Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mi-a fost retinut permisul,dar cred ca abuziv!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Futesar lumea selecta a capitalei pe ele de jante... daca mai aud de jante, cobra rulz si de topicul cu culori belite ca alea de octogenar mort, umblu la panoul de comanda... Sint si eu om, am nervii mei elastici, da' cit se intind ?

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
      Initzial vroiam sa te invatz ceva de "bine"... din ciclul topicului de vro 8 rinduri mai inainte, cu contraventziile. Dar ai facut topicul de cacat, in stilul caracteristic, l-ai umplut de respect cu gunoaiele de jante de bot de muie de cal slobozit, asha ca stai in pielea mea pieton, ca salvezi multe vietzi in acest mod.
      Aoleuuuu,ma doare burta de ras
      Mda,trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad copios.In ceea ce priveste insa,partea a doua,ma abtin.Nu ma mai poate ajuta nimeni totul mi-e clar,am vb inclusiv cu o amica procuroare.
      MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
        Aoleuuuu,ma doare burta de ras
        Mda,trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad copios.In ceea ce priveste insa,partea a doua,ma abtin.Nu ma mai poate ajuta nimeni totul mi-e clar,am vb inclusiv cu o amica procuroare.
        Zi-i lu' amica aia a ta procuroare ca e timpita, daca era fata deshteapta se facea avocata si nu muncea la stat... Sa se duca in chilu' meu la cratitza si la sex productiv unei familii numeroase, daca nu shtie metode de interpretare a jurisprudentzei...

Era sa uit... potzi sa-i zici ca am facut-o io timpita si ca sint si misogin, na... Sa aiba si madam o satisfactzie pe ziua de azi, abia debutata la inceputurile ei.
        Last edited by doktor4carz; 04-17-2009, 00:07 AM.

Comment

Originally posted by paunionutz View Post

Daca eram in locul tau, nu mai postam asa ceva. Dupa ce ca ai gresit in trafic si ca nu ai dreptate de nici o culoare, mai ai tupeul sa spui ca ti-au luat astia permisul in mod abuziv, ca a scris cu 20 de metrii mai mult decat ai mers tu!!! Daca scria ca ai mers doar 20 de metrii, nu faceai contestatie, sa le spui ca de fapt ai mers 50? Oricum nu conteaza distanta.
          Mersul meu pe contrasens a fost cam 10 metri cu indulgenta.Adica exact baza triunghiului respectiv care ar fi cam lungimea a maxim 2 masini puse cap la cap.Unii dintre voi sunteti absolut fenomenali.Pot sa scriu eu cu litere de o schioapa ca SUNT CONSTIENT CA AM GRESIT SI F PROBABIL CA MERITAM SA MI SE IA PERMISUL CHIAR SI PT CEI 10 METRI DE MERS PE CONTRASENS DAR DE CE A TREBUIT SA SCRIE CA AM MERS 100 DE METRI? ,ca voi tot ati scrie ca "de ce cred eu ca nu sunt vinovat si ca mi s-a luat permisul abuziv"..Parca suntem la Radio Erevan,nu alta ))

Originally posted by sebaa View Post
          Nu a fost retinut permisul abuziv - parerea mea.
          Poza ta e facuta cu Google Earth,nu? Acolo ai o optiune de masurat. Masoara cati metri sunt dintr-o parte in alta. Nu uita ca gaborul a masurat ochiometric, dar verifica cu GE, orientativ.

AI GRESIT si cu asta basta, ce sa ii mai faci acuma. Daca faceai noaptea, mai ziceam, o mai dregeai tu, dar asa pare ca ai vrut sa fentezi pe toti care stateau in coloana si totodata, sa fentezi si semaforul. Vezi poate iti reduci pedeapsa si aia e. Daca nu o reduci, apeleaza cu incredere la transportul in comun - o sa faci o mica economie cu costurile de carburant:P
          Acelasi raspuns si pt tine.Voi ati citit doar titlul si putin din descrierea mea?

Originally posted by DMIHNEA View Post
          Nu pot sa nu fiu de acord cu FANE.....si unde e abuzul..?mie mi se pare facere de bine..
          Idem.....

Zi-i lu' amica aia a ta procuroare ca e timpita, daca era fata deshteapta se facea avocata si nu muncea la stat... Sa se duca in chilu' meu la cratitza si la sex productiv unei familii numeroase, daca nu shtie metode de interpretare a jurisprudentzei...

Era sa uit... potzi sa-i zici ca am facut-o io timpita si ca sint si misogin, na... Sa aiba si madam o satisfactzie pe ziua de azi, abia debutata la inceputurile ei.
          Politia beneficiaza de prezumtia de veridicitate.Adica eu trebuie sa dovedesc clar ca NU a fost asa cums-a scris in procesul verbal iar asta se face extrem de greu.Nu exista alta cale.
          Last edited by doktor4carz; 04-17-2009, 00:22 AM.
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng
            Politia beneficiaza de prezumtia de veridicitate.Adica eu trebuie sa dovedesc clar ca NU a fost asa cums-a scris in procesul verbal iar asta se face extrem de greu.Nu exista alta cale.
            Trebuie cu tot dinadinsul sa ma repet ? Sau tzi-ai pus si matale pasarica si te faci precum ea ?

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
              1. Ce legatura are faptul ca a mers doar 17 sau 122 de metrii pe contrasens?? Daca mergi 2 metrii pe contrasens, se considera MERS PE CONTRASENS si se retine permisul de conducere. Si martorii ce vor spune? Ca a mers pe contrasens DOAR 99 de metrii? Si ce? Se va anula probabil acel PV, dupa o expertiza amanuntita si conform declaratiilor lui si ale martorilor, se va intocmi un alt PV, in care ia ghici: i se va suspenda permisul de conducere si va mai plati si ceva cheltuieli de judecata.
              Nu stiu ce legatura are... dar daca fii sigur ca nici ala nu a scris de prost acest amanunt insignifiant. Ca sa te lamuresti citeste regulamentul de aplicare al ordonantei in baza careia a fost sanctionat. Vei afla sigur amanunte cu privire la acest aspect. Eu nu am nici timp...

Amica ta procuror oricat ar fi de amica nu va recunoaste sportiv ca printr-o atitudine jegoasa fata de ministerul in care ea activeaza ai putea sa iti salvezi pielea. Faptul ca e procuror spune totul...mai citeste odata ce a scris Fane.
              Ti-am scris clar ce ai de facut. Pune cei 2 martori pe care ziceai ca ii ai sa declare ca de fapt ai virat dreapta regulamentar si ai rasturnat prezumtia de legalitate, despre care s-a mai vorbit pe aici. Cauta pe thread-ul mentionat mai sus. Succes!

metode de interpretare a jurisprudentzei...
              Deci, si prin urmare ce pnm e aia?
              Last edited by florineasca; 04-17-2009, 21:27 PM.
              http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

E superb threadul asta. Pur si simplu superb. Cu jante beton de bot de cal...aia e minunata. M-am holbat imediat la poza sa vad jantele si cand colo... Am eu 4 daca-ti trebuie. Au si ceva opinci pe ele.
                In rest pot sa-ti zic ca au ramas altii fara permis pe altele mai marunte. Inainte de sarbatori astia scot antenele mai cu forta sa faca de un ou rosu. Trebuie sa avem grija si cam asta e.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
                  Deci, si prin urmare ce pnm e aia?
                  Poate ce peleme...sau pelenoastra, ca sa nu fiu egoist... Un mod de exprimare, poftim...

Comment

Revin cu un amanunt interesant.Mi-a zis ieri un nene,ca,dupa noul cod rutier nu e nevoie sa astept alea 2 luni de suspendare a carnetului,pot sa ma duc sa dau iarasi examen,in speta doar sala,si apoi voi depune o cere si mi se va restitui permisul.Voi ce stiti despre asta?
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

Dar acel nene a omis să precizeze că trebuie mers în audienţă la şeful serviciului circulaţie , şi demonstrat că traiul tău zilnic şi al copiilor depinde de permis.Navetă , şofer , etc.
                      Ceea ce din câte ştiu eu nu se aplică la tine.
                      Dar încearcă , cine ştie..

Comment

Te duci la politia rutiera si acolo pe numeroasele usi vei gasi o pagina A4 printata cu conditiile in care poti sa reduci perioada dar nu sub 30 de zile. Printre altele iti trebuie aprobarea unui organ (nu stiu exact care). Chiar crezi ca o vei obtine? Ti-am trimis un privat!
                        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Merge varianta cu audienta..dar nu e chiar asa usor.Intreaba un politist bine pregatit mai multe..
                          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                          Si o panarama de scuter

Comment

Subscriu la treaba cu procuroarea

In rest e destul de simplu sa-ti dai seama ca un simplu viciu de procedura ca sa folosesc termeni omenesti este de ajuns ca sa te poti sterge la cur cu procesul ala verbal.

Ca sa-l gasesti ai nevoie de un pic de minte limpede si, cel mai recomandat, cineva care a mai rezolvat probleme din astea pana acum. Pana atunci te anunt ca am doua biciclete de imprumutat - pe alea poti sa le "calci" pe contra-sens cat te tin curelele
                            Aerodynamics are for people who can't build engines.
                            Enzo Ferrari

Comment

Ce pot sa zic... donez role inline, masura 41. Si abonament pe toate liniile la trombeluz. Si daca prinzi loc pe scaun, dau si volan, multiple variante, ca sa te faci ca conduci. Si ma opresc aici, ca se alege prafu' de topic... daca incep, nu ma mai termin...

La subiect, ca sa nu continui mishtocareala, ashtept concluzia, ca sa trag cortina. Sau un update, ca sa am motiv sa las topicul sa existe.

Comment

Trist update-ul dar este. Sambata am predat si eu permisul. Partea mai urata e ca l-am predat pe 3 luni. Nu trebuie sa dau examen din nou si cel putin teoretic o sa-l pot lua inapoi dupa 1 luna si ceva. Amenda 270 in 48 de ore. M-a prins radarul cu 160 unde trebuia sa am 100. Mi se pare mare sanctiunea si dintr-un motiv oarecare baietii nu au vrut sa "negocieze". Nasjpa momentul.
                                Cu alte cuvinte atentie la radare.
                                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                                C180 W202, 1994
                                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF