Eram in seara asta cu BMW-ul pe afara, am circulat vreo 30 min, o scurta pauza si inca 30-40 min. Mai tarziu am mers din nou cu ea si cand am ajuns la benzinarie ma uit la janta stanga fata si vad un lichid improscat pe ea. Initial am crezut ca am dat intr-o balta sau ceva, dar era doar pe janta lichidul si arata a ulei de gatit. Dar era de fapt lichid de frana. Pedala de frana e mai moale acum si parca nu franeaza la fel de bine ca inainte. Am ramas fara frane pe stanga?
Mentionez ca mi-a zis unul din mecanici la service ca imi curge pompa centrala de frana si a umblat la ambreiaj( schimbare cilindru de la pedala si aerisire instalatie) oare asta sa fie problema? O fi umblat si la frane sau au lasat-o mai moale din cauza pompei centrale?
Daca inlocuiesc pompa centrala se rezolva,nu?
Daca apas pedala de 2 ori se intareste calumea - cel putin cu motorul rece. Si daca o apas tare din mers tot asa in stilul "dat pedale @ la ABS Pe Calcai" se intareste imediat.
Astept pareri de la avizati. Va multumesc
Apropo.. vreau sa marit BMW-ul.Daca aude cineva ceva, faceti-mi legatura, va rog.
Scuze daca e incadrat aiurea, dar nu tinea de Mercedes-uri si nu vreau sa pun asta pe forumul BMW sa nu se afle de problema mea.
Mentionez ca mi-a zis unul din mecanici la service ca imi curge pompa centrala de frana si a umblat la ambreiaj( schimbare cilindru de la pedala si aerisire instalatie) oare asta sa fie problema? O fi umblat si la frane sau au lasat-o mai moale din cauza pompei centrale?
Daca inlocuiesc pompa centrala se rezolva,nu?
Daca apas pedala de 2 ori se intareste calumea - cel putin cu motorul rece. Si daca o apas tare din mers tot asa in stilul "dat pedale @ la ABS Pe Calcai" se intareste imediat.
Astept pareri de la avizati. Va multumesc
Apropo.. vreau sa marit BMW-ul.Daca aude cineva ceva, faceti-mi legatura, va rog.
Scuze daca e incadrat aiurea, dar nu tinea de Mercedes-uri si nu vreau sa pun asta pe forumul BMW sa nu se afle de problema mea.
Comment