Originally posted by DMIHNEA
View Post
2. Zero, sau nu, te rog sa-mi citesti posturile de pe forum. Si dupa aceea, citeste si posturile tale. Nu uita ca niciodata nu am luat vreo sanctiune, niciodata nu am avut vreo discutie in contradictoriu pana acum . Si nu uita ca am fost membru simplu mai bine de 2 ani. Dumneata, in schimb, de-a lungul anilor, ai deranjat multi oameni si ai participat la N discutii in contradictoriu... Din cate imi aduc aminte, ai avut ban o perioada relativ lunga de timp (luni de zile parca), ban ce trebuia sa fie permanent, insa, ban ce a fost ridicat de Fane intr-un moment in care a considerat ca ai dreptul la o noua sansa. Sunt ZERO? Daca am stiut sa raspund la o intrebare, am raspuns. Daca nu, am stat in banca mea. Tehnic, nu pot sa fiu ca Fane. Ai mare dreptate. Dar, vreau sa stii ca majoritatea lucrarilor pe la masini, le-am facut eu. Alfa Romeo, la cobra, la SL... Au fost si momente in care am fost ajutat. Nu mi-e rusine, omul cat traieste invata. Si nu mi-e rusine sa afirm ca am invatat extrem de multe de la omul despre care am zis ca nu mai vreau sa il vad, si anume Fane, si anume Doktor4carz. Cu aceasta ocazie tin sa-i multumesc.
Legat de vrajeala mea de cartier... Am crescut intr-un loc in care notiunea de cartier este inteleasa total diferit. Poate d-aia vrajeala mea este atat de bine exprimata... Corect semantic, ideatic, ortografic si gramatical.
3. E doar o parere. Eu vreau sa te anunt ca nu imi doresc sa ies in evidenta asa cum vrei tu sa iesi in evidenta. Insa, eu nu merit si sunt, pe cand tu meriti dar nu esti... Asta ai vrut sa zici, nu?
4. Inca o data iti zic: nu m-am pus singur moderator. Sunt cativa membri care isi aduc aminte cand m-au nominalizat. Din pacate, nu mai este topicul. Si, nu a fost sters de mine, te asigur.
5. Te asigur ca Fane are experienta de viata.
6. Moderatorul nu ia bani din drepturile de publicitate. Si, dupa o analiza a ceea ce se intampla, nici adminul nu ia bani de facut vila la munte... Legat de facut foamea... Maestre, nu stii cu cine vorbesti. Nu vreau sa dau argumente ca ar fi de prost gust...
7. Nici un regim nu este 100% acceptat. Mereu se vor gasi oameni care sa conteste regimul. Tu, insa, ai avut de impartit cate ceva cu toti... Stefan (Augustin), Fane, eu... Niciunul nu am fost pe placul tau... Sunt sigur ca daca ai fi tu moderator, ar fi totul perfect.
Aaaa... Nu te abtine asa tare...
8. Nu sanctionez iesirile astea ale tale deoarece consider ca, ceea ce scriem public, te pun pe tine intr-o lumina proasta... Ceea ce este mult mai eficient, nu? Ca sa parafrazam... BAN-ul volant, scripta manent...
Comment