Asa cum spune si titlul si la fel cum Caragiale se intreba prin intermediul catateanului turmentat ,,eu cu cine votez,, si in ziua de azi se ridica aceeasi problema cu cine sa votez? Ce sa aleg intre dracu si scaraoschi,daca as alege intre talpa iadului si ingerul dreptatii as alege ingerul dar asa intre Basescu care de Craciun ne face cadoul concediului fortat la bugetari,care a transformat flota in barcute de hartie si care de 5 ani suge....(sangele )poporului astuia satul de promisiuni,si Geoana care are in spate sacalii PSD care au devastat pur si simplu tara,din cauza carora un copac nu mai sta in picioare in padurile Romaniei,o fabrica nu exista sa nu fi fost data clientelei lor pe 2 euro si acum astia doi vin sa i votez.Decizie grea si pe care cred ca nu o voi lua de data asta.Vreau sa ma pot uita in ochii copilului meu cand va fi de varsta mea si sa i spun ,,Sa stii ca nu am fost partas la distrugerea tarii asteia,,.
Voi ce veti face,cum vedeti iesirea din tunelul asta negru, de douazeci de ani astia ne aprind lanterna in ochi pretinzand ca e luminita de la capatul tunelului,iar noi zapaciti ii mai stampilam inca o data....ultima data(pentru noi).
Nu va suparati la ce ora e autobuzul de Canada???
Voi ce veti face,cum vedeti iesirea din tunelul asta negru, de douazeci de ani astia ne aprind lanterna in ochi pretinzand ca e luminita de la capatul tunelului,iar noi zapaciti ii mai stampilam inca o data....ultima data(pentru noi).
Nu va suparati la ce ora e autobuzul de Canada???
Comment