Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Antifurt oglinzi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Antifurt oglinzi

Intru direct in subiect. Cunoaste cineva o metoda 99 la suta sigura de a preveni furtul onglinzilor exterioare? Intreb pentru ca: le-am inscriptionat si mi-au disparut, le-am lipit si mi-au fost smulse cu tot cu mecanism... Exista posibilitatea (mecanica) de a monta ceva gen spite de bicicleta sau alte placute de metal care sa impiedice furtul lor? Daca aveti asa ceva pe masina (spite si alte tablite), dati-mi si mie de stire sa stiu unde sa merg sa le ,,blochez,, si eu. Multumesc.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Ar fi varianta de mai jos. Glumesc. Eu am luat masina cu oglinda de la sofer vandalizata, am taiat una la geamgiu pt. ca nu am gasit pe nicaieri, m-am dus si pe Lizeanu la pomu' laudat cu sacu'. Ca sa vedeti, ca dam comanda, ca vine din ghermania, ca "126 e crunt la piese ca bani" etc. I-am dat lu' ala de mi-a taiat oglinda 5 lei, mi-a taiat-o dupa un sablon luat de mine din carton, am lipit-o peste cu super glue. Data viitoare o s-o sparga p-ailalta.
    Attached Files
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
      Ar fi varianta de mai jos. Glumesc. Eu am luat masina cu oglinda de la sofer vandalizata, am taiat una la geamgiu pt. ca nu am gasit pe nicaieri, m-am dus si pe Lizeanu la pomu' laudat cu sacu'. Ca sa vedeti, ca dam comanda, ca vine din ghermania, ca "126 e crunt la piese ca bani" etc. I-am dat lu' ala de mi-a taiat oglinda 5 lei, mi-a taiat-o dupa un sablon luat de mine din carton, am lipit-o peste cu super glue. Data viitoare o s-o sparga p-ailalta.
      Pana la urma ... cum ai rezolvat? Lizeanu sau Germania?

Comment

Originally posted by arhitect View Post
        Pana la urma ... cum ai rezolvat? Lizeanu sau Germania?
        Cred ca Rumeinia.
        Am observat si eu ideea de oglinda "custom made"..se pare ca are un adevarat succes.
        Idee de antifurt oglinzi..nu stiu ce sa zic.Am vazut prin trafic tot felul de antifurturi....fiecare in felul lui.
        Ideal ar fi sa gasesti si o solutie care sa fie mai "nederanjabila" ochiului.
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

...si solutia ar fi..... Se pare ca nimeni nu are pe aici antifurt montat pe oglinzi.

Comment

Mie mi-a furat oglinda dupa ce am cumparat una noua. Seara am facut si eu aceiasi operatiune. Pai sa dau iar 250 de lei pe alta, dupa 2 zile? Noaaa! Nu am fost personal, dar am dat comanda la baietzi si am rezolvat cu 50 de lei

Comment

Salut tuturor! Eu de 2 ani de zile mi-am inscriptionat oglinzile cu nr masinii si tin sa spun ca nu am avut nici un eveniment neplacut pina acum.Nu zic ca asta e o metoda extraordinara dar vad ca merge.Probabil depinde si de cartierul in care stai.In orice caz i=as omori pe nenorocitii care distrug un bun al altuia.

Comment

...si solutia ar fi..... Se pare ca nimeni nu are pe aici antifurt montat pe oglinzi.
                Asta vroiai sa aflii?
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                  Asta vroiai sa aflii?
                  Doream sa aflu cine are antifurt montat, apoi sa il intreb unde si-a facut respectiva lucrare. De scris pe oglinzi numarul masinii sunt mai multe firme care fac acest lucru, pe mine ma interesau mai mult ,,chestiile,, artizANALO-estetice. Ca o tot iau sub coada cu oglinda (de vreo 3 mercedesuri incoace).

Comment

...pe mine ma interesau mai mult ,,chestiile,, artizANALO-estetice...
                    Nu prea intrevad ceva; sigur, practic si estetic, cine ar inventa/patenta asha ceva ar deveni bogat peste noapte. Orice antifurt artizanal duce spre un patent TuningMioritic...
                    Last edited by orca; 11-19-2008, 13:54 PM.
                    .. ________ ..
                    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Baba cu chiloti de tabla. Un fel de centura de castitate.

Comment

Originally posted by need4speed View Post
                        Salut tuturor! Eu de 2 ani de zile mi-am inscriptionat oglinzile cu nr masinii si tin sa spun ca nu am avut nici un eveniment neplacut pina acum.Nu zic ca asta e o metoda extraordinara dar vad ca merge.Probabil depinde si de cartierul in care stai.In orice caz i=as omori pe nenorocitii care distrug un bun al altuia.
                        Tin sa te contrazic, mie dupa un an si jumatate de noroc, as putea spune, mi le-au furat fix din fata blocului si sa nu-mi spui ca Aviatiei e un cartier suspect...am parcat masina zile intregi prin Berceni si Pantelimon ca intr-un final surpriza sa fie maxima

Pacat ca a trebuit sa le inlocuiesc cu niste chifle turcesti carora insa le-am montat antifurturi.

Intrucat am masina de peste o luna si jumate in service sa o repar pe casco si se intrevede ca anul asta sa plec in Austria la cu bicicleta, nu va pot arata niste antifurturi "self made" cu o rata mica de discomfort vizual in condus.

Sper ca peste o luna cel tarziu sa le vedeti..asta daca Omniasigul nu o sa mai aiba un proces la activ....

Comment

Originally posted by raw View Post
                          Tin sa te contrazic, mie dupa un an si jumatate de noroc, as putea spune, mi le-au furat fix din fata blocului si sa nu-mi spui ca Aviatiei e un cartier suspect...am parcat masina zile intregi prin Berceni si Pantelimon ca intr-un final surpriza sa fie maxima

Pacat ca a trebuit sa le inlocuiesc cu niste chifle turcesti carora insa le-am montat antifurturi.

Intrucat am masina de peste o luna si jumate in service sa o repar pe casco si se intrevede ca anul asta sa plec in Austria la cu bicicleta, nu va pot arata niste antifurturi "self made" cu o rata mica de discomfort vizual in condus.

Sper ca peste o luna cel tarziu sa le vedeti..asta daca Omniasigul nu o sa mai aiba un proces la activ....

Da mi si mie te rog datele tale de contact - tel ceva (pe privat) ca sa vb de antifurt Sa merg sa imi fac si eu.

Comment

....................................
                            [ATTACH]74044[/ATTACH]

Comment

Maxim efect! Îmi place că nu strică deloc integritatea mașini, însă e destul de incomod să o tot montezi de fiecare dată când parchezi mașina.
                              ...

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF