Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A murit o cobra impecabila!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine ca esti intreg colegu` cauciuc.Da`l dracu de fier..tu sa ne traiesti.
    Asta cu: bautura+RCA = p##a despagubiri...nu o stiam....e buna de tinut minte.
    Eu zic asa: Daca stai bine cu timpul,fa masina la loc(daca mai merge)...Daca nu,ia varianta colegului carmine(cu lipitul curului ...)Nu stiu cat va merge,dar daca sunt afectate niste chestii urat pe la ea...nu se merita sa tragi de ea.Depinde ce vrei sa ajunga masina.Toate cele bune!
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Nu stiam ca daca soferul care te-a pocnit era sub influenta bauturilor alcoolice nu iti deconteaza RCA-ul.Oricum e bine ca ai scapat nevatamat si sa speram ca nu o sa ai sechele.Oricum mult succes in rezolvarea problemei si pararea mea ca poti incerca sa o repari si daca nu vinde-o pe bucati poate aduni bani de alta cu toate ca stiu ca nu o sa fie ca asta.
      Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Nu vreau sa o repar, pentru ca e indoit putzin si stalpul spate stanga, e mult prea multa treaba la ea, rezervor spart....plus ca un spate ganz de cobra nu gasesc, vreau sa mi iau alta masina si de asta vreau sa apelez la colegii din tzara si din Bucuresti in vederea achizitionarii unui alt autovehicul, nu prea stiu masini de vanzare in perioada asta, (un bot sau o cobra cu motorul ganz si motor 2000 cmc 2400 cmc musai diesel) cine stie vre-o masina, daca mi-ar da mesaj pe privat sau pe mess ichimionvlad ar fi de un mare folos pentru mine intrucat am nevoie la modul superlativ de masina!
        Cobra mea o desfac pentru piese cred, si ies piese superbe de pe ea!
        Daca-mi iau bot piesele de pe cobra o sa le dau la preturi mici mici pe forum!!!
        Am incercat sa ma inteleg cu proprietarul insa nu coopereaza, desi o sa ma coste, il dau in judecata in paralel cu prezenta mea ca si parte civila in procesul pe care o sa l aiba, i-am cerut o mie de euro si atat, nu a vrut sa dea deci.....Multumesc ca suntetzi alaturi!
        Last edited by pneu; 11-07-2008, 09:50 AM.
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

Pneu, acuma ca ai supravietuit impactul pune-ti masina pe picioare.
          Aripa spate stanga ext. noua de la Mercedes Benz originala si are nr. 123 637 0109 si costa vreo 325,54€.
          Restul pieselor poti sa le iei si din alte surse.
          Tabla spate 123 640 0871 costa originala 149,28€
          Stilpul spate stanga exterior 123 657 0109 original 18,24€
          Un rezervor de gasit nu poate sa fie o problema, din contra ai ocazia sa-ti montezi unul de pe 280 mai incapator cu 78litri.
          Aripile interioare costa circa 87€

De stopuri si alte maruntisuri nu merita sa-ti faci griji.

Totul este sa gasesti pe cineva care nu-si bate joc de masina si s-o indrepte ca lumea. Asta se pare a fi partea cea mai dificila a problemei.

Ori crezi ca iti vine mai ieftin sa cumperi alt W123?

Comment

Exact, asta e partea cea mai dificila, la mine in Suceava nu sunt decat carpaci, stiu sigur, am vazut 'opere' facute de firme care au preturi de manopera mari, si degeaba ai materia prima buna daca nu are cine sa faca masina asta fix cum era!!! Eu unu m-as ocupa de ea sa o fac calumea insa duc mare lipsa de timp pentru ca am un servici, si asta e tot!
            Sincer ma trage gandul sa o vad iarasi cum era, dar gandul asta e in contradictie cu faptul ca sunt constient ca nu prea are cine sa o faca, in asa fel incat sa imi placa exact cum imi placea masina asta inainte de accident!!!
            Daca as avea sub nas super firma de restaurari m-as baga daca as gandi numai cu inima, insa mai apare si portofelul care zice NU, sigur ies peste pretul de achizitie al unei alte cobre bune desi din ce am vazut cobre ca a mea nu prea mai vad, si daca vad preturile sunt de neatins ca sa zic asa!
            Last edited by pneu; 11-07-2008, 14:36 PM.
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Ma gandesc si la varianta asta sa stii, ma gandesc chiar serios, am inteles de la colegu Prudom ca ar fi unu langa Suceava, unu de face tablariile rupte sa arate fix cum erau inainte, daca se poate repara in asa fel incat sa fie fix cum era cred ca ma bag, dar asta depinde si de costuri, sa vad cum ma intzeleg cu nebunu de mi-a facut paguba asta, mmm!!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

Vinde masina si vezi-ti de drum!
                Nu are rost sa plangi dupa oalele sparte si laptele varsat.
                Pasiune pasiune, dar aici e vorba de bani multi si rezultatul e indoielnic.

Comment

Ai perfecta dreptate, am si eu dumele mele in mine, insa gandind problema la rece ai perfecta dreptate colegu Shadow, tre sa-mi revin din shokul suferit si sa mi vad de trebile mele!!
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Fa-o piese, ti-am mai zis, ai rabdare, la anu' le luam pe degeaba, ai botu' ala bleu sa te invarti acum de colo colo ....
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                      Fa-o piese, ti-am mai zis, ai rabdare, la anu' le luam pe degeaba, ai botu' ala bleu sa te invarti acum de colo colo ....
                      Toata lumea tinde catre aceeasi concluzie, masina merge foarte bine dezmembrata, pacatul mare este ca avea o caroserie de invidiat, insa cum nu mai e...as putea scoate doi lei din piesele luate de pe ea categoric...interiorul este prea frumos insa ca sa nu l pastrez pentru urmatoarea cobra care-mi va calca pragul!
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Bun gasit tuturor! E masina superba din Orastie? Mare pacat.Un inconstient nebun e in stare sa desfiinteze o COBRA.Imi vine sa plang cand o vad,mai ales ca o stiam de pe un site de vanzari cand avea inca numere de HD.

Comment

Aia e, de la Orastie, am tras tare sa o cumpar si deja ii facusem unele reparatii ca sa o tin in forma maxima, culmea, era programata o lacuire in primavara dar uite cum iti da un dobitoc toate planurile peste cap!
                          Pentru asta o sa-i cer daune la procesul penal pe care o sa-l aiba, si nu-l iert de fel daca nu sare cu banu bun!!!
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

Comment

pacat frate. taicamiu a patito tot ashea , pe aceeashi parte , acelashi motiv( alcoolemia la volan), aceeashi mashina(COBRA). dar nu a fost ashea grav ...
                            lasa ca iti iei tu alta

Comment

Originally posted by FreShhhy View Post
                              pacat frate. taicamiu a patito tot ashea , pe aceeashi parte , acelashi motiv( alcoolemia la volan), aceeashi mashina(COBRA). dar nu a fost ashea grav ...
                              lasa ca iti iei tu alta
                              Mooooamaaa... ce m-ai spart cu "ashea"-ul ala. Precum si cu faptul ca o litera mare lipseste cu desavarsire in aceasta admirabila fraza pt care ortografia si gramatica nici macar nu s-au inventat.

Comment

Gramatica se invata in scoala.Acum se vede ca e prea tarziu.Din pacate trebuie sa ne adaptam la noile agramaticalitati.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF