Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1. Andrei_preoteasa - 3 bucati
    2. Emilliano - 1 bucata A4 + 1 bucata A3 daca se poate
    3. Mertzanu - 1 bucata (A3)
    4. Brunorej - 1 bucata (A3)
    5. Prudom - 1 bucata (A3)
    6. b61sop - 1 bucata (A3)
    7. SergiuMB - 1 bucata (A3)
    8. T_o_r_q_u_e - 1 bucata
    9. claudiu.g - 1 bucata
    10. no problem - 1 bucata
    11. Luxian - 1 bucata
    12. STEFAN V8 - 1buc
    13. Butonu -1bucA3 - 2bucA4
    14. pi-photo - 1buc
    15. petrut - 1 bucata A3
    16. stefan350se - 1 buc
    17. mezzo - 1 bucatzica.
    18. thax - 2 bucati

Comment

• Am si eu doua bucati cu 190 D
      Attached Files

Comment

• Originally posted by cristi nastase View Post
        Am si eu doua bucati cu 190 D
        E de vanzare?Frumos 190...mai ales din prima poza...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Scuze ca pana acum nu am scris nimic despre partea "dureroasa" a calendarului dar am avut niste zile groaznice la birou, etc...

Maine sper sa iau legatura cu cei de la tipografie. Avand in vedere ca preturile pentru printarea calendarului in maxim 30 de exemplare vor fi mai mari (preconizez 10 - 20%) si datorita faptului ca nu imi pot permite sa platesc toata comanda singur (ar mai fi mezzo disponibil sa dea vreo 200 de lei) voi proceda in felul urmator. Dupa ce maine o sa am o macheta a calendarului, voi cere un numar de cont al tipografiei. Voi posta acel cont, impreuna cu toate datele tipografiei, dupa care, doritorii vor avea termen limita pana luni la pranz sa efectueze plata calendarului. Asta deoarece, dupa termen tipografia va printa atatea calendare cat sa acopere cuantumul banilor primiti. Sper sa ma pot ocupa personal de trimiterea calendarelor in tara.

Legat de formatul calendarului, m-am gandit la un artificiu care ar multumi pe toata lumea. Format 2xA4 cu spira intre file. Cand trece luna, decat lasi fila de sus sa cada si ai luna urmatoare. Aspectul este de A3, insa, cu zilele lunii in fila de jos si poza masinii in fila de sus. Astept opiniile dumneavoastra cat mai repede cu putinta. Cei care au ban si vor sa adauge ceva, ii astept pe mess.

LATE EDIT:

Dupa printarea oficiala a calendarului, se va posta fisierul (in PDF, sper) pentru cei ce vor sa si-l printeze in regie proprie.

Comment

• Nu e prea complicat sa trimita fiecare banii in contul tipografiei?
            Nu isi poate asuma nimeni responsabilitatea incasarilor daca trimite fiecare in contul tipografiei?
            De unde stim care dintre noi a platit?

Eu unul as prefera sa trimit unui membru banii. Se centralizeaza mai bine lucrurile (stim sigur cine a platit si cine nu) si am mai multa incredere intr-un "coleg" de pe forum decat in tipografie.
            ...

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
              Nu e prea complicat sa trimita fiecare banii in contul tipografiei?
              Nu isi poate asuma nimeni responsabilitatea incasarilor daca trimite fiecare in contul tipografiei?
              De unde stim care dintre noi a platit?

Eu unul as prefera sa trimit unui membru banii. Se centralizeaza mai bine lucrurile (stim sigur cine a platit si cine nu) si am mai multa incredere intr-un "coleg" de pe forum decat in tipografie.

Ok. Maine voi posta pretul (pe care sper sa-l pot negocia cu tipografia), contul tipografiei si restul detaliilor legate de printare. Daca, totusi, pana maine cand vin de la birou, exista mai multi oameni din cei ce s-au inscris pe lista care ar trimite mai degraba banii in contul unui membru (eu sau altcineva care se va ocupa de printare) decat in contul tipografiei, nu ma opun. Transparenta va fi totala, cu printscreen-uri de transfer, chitante si tot ce trebuie. Voi incerca, de asemenea, sa negociez o relatie pe termen lung cu cei de la tipografie. D-voastra decideti. Eu maine voi posta ce doreste majoritatea. Poate pana maine voi avea si o macheta a calendarului ca sa vedeti si cum va arata.

Toate cele bune!

Comment

• Fromatul calendarelor este OK; asa sunt facute si de diferite alte firme.

Comment

• Deci?!!
                  2007 MB W211-220cdi

Comment

• Vin si eu cu poze facute de colegul Pi Photo ieri.Sper sa va placa si poate le introducem in calendar pe una din lunile de iarna
                    W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                    E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                    YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                    GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

• Hai sa punem un W 124
                      Attached Files
                      Mercedes . (punct)
                      Mercedes w 124 300 e (1989)
                      Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
                      Mercedes w 211 220 cdi (2004)
                      Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
                      Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
                      Lexus IS 300 (1999)
                      Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

• Sunt foarte frumoase pozele cu CL-ul si cele cu W124, dar selectia pe anul asta e facuta. Macar sa se materializeze calendarul...
                        Pozele astea pot intra in selectia pentru la anul.

Comment

• Astea ale lu' SergiuMB sunt mortale. Colegul Mircea600sel va transmite prin mine ca vrea sa i se inlocuiasca masina lui de pe ianuarie cu a lui SergiuMB.
                          Last edited by Carmine; 01-25-2010, 20:05 PM.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Originally posted by Mertzanu View Post
                            Sunt foarte frumoase pozele cu CL-ul si cele cu W124, dar selectia pe anul asta e facuta. Macar sa se materializeze calendarul...
                            Pozele astea pot intra in selectia pentru la anul.
                            S-a dat la tiparit calendarul?Ca nu ne-a anuntat nimeni unde sa viram banii sau ceva...Scoate-ti E-ul{ianuarie} sau 126-ele{decembrie} si introduce-ti S500 Coupe a lui SergiuMB.{ca asa masini sunt foarte rare si merita sa ne mandrim cu ele}

sigpic

Comment

• Se mai aude ceva de calendarul ala?Haide-ti oameni buni sa-i trimitem bani lui andrei si sa se duca sa comande calendarele.Nu mai fiti atat de suspiciosi in privinta banilor{nu se va duce andrei cu banii nostri la saloane de masaj}...sunt doar 50 de lei.

sigpic

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                                Se mai aude ceva de calendarul ala?Haide-ti oameni buni sa-i trimitem bani lui andrei si sa se duca sa comande calendarele.Nu mai fiti atat de suspiciosi in privinta banilor{nu se va duce andrei cu banii nostri la saloane de masaj}...sunt doar 50 de lei.
                                Din cate am inteles Andrei este putin ocupat momentan, si vad ca daca el nu se ocupa, nici altcineva nu se implica. S-a discutat cu o tipografie si mai ramane sa ne ducep cu pozele, formatul calendarului si banii. Daca este graba si poate sa se implice altcineva eo sunt de-acord.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF