Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mi-a fost retinut permisul,dar cred ca abuziv!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-a fost retinut permisul,dar cred ca abuziv!

Astazi dimineata,circulam pe strada Uverturii,ma indreptam spre Virtutii.Cand am ajuns la intersectia dintre cele 2 strazi mai sus amintite,aveam 2 posibilitati:
    -sa fac stanga spre Crangasi
    -sa fac dreapta,fie sa intru in pasaj Lujerului fie spre Iuliu Maniu.
    Exista un mic triunghi care delimiteaza aceste 2 obtiuni,cum vii de pe Uverturii,daca o iei prin dreapta triunghiului,ai obligatoriul la dreapta.Greseala mea a fost ca,am luat-o prin dreapta lui,dar in loc sa fac dreapta,am facut stanga,am mers astfel vreo 5-10 metri,poate, pe contrasens(adica baza acelui triunghi) si apoi am dat sa traversez liniile de tramvai pt a face stanga de tot spre Crangasi.
    A aparut imediat un politist,si in final mi-a fost retinut permisul pt 2 luni.Eu recunosc ca am gresit,si poate ca si pt ceea ce am facut,era de ajuns sa mi se ia permisul,nu stiu.Problema este insa ca,in procesul verbal,politistul a scis astfel : "A condus auto nr ....pe strada Virtutii,dinspre Lujerului spre Orsova,pe sensul opus de circulatie pe o distanta de mai mult de 100m" !!!
    Nici daca vroiam nu aveam,cum si unde sa merg atat de mult pe contrasens.
    Am totusi 2 martori care erau acolo,si au vazut totul,de unde am venit si unde am fost oprit de politist.Nu stiu insa daca mai are rost sa fac contestatie.Astept pareri si sfaturi.
    Am de platit in 24 de ore o amenda de 180 ron si dovada de circulatie pana pe 1 mai.
    MÃREAȚA COBRA

Ai semnat PV-u ?
    C 200 CDI
    ML 63 AMG
    S 55 AMG Long
    SL 55 AMG
    Yamaha R1
    Yamaha R6

Comment

Da,l-am semnat dar la mentiuni am scris ca nu sunt de acord.Atasez traseul.
      Attached Files
      MÃREAȚA COBRA

Comment

Scanează şi postează copia P-V.În funcţie de ce scrie pe acolo, se vor găsi sfaturi.
        Ai 2 săpt. drept de circulaţie?

Comment

Nu vreau sa ma disculp in nici un fel,si f probabil,ca doar ceea ce am facut este de ajuns de grav pt a mi se ridica permisul.Insa de ce a trebuit sa scrie ceva si mai grav acolo?
          Nu cred ca voi face nici o contestatie,voi incerca doar sa obtin o reducere a suspendarii,de la 2 luni la o luna.
          P.S. Offtopic Nu am mai vrut sa mai deschid un nou topic doar pt asta,am atasat 2 poze cu jante bestiale de bot de cal.Bolidul l-am pozat aseara,unde as putea gasi exact modelul de jante din imagine?
          Attached Files
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Ioane important e ca ai scris "acord" cu 2 de C . I-ai dat o lectie de gramatica nenorocitului de militian......

P.S. Am ras de m-am cacat pe mine....

Later edit : In continuare rad de ma fac de ciocolata la cur. Am observat ca pe acelasi PV sint doua stiluri de hieroglife ce seamana izbitor: unu de militian s-unu de doctor. Ati fost colegi in scoala ? Amandoi scrieti cu picioru stang fracturat .....

Acu m-am uitat si pe poza din avion....ai comis-o intr-adevar. Nu stiu daca e de luat permisu, dar la cum te stiu io, ma asteptam mai degraba sa intorci la mijlocu pasajului, peste liniile de tramvai....pun pariu ca nu te mai vedea Cap-de-creta !!
            Last edited by doktor4carz; 04-16-2009, 22:46 PM.

Comment

Hahaha,ce inseamna sa fii cobrist,niciodata nu esti trist.Asa suntem noi, veseli mereu si facem si haz de necaz.Lasa ca e bine,oricum eu ma simt chiar privilegiat afland ce a patit o doctorita din Craiova :
              -Era la semafor,strada cu 2 benzi,unde avea rosu pt inainte si verde intermitent pt la dreapta,ea fiind prima la semafor pe banda din dreapta.A aparut unu in spatele ei care vroia sa faca dreapta,asa ca tipa a avansat si s-a bagat in fata primului de pe coloana din stanga sa-l lase pe ala sa faca dreapta.Pt chestia asta i-a fost ridicat imeidat permisul pe motiv de "depasirea coloanei la semafor".Asta da treaba.

Si pt ca tot a fost inchis atat de prompt topicul cu "ce culoare sa aleg pt masina mea",am sa atasez aici poze cu cobranu dupa ce l-am vopsit,asa cum am zis,alb.Nu consider off topic asta,pt ca eu cred ca politaiul mi-a dat o amenda atat de aspra din cauza ca e cobranu meu prea bengos,si a zis ca daca e sa dea amenzi,da la astia cu masini smechere.
              Attached Files
              Last edited by doktor4carz; 04-16-2009, 22:47 PM.
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Hai ca am ras..Multumim Ioane...
                Astazi a fost zi de amenzi in toata capitala asta mirifica.Si pe mine m`au oprit si au vrut sa`mi ia talonul(folie...)dar le-a trecut.Dupa ce m-am tiganit juma de ora in intersectie cu ei...am luat amenda pt parcare...Sa le fie de bine ce au mancat din partea mea..Numai organe de om.
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Ai doua variante:
                  1. Daca zici tu ca ai doi martori inseamna ca poti sa ii pui sa spuna ca de fapt te-ai incadrat regulamentar de prima data. Ai scapat basma curata.
                  2. Daca nu ai aceasta posibilitate, sustii ca acea portiune pe unde ai mers pe interzis are doar 99 de metri, si soliciti proba faptului ca acea portiune parcursa de tine are peste 100 de metri. Se impune o expertiza, in mod normal nu instanta ar trebui sa solicite o expertiza. Mie mi se pare prea greoaie aceasta varianta si in proportie de 60 nu ai sanse.

Ce e cu martorul ala Zadu Viorel? A fost acolo si poate confirma pentru politie despre cele petrecute? De unde ai 2 martori daca erai singur in masina? 2 amici de ai tai au fost din intamplare pe trotuar atunci?

Descrierea faptei este insuficienta. Daca scria imobilul in dreptul caruia va aflati era altceva. Sustine si tu ca de fapt ai cotit regulamentar dreapta, ai 2 martori care sa confirme asta si pa.
                  Succes!
                  http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
                    Ai doua variante:
                    1. Daca zici tu ca ai doi martori inseamna ca poti sa ii pui sa spuna ca de fapt te-ai incadrat regulamentar de prima data. Ai scapat basma curata.
                    2. Daca nu ai aceasta posibilitate, sustii ca acea portiune pe unde ai mers pe interzis are doar 99 de metri, si soliciti proba faptului ca acea portiune parcursa de tine are peste 100 de metri. Se impune o expertiza, in mod normal nu instanta ar trebui sa solicite o expertiza. Mie mi se pare prea greoaie aceasta varianta si in proportie de 60 nu ai sanse.

Ce e cu martorul ala Zadu Viorel? A fost acolo si poate confirma pentru politie despre cele petrecute? De unde ai 2 martori daca erai singur in masina? 2 amici de ai tai au fost din intamplare pe trotuar atunci?

Descrierea faptei este insuficienta. Daca scria imobilul in dreptul caruia va aflati era altceva. Sustine si tu ca de fapt ai cotit regulamentar dreapta, ai 2 martori care sa confirme asta si pa.
                    Succes!
                    1. Ce legatura are faptul ca a mers doar 17 sau 122 de metrii pe contrasens?? Daca mergi 2 metrii pe contrasens, se considera MERS PE CONTRASENS si se retine permisul de conducere. Si martorii ce vor spune? Ca a mers pe contrasens DOAR 99 de metrii? Si ce? Se va anula probabil acel PV, dupa o expertiza amanuntita si conform declaratiilor lui si ale martorilor, se va intocmi un alt PV, in care ia ghici: i se va suspenda permisul de conducere si va mai plati si ceva cheltuieli de judecata.
                    2. Ioane, de ce nu-ti deschizi un topic numai al tau, in care sa postezi la rand toate ideile tale, ca vad ca in asta spui si de permis si de jante de "cobran" si de un alt "cobran" pe care l-ai vopsit si pentru care mai ai un topic deschis. Aici e un fel de 3 in 1, ca nescafe, dar cred ca o sa ajunga ca in gara .
                    Daca eram in locul tau, nu mai postam asa ceva. Dupa ce ca ai gresit in trafic si ca nu ai dreptate de nici o culoare, mai ai tupeul sa spui ca ti-au luat astia permisul in mod abuziv, ca a scris cu 20 de metrii mai mult decat ai mers tu!!! Daca scria ca ai mers doar 20 de metrii, nu faceai contestatie, sa le spui ca de fapt ai mers 50? Oricum nu conteaza distanta.

Comment

Singura ta sansa e sa recunosti in sinea ta ca ai gresit, ceea ce este cit se poate de adevarat si sa te duci frumusel sa ceri o reducere a perioadei de suspendare, asta daca nu ai mai beneficiat de asa ceva in ultimii 2 ani,daca n-ai abateri grave la regulile de circulatie si mai ales daca ai un motiv serios ptr care s-ar putea aproba reducerea.Mult succes!!!

Comment

Initzial vroiam sa te invatz ceva de "bine"... din ciclul topicului de vro 8 rinduri mai inainte, cu contraventziile. Dar ai facut topicul de cacat, in stilul caracteristic, l-ai umplut de respect cu gunoaiele de jante de bot de muie de cal slobozit, asha ca stai in pielea mea pieton, ca salvezi multe vietzi in acest mod.

Comment

Nu a fost retinut permisul abuziv - parerea mea.
                          Poza ta e facuta cu Google Earth,nu? Acolo ai o optiune de masurat. Masoara cati metri sunt dintr-o parte in alta. Nu uita ca gaborul a masurat ochiometric, dar verifica cu GE, orientativ.

AI GRESIT si cu asta basta, ce sa ii mai faci acuma. Daca faceai noaptea, mai ziceam, o mai dregeai tu, dar asa pare ca ai vrut sa fentezi pe toti care stateau in coloana si totodata, sa fentezi si semaforul. Vezi poate iti reduci pedeapsa si aia e. Daca nu o reduci, apeleaza cu incredere la transportul in comun - o sa faci o mica economie cu costurile de carburant:P

OFF-Topic: Jante din acelea aveam eu in garaj.. vreo 8 asa. Le-am dat cadou celui care mi-a cumparat masina, pentru ca ma gandeam ca le vand greu dupa aia - daca intrebai mai devreme...

Comment

Nu pot sa nu fiu de acord cu FANE.....si unde e abuzul..?mie mi se pare facere de bine..

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                              Initzial vroiam sa te invatz ceva de "bine"... din ciclul topicului de vro 8 rinduri mai inainte, cu contraventziile. Dar ai facut topicul de cacat, in stilul caracteristic, l-ai umplut de respect cu gunoaiele de jante de bot de muie de cal slobozit, asha ca stai in pielea mea pieton, ca salvezi multe vietzi in acest mod.

HAAAAAHHAAAAAAAAA scuze Ioane ca rad asa .. nu stiu daca am voie sa spun asta dar ce a zis doctoru "bot de muie de cal slobozit" m-am defecat pe mine de ras
                              Last edited by sovieticool; 04-16-2009, 23:36 PM.
                              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                              http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF