Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Romanul mester pana la moarte ! Traiasca nitul si sarma …

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Romanul mester pana la moarte ! Traiasca nitul si sarma …

Priviti ce poate lucra un meserias roman.

Cea mai ieftina intratinere......
    Attached Files
    MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Chiar ieri am vazut un Audi S8 care avea SIDE SKIRT-urile prinse cu "poc-nituri"

Si faze din aste cu oglinda am vazut nenumarate inclusiv si pe W140...

Arata ca dracu` !
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Omul cu niturile intr-adevar are o problema.
      Dar... nu stiu cum v-ati simti daca in 3 zile consecutive ati ramane fara sticlele de la oglinzi.
      Credeti-ma, iti trec prin cap in momentele alea tot felul de idei criminale.

Dupa ce am ramas fara oglinzi de vreo 3 ori, le-am crapat intentionat pe amandoua; in felul asta nu mai sunt "atragatoare".

Comment

Originally posted by claudiu.g View Post

Dupa ce am ramas fara oglinzi de vreo 3 ori, le-am crapat intentionat pe amandoua; in felul asta nu mai sunt "atragatoare".
        Am mai auzit si eu metoda asta si chiar da rezultate. Oricum tigania care a facut-o nenea cu fiarele pe oglinda....NO COMMENT!!!! Mai bine varianta lui Claudiu, decat asa!

Comment

Clar mai bine le crapi singur decat tentativa asta de antifurt, la o adica macar e mai usor si mai ieftin de remediat. Sau cel mai bine este sa iti iei dinacelea cu nr de inmatriculare pe ele.
          i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Mai bine intitulai altfel... Unde duce hotia la romani sau ceva de genul.
            http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
              Mai bine intitulai altfel... Unde duce hotia la romani sau ceva de genul.
              Ai dreptate. Nu m-am gandit, dar credema ca atunci cand le-am vazut era sa cad de pe scaun si sa ma mai si inec din cauza rasului ..........

Comment

Am mai postat fotografiile astea undeva dar parca prea sunt in ton cu postul asta !

(scuze ptr calitatea slaba a pozelor , trebuiesc marite si se observa numarul de inmatriculare scris pe oglinzi )

Fotografii-0055.jpgFotografii-0054.jpg
                Last edited by Mercedes-Benz; 06-04-2009, 22:59 PM.
                Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

2 noi solutii de protejare a oglinzilor. (sper sa le luati ca pe o gluma )
                  Attached Files

Comment

Originally posted by ciucean_sergiu View Post
                    E-ul ala cu urechile alea de elefant l-am vazut acu vreo ora pe strada.

Comment

Locuieste in zona Delea Noua - Calarasilor. Poate fi vazuta pe viu. Jenanta de-a dreptul. Masina e impecabila, iar oglinzile astea i se "potrivesc" de minune.
                      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

O varianta ar fi ca si-a montat astfel de oglinzi intrucat tracteaza vreo rulota sau un altfel de remorca avand ecartamentul mai mare, nu neaparat ca solutie antifurt. Stima.

Comment

Sau poate nu a avut de unde sa faca rost de pop nituri, i-au fost furate si acum bani de altele ciufliu.
                          i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Mai este o explicatie: sa vada bine in ele =)). Poate nu i-au placut cele originale (apropiau prea tare, erau heliomate, incalzite, electrice, cine stie). Eu, de exemplu, cand am dat prima data cu spatele cu un logan si m-am uitat in oglinzi m-am speriat. Atunci am pus mana dupa tetiera scaunului din dreapata, m-am intors si am dat linistit cu spatele. ......Se mai intampla.....

Comment

Originally posted by ciucean_sergiu View Post
                              Da-o dracu de treaba ,unde si-a facut urechile la potcovarie fierarie sau la aia cu scocurile..

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF