Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Noua mea cobra de ambasada(cobra prezidentiala)

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vw Mercedes

Interesanta ideea - volan de vw cu breloc la chei de mercedes. Cheia e si ea pe acolo...

.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

C-ul a facut tot posibilul sa-ti arate ca nu poate fi nimic intre voi. E o masina pentru tineri, dar pentru cei cu un caracter temperat(sau chiar mai mult de atat). La felul tau de a fi, probabil in 2 luni (sa nu zic o luna) si Phaeton'ul il vei simti ca o masina depasita.

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
        Bine v-am regasit frati kobhristi.Sunt proaspatul posesor al unei cobra,model mai pretentios,am numit-o eu,cobra prezidentiala.
        Ieri am sosit de pe meleaguri nemtesti cu dansa,are toate dotarile posibile,dar inca nu prea stiu sa umblu pe la comenzile ei.Scaune inclazite/racite,navi,trapa cu mai multe reglari inclusiv cea special pt fumatori in care aerul este atras sa iasa,keyless go,jde mii de senzori,volan,scaune reglabile in toate directiile,perne de aer prin scaune,etc.Habar nu am insa unde ii este pilotul automat,sau poate ca nu are pilot automat!Asta poate ma lamureste si pe mine careva.
        Motorul este de 5 litri 313CP,cuplu maxim 750 Nm,0-100 km/h prinde in 6,9 sec.
        Mititica a scos un consum mediu de 8,3% din Alemania pana pe meleagurile mioritice.Este din 2004 si pretul prefer sa ramana confidential.
        Ca orice cobra care se respecta nu are frana de mana dar are frana auxiliara la picior in partea stanga (a se vedea in ultima poza).
        @mihnea
        Pe C-ul 200cdi ,l-am lovit cam cum as lovi un topor de trunchiul unui copac.Faptul ca skoda care a intrat in mine a fost declarata dauna totala nu inseamna ca si c-ul meu ar fi pe acolo pe undeva.Daca totusi nu ai vazut,iti mai atasez odata pozele cu spatele "lovit" al C-ului.
        Atasez inca 2 poze cu volanul si reiau rugamintea : poate cineva sa imi spuna unde e pilotul ala automat?Eu tind mai degraba ca nu are.M-am uitat si in manual si nu am gasit.
        Astea itzi sint postarile. In prima zici ca nu ai habar daca are pilot sau nu, mai tirziu eshti al dracu de atotshtiutor. In a doua, confunzi nitzel sensul conjunctziei "unde", care in limba romaneasca arata locul unde se regaseshte un obiect sau se petrece o actziune, cu conjunctzia "cum", care se refera strict la mod. Daca vroiai sa afli cum se foloseshte pilotul automat, intrebai intr-un mod corespunzator, ai vrut sa shtii unde, tzi s-a raspuns. Ca un coleg shi-a dat seama ca eshti total paralel, si s-a milostivit sa itzi explice cum ii dai drumul, fara sa ii fi solicitat cineva, asta e partea a doua. Daca ai probleme de exprimare, du-te de tzi le rezolva, nu veni aici sa faci pe politicianul si s-o dai cotita ca la Braila... sau da-o cotita cu cine vrea pulicica ta, numai cu mine nu, inca shtiu sa citesc destul de bine si intimplator shtiu ce vreau atunci cind pun vreodata o intrebare. Mi-ai raspuns la maniera "prosteala pe fatza", ceea ce nu inghit, mai ales de la cineva caruia, daca ma fac al dracu si ii caut toate postarile, pe linga faptul ca gasesc, cum a gasit Pulmann, numai contradictzii peste contradictzii in afirmatzii si in fapte, nu dau de aport de informatzie cu adevarat utila unui forum de Mercedes si comunitatzii din care se compune. Nu uita ca nu ai pus minutza pina acum pe cite piloate automate am reparat eu... Iar daca anumite chestii sint atit de evidente pentru tine, sa itzi fie evident sa incerci pe viitor sa evitzi a ma lua de prost. Inca shtiu ce e aia "unde" si "cum", daca nu ai aflat pina acum, inseamna ca ai o problema. Reciteshte ce ai scris cu propria gherutza, si mai lasa-mi orgoliul in pace, ca n-ai stat vreun an cap-coada la curul meu, sa vezi cite kile de orgoliu am produs...Intzeleg ca te amuza forumul, dar vezi ca amuzamentul are o limita... deci nu ma calca pe coaie.
        Last edited by doktor4carz; 10-09-2008, 20:39 PM.

Comment

Nu am inteleg analogia VW/cobra?Ce au in comun?4 roti?Sau ce?Marci diferite,caracteristici diferite.Punct!COBRA e unica! VW fie el si varf de gama ramane un VW,adica o masina oarecare.

Comment

Originally posted by giorgio View Post
            adica o masina oarecare.
            A? Ce si-a luat colegu' nostru e chiar un "gunoi" reusit, daca si asta e masina oarecare .... ma rog.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

E altceva,pentru ION,cam totul e....Khobran...noi ne-am obisnuit cu ideea

Comment

Originally posted by traianescu View Post
                C-ul a facut tot posibilul sa-ti arate ca nu poate fi nimic intre voi. E o masina pentru tineri, dar pentru cei cu un caracter temperat(sau chiar mai mult de atat). La felul tau de a fi, probabil in 2 luni (sa nu zic o luna) si Phaeton'ul il vei simti ca o masina depasita.
                Inca imi place mult si C-ul,pe care acum il conduce mai mult prietena mea.Este f manevrabila si placuta la condus.
                Despre phaeton insa,cred ca as vrea sa-l patrez mult timp,cel putin 2-3 ani.As vrea sa ii fac un chiptuning(desi probabil ca nu e nevoie ca este absolut bestie in demaraje),si as vrea sa vad cum pot sa ii pun un amplificator de semnal pt televizor(pe care abia astazi am observat ca are asa ceva).Mai vad si eu o emisiunea pe antena 1 cand stau in trafic.Acum insa prinde cam cu pureci,stie cineva ce as putea face in sensul asta?
                MÃREAȚA COBRA

Comment

...Mai vad si eu o emisiunea pe antena 1 cand stau in trafic.Acum insa prinde cam cu pureci,stie cineva ce as putea face in sensul asta?
                  Depinde ce tuner are, daca e cu tuner TV normal, nu cred ca se poate face nimic, iar daca este cu tuner DVB-T, cred ca e nevoie de o antena mai "desteapta", poate te ajuta...
                  Discutii: http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=40209
                  Produsul : http://www.antech.ro/?cat=p&page=34
                  "5V-HQ - ANTENA DVB-T AUTO
                  In cazul receptiei digitale DVB-T pentru auto este necesar ca nivelul semnalului la intrarea receptorului TV sa fie constant indiferent de directia de deplasare sau viteza.In acest sens tunerul receptorului este dublu ( sistem diversity ) si include o functie de comutare a intrarilor pentru a nu exista intreruperi ale redarii pe ecranul monitorului.5V-HQ este un kit de 2 antene DVB-T prevazute cu amplificatoare de castig si zgomot redus special pentru aceasta aplicatie."
                  Last edited by orca; 10-10-2008, 01:23 AM.
                  .. ________ ..
                  o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.
                  Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                  http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Hai sa inviem topicul cu cobra "ambasadoare"...

Mai ai masina? Ce feedback despre V10TDI dupa ce ai avut-o un timp in posesie?

Comment

Da Maestre, cum ti-am zis si pe privat & topicul ala cu proslaveli, poate bagi si aici poze cu toroapele de le-ai avut in trecut + o mica povestioara la fiecare, ca tot zice lumea ca pasiune canci.
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Pai,okiosul, e vandut de o luna,C-ul break....am primit acum o oferta buna sa-l dau dar ma mai gandesc.Eu am nevoie de o masina sa car marfa cu ea.Si phaetonul asta e bun,desi nu e break e destul de incapator.Ii scot bancheta din spate sa incapa cat mai multe cutii/saci de cartofi/lazi cu rosii,de asemenea pot sa pun si pe tavan vreo 3-4 saci ca am bare de alea de se monteaza,si cred ca incape mai mult decat in C-ul break.Si daca se dovedeste dp asta dv mai utila decat C-ul,raman doar cu vw-ul.Il pun la munca de ii ies okii aia incruntati ca la melc.

M-am distrat tare pe treaba asta.

Sa il conduci sanatos, si sa treci la S 600 ,V12,biturbo, un frate mai mare al cobrei imperiale,sa vezi ca este mai zdravana

Toate bune,
                        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                          Sa il conduci sanatos, si sa treci la S 600 ,V12,biturbo, un frate mai mare al cobrei imperiale,sa vezi ca este mai zdravana
                          Nu exclude posıbılıtatea asta.Colegul Ionutz a avut sı un 750ıL de care era foarte multumıt de cat putea sa ıncapa ın portbagaj.

Comment

Aoleuuuu,ce faceti voi aici?Inviati mortii?Nu mai am masina asta de mult!
                            De fapt cam puneti sare pe o rana care se cicatrizase.Chiar nu vreau sa vb mai mult si nu ma intrebati cum si de ce am vandut masina.
                            M-am dat pe vechituri,pt ca au mai mult farmec.
                            Ideea e ca am un stil destul de kamikaze de condus,si nu imi permit "golaneli" cu masini de astea scumpe.
                            In plus sunt fan tractiune spate.Adevarata senzatie,adevaratul feeling de condus eu unul il am cand conduc doar tractiune spate.
                            Ma voi intoarce la masini de genul acesteia cand voi mai imbatrani si ma voi fi saturat de drifturi,burn out-uri,escaladat trotuare pt a evita aglomeratia,mers pe linia de tramvai si "senzatia de plutire fara coca" data de o suspensie terminata,obosita de cobra-barca.
                            Chiar cer adminilor sa inchida topicul pt ca imi trezeste amintiri dureroase.
                            MÃREAȚA COBRA

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF