Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pi-photo View Post
    Am sa vin eu cu cobra mea pt inlocuire la poza aceea de grup sa fie si una mai Batranica in peisaj. doar ca inca nu am avut cum sa mio pozez. cat de curand se rezolva sper weekendul acesta.
    Originally posted by dan500se View Post
    Atasez si eu poza in formatul original! Sper sa nu fie prea tarziu! Iar intr-adevar, ar fi mai bine ca poza aceea de grup sa fie inlocuita cu o alta poza.Eventual cu un model care lipseste din calendar!
    Originally posted by dan500se View Post
    1. varianta Mertzanu...cu o obiectie: schimbarea pozei de grup ! Poza este chiar foarte reusita dar nu se potriveste ce restul pozelor!
    Citatele astea sunt in ordine cronologica. Poza de grup va fi inlocuita.

Comment

• Daca nu se gaseste o poza cu W123 propun eu una.Dimensiunea e mica dar se poate apela la Claudiu.g (poza fiind facuta de el) pt rezolutia mare si bineinteles cu editarile de rigoare!
      Este masina colegului Bibi si se prezenta in stare mai mult decat deosebit de buna!
      Attached Files
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

• Originally posted by dan500se View Post
        Nu am pretentii (ca altii) sa-si vada masina in calendar!
        De aceea ai propus 7 poze pana acum...si nici una prelucrata!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
          De aceea ai propus 7 poze pana acum...si nici una prelucrata!
          Colegu` , nu stiu cum...dar se pare ca ma confunzi cu cineva!

Comment

• Originally posted by dan500se View Post
            Colegu` , nu stiu cum...dar se pare ca ma confunzi cu cineva!
            Da ai dreptate,nu sunt 7....sunt vreo 11!Pune mana,cauta un pic si ai sa le gasesti!
            Daca mai pui o poza poate facem un calendar doar cu masina ta!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Contribui si eu ...... poze cu un SL 500.Le atasez in cateva ore ca nu-mi merge bine netul.
              Last edited by 300zxtt; 01-15-2010, 14:38 PM.

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                Da ai dreptate,nu sunt 7....sunt vreo 11!Pune mana,cauta un pic si ai sa le gasesti!
                Daca mai pui o poza poate facem un calendar doar cu masina ta!
                Ai ceva problema cu mine sau cu masina mea? Am mai precizat ca nu-mi pasa daca am 1 poza sau 11 puse in calendar. Pur si simplu ma lasa rece ca si remarcile tale!

Asta este ultimul meu post pe acest topic. Nu te cunosc personal, deci nici nu iti permit sa ma iei la rost pentru niste copilarii.
                Avand in vedere ca este un thread inceput de tine nu ai decat sa-ti vezi de el in continuare.

Anunt de asemenea ca nu mai doresc sa achizitionez niciun calendar (desi doream cel putin 2-3) si daca se doreste se poate indeparta si poza cu masina mea si inlocuita cu una pozata in garaj.

Va doresc numai bine!

Comment

• Ok! daca e vorba pe asa,eu am propus pozele pur si simplu pentru a da o mana de ajutor si atat!
                  Nu ma intereseaza nici sa fie masina acolo,nici sa cumpar calendarul,chiar daca masina este in el . deci puteti ocupa locurile cei care vor sa cumpere numai un calendar clubmercedes.ro cu masina lor in el!
                  poate asa e corect,iar pentru calendarul anului viitor ar trebui sa ne pregatim din timp,sa punem lucrurile in ordine!
                  Poate la o intalnire nationala,sa se faca poze de calitate de un singur fotograf,el sa aleaga ce foto propune cu fiecare masina ptr noul calendar,apoi cu un poll cu toate masinile ..vor intra cele care aduna punctele userilor cele mai multe de la fiecare clasa MB!
                  Toti vom urma aceasta regula si nimeni nu va mai avea de ce sa fie nemultumit!

weekend minunat
                  Last edited by b61sop; 01-15-2010, 14:59 PM.
                  2007 MB W211-220cdi

Comment

• Eu propun sa se faca un calendar fara poze doar cu o pagina alba si fiecare sa isi puna ce poza vrea......nici atunci nu cred ca vor fi toti multumiti...eu imi iau jucariile si plec ..PA PA. ! si sac !

Comment

• ^ Genial !!!

*Nu cumpar calendarul ptr ca nu imi place ce iese,stiu ca atat avem dar asta este motivul meu!
                      mi se pare aiurea sa pui 12 poze,una fotosopata in draci,sub un pod,cu una parca facuta cu telefonul pe munti cu alte cateva la o calitate mai slaba sau mai buna toate in acelasi calendar
                      poate am un ochi prea critic/ defect profesional
                      2007 MB W211-220cdi

Comment

• Ia sa postez si eu, dupa ce ma opresc din ras....

Am doua sugestii si o incurajare :

1. Sa nu faca parte din calendar masinile cu jante fake, adica ne-originale...
                        2. Sa se mute topicul la "Fun".
                        3. Sper sa iasa calendarul pana in iunie....

Comment

• tare rommy20005...sa stii ca ar fi ceva ...haideti oameni buni terminati'o,suntem copii ce dracu!? Ca sunt sau nu 10 C'uri se 12 E'uri asta e...alte poze mai reusite nu avem. Eu zic sa ramana asa cum este acum si gata....Aveti timp mai bine de 10 luni sa va pozati masinile si pe dedesupt daca vreti pana cand se va vorbi despre calendarul de anul viitor...Si vorba lui b61sop, vom facem un poll si votam si si toata lumea va fi multumita...sper
                          Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by VLADD View Post
                            Ia sa postez si eu, dupa ce ma opresc din ras....

Am doua sugestii si o incurajare :

1. Sa nu faca parte din calendar masinile cu jante fake, adica ne-originale...
                            2. Sa se mute topicul la "Fun".
                            3. Sper sa iasa calendarul pana in iunie....
                            Vladd esti offtopic si ai deja un warn
                            ..in calitate de fost moderator ar trebui sa stii sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare:

La cate warn-uri te zboara?

p.s Am auzit ca ti-ai tras forum,cearta-te ptr Dzeu singur acolo..
                            Crezi ca esti interesant daca vii si faci pe mascariciul pe aici...

ps2 Asta numai moderatorii hotarasc dar daca-mi raspunzi sigur te lipesti de al-2lea warn in timp ce eu doar unul! AVANTAJ EU!
                            ..asta ca sa vezi sit tu ce inseamna sa-si faca cineva un obicei din a te freca la icre,asa cum intri tu p'aici doar ca sa freci lume la icre!

astept deci
                            2007 MB W211-220cdi

Comment

• E bine ca unii s-au pensionat ca aveam in calendar si una de teren cu table de autobuz prinse pe sub ea, ca la tara.
                              @Cei care va ocupati de partea tehnica (de scos la tipografie), dati drumu' la tiparnita.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Ok. Datorita nenumaratelor controverse si ciocniri de opinii, plus lipsa generala de interes pentru acest calendar, din acest moment renunt a ma mai implica in acest proiect. Daca altcineva doreste sa duca proiectul mai departe ii urez bafta si il anunt ca eu sigur voi cumpara un calendar, daca se va face, indiferent ce poze vor fi in el.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF