Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Criza in tara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by paunionutz View Post
    Si pana la urma ce sa cred? Oare e criza sau nu? Oare sa ma intorc pe vreo functie "buna" si sa ma uit la sfarsitul lunii la 2000 de lei, sau sa ramn in construnctii sa iau peste 3-4000 de lei? Asta e Romania noastra!!!!!!!!!!!!!
    Felicitari !
    Eu zic sa ramii o perioada in constructii, te limpezesti.
    Functie inseamna de la 18.000 pe luna in mina plus multe alte avantaje. Parerea mea.
    Criza va fi tot timpul de acum incolo.
    Bafta !

La multi ani DMIHNEA !
    Tot ce vrea muschiul tau sa ai din plin !
    In acest moment am baut o vodka si un ceai in cinstea ta.

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
      ...sa ramn in construnctii sa iau peste 3-4000 de lei?...
      Daca ai prins ciolanul in Constructii ramai pe fir. Sa vezi ce bani o sa iasa dupa 2-3 ani de experienta. Intr-adevar poate mai stai in soare sau frig, dar si cand va fi sa-ti faci o casa sau sa-ti finisezi un apartament vei vedea altfel lucrurile.
      Spor la munca!

Un mare La multi ani colegului Mihnea. Sa traiesti si sa mai implinesti 40 de ani . Dumnezeu sa te binecuvanteze!
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

La multi ani colegu`!

Comment

Poate trebuia la fun dar parca se potriveste cu subiectul:

In iad...regina Elisabeta a II-a, George W.Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad. La un moment dat, Elisabeta:
          - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
          -Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
          -5 milioane $.
          Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tzipa:
          -E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo!
          Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol:
          -Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
          -10 milioane$.
          Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui...
          Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tzipe:
          -Vreau sa sun in Romania, sa vad ce face toata lumea acolo! Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toata lumea!
          Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului:
          -Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez?
          -Un dolar...
          -Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
          -Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala...
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Foarte tare banc-ul Adidc
            1982 Mercedes w123 240D
            1992 Mercedes w124 200D

Comment

Sper sa nu supar pe nimeni,insa simt nevoia ca si voi sa cititi ceea ce am primit pe mail din Bucuresti,defapt nu sunt vorbele mele,dar perfect adevarate.Enjoy!

"De azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti, ne-educati, care nu au in vedere decat propriul interes.. Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga si care beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei, am o mare problema. E un blowjob mult prea scump! Refuz sa mai platesc taxe la stat – de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijina in nici un fel..platesc zeci de milioane pentru Sanatate, desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania, voi fi tratata mizerabil.

De ani de zile, refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand vad panourile publicitare din campanii electorale gen "noua ne pasa de Dumneavoastra" , refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta – cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa?- cu statul nu te joci. Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari, am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile…si ce am vazut? ....... jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total,o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes – macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant…si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip…l-am avut si eu, pana astazi- dar am realizat ca oricat de multi bani as face, oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, at the end of the day, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau pe termen lung decat daca m-as implica acum.

Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala . Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii, s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice efficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline, stiu ce inseamna responsabilitatea….sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state- s-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici.

Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu balls si cu coloana vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara. E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, ne-spalati pe creier, ne-jigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor. Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat ''unul si altul''.Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile….Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu – s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum incolo. Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cu oameni educati decat cu agramatii parveniti ce reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata?

Propun infiintarea unei Miscari a Corporatilor - oameni din banci, industrie, finante, firme de avocati, experti PR, intreprinzatori privati- care au calitatile necesare sa scoata tara din criza. Este singura solutie viabila pentru Romania de acum – tara asta se poate pune pe picioare numai daca s-ar uni toti oamenii capabili pe care ii avem in toate domeniile- creiere vanate de toate companiile multinationale, corporati educati, care gestioneaza bugete de miliarde, conduc sute de mii de angajati, sunt cosmopoliti, stiu sa negocieze /sa munceasca / sa comunice intr-un mediu international, intr-o piata globala-

Ma intreb, atatia oameni destepti nu se rusineaza ca sunt reprezentati de Gigi Becali si ''altii''?- Ma ingrozesc la gandul ca ''ei'' vor negocia pentru Romania fonduri de zeci de milarde de Euro!)

Am innebunit eu sau am innebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri?

Ei bine, mie mi-a ajuns. Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine. Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice. Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti. Trebuie sa facem ceva. Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip. Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba. Voi lupta. Pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula. Pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri.Pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei. Pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit nu din furat. Pentru un viitor mai bun pentru mine si pentru copiii mei, in tara mea, nu printre straini. Pentru o Romanie de vulturi, nu de struti ( am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor – sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea!….suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem!) Ajunge! Haideti sa ne trezim!"

CARMEN CAMELIA CIUBOTA
              general manager
              SC SAPNAA ART DESIGN SRL
              BUCURESTI, ROMANIA
              +40729 825761
              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Bun asa, e un pas mic, de-ar zice toti romanii asa ar fi o treaba!
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

& that's the way the cookie crumbles si duduia isi face reclama gratis.

In afara de initiativa Business Standard cu Guvernul Privat si nenea ala care refuza sa mai plateasca vreun impozit toti ramanem niste dobitoci care suntem gata sa spargem capete pentru un meci de 3 lulele dar toleram 200 porci de parlamentari care in vremi de criza n-au alta grija decat sa-si creasca salariile si indemnizatiile.
                  Last edited by MIR; 09-04-2009, 20:29 PM.
                  Aerodynamics are for people who can't build engines.
                  Enzo Ferrari

Comment

Originally posted by MIR View Post
                    & that's the way the cookie crumbles si duduia isi face reclama gratis.

In afara de initiativa Business Standard cu Guvernul Privat si nenea ala care refuza sa mai plateasca vreun impozit toti ramanem niste dobitoci care suntem gata sa spargem capete pentru un meci de 3 lulele dar toleram 200 porci de parlamentari care in vremi de criza n-au alta grija decat sa-si creasca salariile si indemnizatiile.
                    Parlamentarii sint un rau necesar. Asta face ca democratia sa coste mult. Al naibii de mult.
                    Mai periculosi sint jegurile de guvernanti actuali - PDL+PSD=FSN, care in cea mai nenorocita criza au angajat inca 12.000 de functionari, clientela proprie, cu niste salarii si indemnizatii fabuloase, platite integral de noi, pulimea.
                    Personal, atita incompetenta, prostie si rea vointa nu am auzit sau citit ca exista undeva in lume, in aceste timpuri.

Comment

Pai asta e regula la noi dintotdeauna, si din pacate nu cred ca se va schimba ceva, in bine, ierarhia sefhi-sefhutzi-fututzi si pulimea, noi cei care platim orice ni s-ar cere ca de altfel...
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Ce sa mai zic, eu am scapat de romanica.
                        De doua saptamani locuiesc din nou intr-o tara civilizata.

Comment

Originally posted by degan View Post
                          Ce sa mai zic, eu am scapat de romanica.
                          De doua saptamani locuiesc din nou intr-o tara civilizata.
                          Si cu W140-ul ce-ai mai facut? L-ai dus la civilizatie?

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                            Si cu W140-ul ce-ai mai facut? L-ai dus la civilizatie?
                            Balena e pedepsita, nu mai vede sosele bune si autostrazi pana nu ii vin mintile la cap

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF