerea codului la un audio 10. este un radiocasete . nu pot tasta cifra 5 din cod.am incercat de m-am urat. ma puteti ajuta?

Comment

Originally posted by 99REX View Post
                        salut. am o problema la introducerea codului la un audio 10. este un radiocasete . nu pot tasta cifra 5 din cod.am incercat de m-am urat. ma puteti ajuta?
                        Posibil sa ai o defectiune la buton,in sensul ca nu iti face contact la apasare,sau are contact imperfect la lipiturile in placa.Astfel nu poti introduce cifra 5 din cod.
                        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF