Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ponton negru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ponton negru

Salut tuturor,

In timp ce ma plimbam prin prejurul capitalei, spre un loc de pescuit, am vazut in fata unei curti un Ponton negru(sau cel putin asa zic eu, ca e Ponton) lasat in paragina....Intrebare: il stie cineva, poate da mai multe detalii despre proprietar???

Multumesc,

P.S. stiu ca informatiile sunt vagi, dar nu cred ca sunt in jurul Bucurestiului multe Pontoane, negre, lasate in paragina....

Ala de la Frumusani? Din cate stiu eu se cere o suma fabuloasa pe el. Atat stiu. Si s-ar putea sa stie Fane (doktor4carz) mai multe.

Cu respect,

Andrei

Comment

Dupa centura Bucurestiului, iesirea din Popesti Leordeni...

Comment

Am pus eu pozele cu el .

Si intradevar .... " cere o poala de bani " cum a zis Dok la vrenea aia .

Si ochiul meu zice ca masina se afla in stare de "putrefactie".

Adica in afara de banii de achizitie , mai ai de bagat o carutza de bani vericule .(bani nu gluma )

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Nu am vazut-o chiar asa de detaliat deoarece am trecut in viteza...nu am oprit sa ma uit mai atent...pacata de ea...

Comment

Cam 5000 euri vrea tipu pe ea, crede ca are cine stie ce masina in fata portii.
            i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF