Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intradevar, pozele sunt reusite. Imi place cum a lasat sa se vada masina, sa iasa in evidenta, iar peisajul in spate, cu cat este mai departat cu atat este mai neclar. In plus unghiul pozelor dau o nota de dinamism. Pacat ca nu au fost mai multe modele.

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
      Iata si pozele de la intalnirea de sambata de la Timisoara...

P.S. Multumim Pi-photo!
      Prima poza si a treia vor fi in calendar, aproape sigur.
      Poti sa le postezi intr-o rezolutie mai mare? Pentru calendar rezolutia minima ar fi 1600x1200.

Comment

• Originally posted by Mertzanu View Post
        Prima poza si a treia vor fi in calendar, aproape sigur.
        Poti sa le postezi intr-o rezolutie mai mare? Pentru calendar rezolutia minima ar fi 1600x1200.
        Le am si in rezolutie maaare....vreo 15Mb o poza,dar am zis sa se aleaga pozele ptr. calendar si dupa aceea le voi posta.Ma bucur ca va plac...colegul Pi-photo chiar face o treaba exceptionala.
        Attached Files
        Last edited by mircea600sel; 01-11-2010, 14:17 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Selectia noua:

Ianuarie:
          ianuarie 2.jpg
          februarie:
          februarie 2.jpg
          Martie:
          martie 2.jpg
          Aprilie:

Mai:
          mai 2.jpg
          Iunie:
          iunie 2.jpg
          Iulie:
          iulie 2.jpg
          August:
          august 2.jpg
          Septembrie:
          septembrie 2.jpg
          Octombrie:
          octombrie 2.jpg

Noiembrie:
          noiembie 2.jpg
          Decembrie:
          decembrie 2.jpg

Comment

• Acuma mai vi de-acasa.Sunt 100% de acord cu propunerile.Felicitari colegilor din Timisoara pentru sedinta foto.
            Mercedes W202 C180 Sport
            Mercedes W245 B180 cdi

Comment

• Originally posted by George_b View Post
              Acuma mai vi de-acasa.Sunt 100% de acord cu propunerile.Felicitari colegilor din Timisoara pentru sedinta foto.
              Mersi. Daca nu mai sunt obiectii e timpul sa trecem la fapte .

@
              mircea600sel
              dan500se
              prudom
              b61sop

Daca aveti o versiune de rezolutie mai mare a pozei ce a fost selectata pentru calendar va rog sa le postati aici.
              Last edited by Mertzanu; 01-11-2010, 21:34 PM.

Comment

Mai sunt ceva obiectii:nu sunt de acord cu lunile mai si septembrie.

sigpic

Comment

@
                  mircea600sel
                  dan500se
                  prudom
                  b61sop

Daca aveti o versiune de rezolutie mai mare a pozei ce a fost selectata pentru calendar va rog sa le postati aici.
                  Poza respectiva nu o am la rezolutie mai mare,dar daca trebuie neparat o am pe asta:
                  Attached Files

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                    Mai sunt ceva obiectii:nu sunt de acord cu lunile mai si septembrie.
                    Daca ai obiectii vino si cu propuneri de inlocuire.

Comment

• Zilele astea am sa ii fac si Modelei mele o " sedinta foto " daca tot am facut pe colegii banateni, si am sa fac o propunere pt un loc in pagina. parerea mea e ca daca tot is cate o masina pe pagina, Octombrie mi se pare ca nuca in perete.
                      www.pi-photo.com
                      w123 200D| w123 300D

Comment

• Originally posted by pi-photo View Post
                        Zilele astea am sa ii fac si Modelei mele o " sedinta foto " daca tot am facut pe colegii banateni, si am sa fac o propunere pt un loc in pagina. parerea mea e ca daca tot is cate o masina pe pagina, Octombrie mi se pare ca nuca in perete.
                        Perfect. Atunci fa o poza si editeaz-o in asa fel incat sa se potriveasca lunii octombrie. Buna observatia, cu o masina pe pagina. Calendarul de anul asta il facem cu o singura masina in fiecare luna, si la anu poate facem numai poze de grup.

Tin sa iti multumesc pe aceasta cale pentru implicarea in proiectul nostru.

Comment

• Septembrie este super ok. Trebuie sa existe o legatura intre masini si natura, nu numai prin peisaje. In plus este prezent ceva tipic romanesc-mioritic. Daca ar avea colegii si o poza cu un castel de preferat ceva in genul Dracula, ar fi extraordinar. As propune poza respectiva pentru luna octombrie sau noiembrie (asta in cazul in care domina cenusiul si/sau rosul inchis, si nu este prezent verdele).

Comment

• Salutari...la grafica va mai pot ajuta si eu...o sa pun si eu poze cu furia mea rosie, dar sa o spal mai intai , si sincer daca vreti sa facem ceva frumos va dau un sfat, 2 optiuni....poze clare cu rezolutie si facute bine nu tampenii deastea, si ales un cadru sa se potriveasca, sau daca nu macar sa fie facut intr-un mediu neutru astfel incat sa poti sa modifici tu fundalul dupa cum vrei....ca fara suparare aici e doar prostie omeneasca...toata lumea isi arunca poze facute cu telefonu nush pe unde doar ca sa apara el ciumegu in clanedar.....dativa fratilor interesu' daca tot vreti sa faceti ceva...daca nu nu mai postati
                            Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
                            si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
                            si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

Comment

• Originally posted by shakale View Post
                              .. sincer daca vreti sa facem ceva frumos va dau un sfat, 2 optiuni....poze clare cu rezolutie si facute bine nu tampenii deastea, si ales un cadru sa se potriveasca, sau daca nu macar sa fie facut intr-un mediu neutru astfel incat sa poti sa modifici tu fundalul dupa cum vrei....ca fara suparare aici e doar prostie omeneasca...toata lumea isi arunca poze facute cu telefonu nush pe unde doar ca sa apara el ciumegu in clanedar.....dativa fratilor interesu' daca tot vreti sa faceti ceva...daca nu nu mai postati
                              Mai bine postai si tu o poza frumoasa prelucrata decat sa vi aici...Acum...sa ne certi...noi tot ne-am dat interesu de ceva timp,tu nu ai intrat pe aici sa vezi...

sigpic

Comment

• Singura poza de doamne ajuta gasita la mine.
                                Nu ma pricep la prelucrare, dar cu o ajustare la bara din fata cred ca ar iesi frumos.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF