Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cd player audio 10

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cd player audio 10

  Salut! Am schimbat bateria si acum imi cere codul la cd player. Codul il stiu dar nu stiu pe ce buton/butoane trebuie apasat(e) pentru a confirma codul. Cd player-ul e audio 10 cd.
  Multumesc.

 • #2
  Asta e o intrebare sau o afirmatie?
  M√ÉREAȚA COBRA

  Comment


  • #3
   Originally posted by ionutz_ng View Post
   Asta e o intrebare sau o afirmatie?
   o intrebare..sau o afirmatie

   Comment


   • #4
    cred ca-i o amenintare
    MB 180C Sport Coupe W203

    Comment


    • #5
     Originally posted by axx3l View Post
     Salut! Am schimbat bateria si acum imi cere codul la cd player. Codul il stiu dar nu stiu pe ce buton/butoane trebuie apasat(e) pentru a confirma codul. Cd player-ul e audio 10 cd.
     Multumesc.
     Salut. Vezi ca trebuie sa apesi pe tastele ce indica posturile 1-4, iar in mijloc este OK, pentru confirmare. Ex: daca prima cifra este5 apesi tasta 1 pana apare cifra 5, pentru urmatoarele tot asa. Daca nu reusesti, pune o poza cu cd-playeru sa vad exact ce model este.

     Comment


     • #6
      Eu vreu sa pun cd playerul pe alta masina( tot mercedes) dar imi cere codul, il bag( ar trebui sa fie corect pentru ca e scris pe manualul casetofonului) dar nu stiu cum sal activez nu stiu ce sa fac. eu am cd-playerul ca cel din poza.
      Attached Files
      Oo\=|=/oO

      Comment


      • #7
       Codul se confirma cu sageata dreapta.Se tine apasat aproximativ 3 secunde.
       W202 elegance / 1.8 benzina,1993

       Comment


       • #8
        Dupa ce bagati codul tineti apasat cateva secunde pe ''potentiometrul'' din dreapta(cel care schimba posturile de radio).

        Comment


        • #9
         Stie cineva la ce foloseste cablul de fibra de la cd plyaer ? La mine daca este conecat are intreruperi si se aud pacaneli in boxe, cu el scos merge perfect.
         MB 180C Sport Coupe W203

         Comment


         • #10
          Cablul de fibra este pentru magazia de cd-uri,cat despre pacanit in boxe vezi sa nu faca atingere pe undeva.

          Comment


          • #11
           salut. am o problema la introducerea codului la un audio 10. este un radiocasete . nu pot tasta cifra 5 din cod.am incercat de m-am urat. ma puteti ajuta?

           Comment


           • #12
            Originally posted by 99REX View Post
            salut. am o problema la introducerea codului la un audio 10. este un radiocasete . nu pot tasta cifra 5 din cod.am incercat de m-am urat. ma puteti ajuta?
            Posibil sa ai o defectiune la buton,in sensul ca nu iti face contact la apasare,sau are contact imperfect la lipiturile in placa.Astfel nu poti introduce cifra 5 din cod.
            W202 elegance / 1.8 benzina,1993

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF