Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Amatori targuri de vechituri/talcioc/bazar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gangsta - îmi place palaria ! Taicămeu le iubește, eu am un fes cu logo Batman !

  Toată săptămâna a fost soare, azi dimineața prima duminică dupa multe lucrate când aveam posibilitatea să profit de această zi din plin - a nins dar asta nu m-a oprit să ies din casă.

  - Buzz și-a gasit un nou copil, pe fiică-mea, e ca nou are 30 cm înălțime, funcționează perfect la 15 lei. Pe Emag e 265 lei la reducere ;
  - glet sau fond de ten cum îi mai spun unii la 10 lei, "tipul" (rolul ghilimelelor se subînțelege) avea cam 25 de bucăți. Am fost mustrat acasă că am luat doar unul fiindcă, citez: "e 40 de € pe Sephora";
  - parfum tester (cică) 10 lei ;
  - trei becuri de semnalizare Philips Chrome la 10 lei toate. Faza e că "vânzătorul" avea o cutie cu aproximativ 50-60 bucăți și mi-a spus "dă 50 lei și i-ale pe toate". Eu - nu- dau 10 lei pe 3, nu știu ce am gândit în momentul ala mai ales că prețul lor e între 35 și 70 lei perechea pe net. Probabil că săptămâna viitoare nu mai găsesc;
  - încărcător chinezărie de telefon ZTE, cel original de Huawei de la serviciu a cedat.
  Stefan

  Comment


  • Dacă n-am răbdat frig astăzi, niciodată...
   Nu au fost foarte mulți sun zero, doar 3... dar o umezeală și o lipsă de Soare de zici că era eclipsă...
   Captura însă e chiar bună!
   - cafetieră mini cu 2 ibricuri din porțelan nedesfăcute, 10 lei
   - prelungitor cu triplu, 7 lei (cam scump, dar trebuia neapărat pe maro să fie)
   - uscător de păr noname, dar cu un jet de-ți suflă jos urechile, tot 10 lei
   - fier de călcat... ați ghicit... 10 lei
   - suport GPS, 3 lei (ce-l aveam a cedat... nu mai vrea să stea lipit de parbriz)
   - desfăcător de bere, formă de cheie, 1 leu
   - sculă mai deșteaptă (are și tirbușon, și brișcă), 4 lei
   - ascuțitor de cuțite, foarte profi, englezesc, 8 lei
   - carte cu nuvele, 3 lei
   - ciorapi pantaloni, 2 lei

   20200112_132653.jpg

   Și cireașa de pe tort: aspirator Philips nou nouț, 200 de lei

   20200112_132127.jpg

   Screenshot_20200112-154210_Samsung Internet.jpg

   Lord W126 500SE -> 2.5D
   Lady W123 230C -> 240D
   W124 -> 200D
   W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
   Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
   Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

   Comment


   • Fiindcă a fost zi de lucru am fost cam 30 min prin târg la o oră mult prea matinală, singurul lucru cumpărat a fost o bluză de training Adidas Climalite, ca nouă la 10 lei. Se asortează bine cu BMW -ul !
    Stefan

    Comment


    • Vreme mohorâtă, dar lume surprinzător de multă...
     Captură subțire:
     - pulover XXL, 5 lei

     20200119_122419.jpg

     - covoraș antiderapant, 13 lei. De pus în vană sub cățel, în timpul operațiunii de îmbăiere a animalului.
     - suport furtun evacuare mașina de spălat, 2 lei
     - butoiașe, ambele la 12 lei... că n-am destule...

     20200119_122832.jpg
     Lord W126 500SE -> 2.5D
     Lady W123 230C -> 240D
     W124 -> 200D
     W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
     Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
     Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

     Comment


     • Vreme la Iași numai ca-n ianuarie nu e, captura decentă zic eu :
      - tel bucătărie de inox dimensiuni diferite 3 x 2 lei;
      - răzătoarea inox cu suport de lemn, Made in Italy 5 lei;
      - tricouri copii noi 15 lei ambele;
      - costum sky Fila de dama 15 lei sh impecabil;
      - geacă blug dama Made in Italy cu "blăniță" (scuze) neagră 20 lei;
      - cămăși xxl noi 2 x 10 lei;
      - vestă Crossfield cu glugă, sh condiție ff bună, miroase a fumător să fiu cinstit, 25 lei;
      - telefon Samsung (fără încărcător) , model mai vechi rezistent la apă, are card de 2Gb in el și cartela de Italia - 40 lei;
      - inima argintată pe suport lemn 5 lei;
      - brățară Guess 3 lei
      - brățară argint dama marcaj 925 la 20 lei;
      - cercei copii Disney 5 lei;
      - parfum Ibitza (cred că așa se scrie) 5 lei.
      Dacă mai stăteam plecam cu praful din portofel acasă .
      L.e:
      Avea cineva cateva parfumuri printre care și un Lacoste Essential, cerea 40 lei bineînțeles nu l-am luat. Dupa ce am ajuns acasa mi-a părut rau mai ales când am văzut că e peste 150 lei în magazinele online - lecție învățată, sper.
      ​​​​​​


      ​​​​​​
      Last edited by dog; 01-19-2020, 22:16 PM.
      Stefan

      Comment


      • Originally posted by dog View Post
       Dacă mai stăteam plecam cu praful din portofel acasă​​​​​​
       Wow, chiar că! Ai umplut portbagajul, nu glumă!

       Lord W126 500SE -> 2.5D
       Lady W123 230C -> 240D
       W124 -> 200D
       W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
       Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
       Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

       Comment


       • Spre surprinderea mea, o vreme foarte frumoasă, aproape că a ieșit și Soarele.
        Am luat un braț de deoroll-uri la 7,5 lei bucata, 2 umerașe din lemn la 1 leu bucata ... și un cojoc mult râvnit, în stare impecabilă și fără mirosuri! Cred că la tocmeala asta mi-am bătut toate recordurile de până acum: de la 180 de lei l-am adus la 80!

        20200126_120951.jpg

        20200126_120741.jpg
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

        Comment


        • Originally posted by Levi View Post
         Wow, chiar că! Ai umplut portbagajul, nu glumă!
         Așa este și nici duminica asta nu m-am lăsat mai prejos !

         -trei perechi ciorapi copii 3 x 2 lei ;
         -forme bucătărie Fackelmann, noi la 5 lei;
         -cană inox noua - 1 litru Made in Italy 5 lei;
         -cutit mic "Horeca" nou - 5 lei ;
         -storcator cirtice Made in Germany nou -10 lei, are pret de 5,5 € lipit;
         -tava cuptor noua "evatrio slip-let" 25x18 cm la 10 lei, pe net erau cam 25€;
         -sapun ulei masline si miere - 3 lei;
         -bile chinezești antistres - 8 lei;
         -parfum Lacoste (cel care nu l-am luat duminica trecută ) mi l-a lăsat la 20 lei;
         -inel argint cu piatră verde 60 lei;
         -inel argint cu pietre albe 20 lei;
         -set colier cu cercei, aici am luat puțină "mufă" fiindcă doar lanțul e de argint, cerceii și pandativul cred ca sunt suflațe - pretul a fost de 25 lei, am sa sa uit mai atent pe viitor ;
         -achizitia mea preferată, un ceas Casio 50 lei.
         Last edited by dog; 01-26-2020, 15:27 PM.
         Stefan

         Comment


         • Originally posted by dog View Post
          ceas Casio 50 lei
          Frumos, like it !

          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

          Comment


          • N-am mai scris din lipsă de timp insa nu am stat degeaba:

           -duminica trecută am luat 13 tacâmuri ștanțate cu "arg 800" dar s-au dovedit a fi dintr-un aliaj numit "alpaca" și nu Ag. Platisem 40 lei pe ele iar calculul era simplu : aprox 700gr X 2 lei gramul. Le-am donat lui taicămeu.

           -duminica asta:

           -blug copii nou 20 lei;
           -balerina 10 lei;
           -lanț și cruciuliță Swarovski originale 20 lei;
           -charm Ag Pandora 1 leu;
           -ceas dama Guess 22 lei;
           -inel argint 15 lei ( pus pe bonul de intrare la târg de 2 lei);
           -sticle de ulei și oțet de porțelan 12 lei ambele, nu le folosesc, sunt de decor pe mobila din bucătărie (le bag în masina de vase mai întâi);
           Stefan

           Comment


           • -parfum Hugo Boss (original, ca mai am unul), 25 lei;
            -ceas Waterford cu cristal (mecanism Seiko) 5 lei;
            -lant Swarovski 10 lei;
            -pandativ cu aur 18k , 3 lei;
            -inel placat cu fecioară de argint (nevasta-mea e zodia fecioara) 5 lei;
            -trusa "Benefit MiniVan" machiaj (noua) 10 lei;
            -cablu Usb-tip C, 10lei;
            -halba "Game of Thrones" 5 lei;
            -Canon sx160is la 35 lei, ca nou, i-am pus acumulatori și funcționeaza perfect - inclus și card de 2gb;

            ​​​​​
            Stefan

            Comment


            • Nici eu nu am mai scris de ceva vreme... am lipsit de 2 ori la apel în acest timp, și nici nu am făcut poze la tot ce am cumpărat...
             Azi am luat:
             - lingură, 1 leu (îmi trebuia fix mărimea asta)
             - diapozitive cu orașe, anii 70, 10 lei toate
             - Sid din ”Epoca de gheață”, 2 lei
             - pereche de trening pt acasă, 5 lei
             - pereche de ochelari de citit, 10 lei

             20200223_120704.jpg
             Lord W126 500SE -> 2.5D
             Lady W123 230C -> 240D
             W124 -> 200D
             W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
             Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
             Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF