Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum sa vrei LOGAN la cat de nesigur e?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu vreau Lugăn de ăsta.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
      N-am inteles nici daca te adresai mie nici ce vroiai sa spui...
      Daca nu stii de gluma macar comenteaza niste poze dupa ce te uiti pe ele...
      Nu era nici o agresivitate...

Originally posted by nel View Post
      Toata fata la vw este de plastic,dupa ce-i dai una in bot aproape revine la normal. Dupa ce te apuci sa-l desfaci constati ca de fapt ti s-au rupt toate clemele ,toti suportii(incusiv de la farurile alea nesparte) radiatoarele,si multe alte.
      Exact. Spre exemplu : http://www.220.ro/Crash_test_cu_Audi_A4-111361.html
      Last edited by doktor4carz; 09-27-2008, 12:51 PM.

Comment

Originally posted by vladruse View Post
        Daca nu stii de gluma macar comenteaza niste poze dupa ce te uiti pe ele...
        Nu era nici o agresivitate...
        Daca nu stii sa faci o gluma, incearca (macar)sa te abtii sa o faci.

Mi-a fost suficient sa vad o poza (cu masina pe roti) ca sa-mi dau seama ca masina s-a rasturnat. Am vrut o confirmare, dar in nici un caz nu te intrebam pe tine.
        Last edited by Diesel; 09-27-2008, 09:10 AM.

Comment

Daca nu stii sa faci o gluma, incearca (macar)sa te abtii sa o faci.

Mi-a fost suficient sa vad o poza (cu masina pe roti) ca sa-mi dau seama ca masina s-a rasturnat. Am vrut o confirmare, dar in nici un caz nu te intrebam pe tine.
          Vechea poveste cu barna din ochiul tau....
          Nu inteleg de ce trebuia s-o iei ca un atac la persoana, n-a fost....Nu m-ai intrebat pe mine dar aici este FORUM nu doar afisier pentru parerile tale......daca vrei sa intrebi DOAR pe cineva anume specifica sau foloseste PM.
          Numai bine

Comment

Originally posted by vladruse View Post
            Vechea poveste cu barna din ochiul tau....
            Nu inteleg de ce trebuia s-o iei ca un atac la persoana, n-a fost....Nu m-ai intrebat pe mine dar aici este FORUM nu doar afisier pentru parerile tale......daca vrei sa intrebi DOAR pe cineva anume specifica sau foloseste PM.
            Numai bine
            E evident ca a fost si vad ca il continui. Astept sa te opresti...sau sa te opreasca cineva. Alegerea ta.
            Last edited by Diesel; 09-27-2008, 11:04 AM.

Comment

E evident ca a fost si vad ca il continui. Astept sa te opresti...sau sa te opreasca cineva. Alegerea ta.
              Eu cred ca tu suferi de mania persecutiei.....daca cineva nu e de acord cu tine sau te contrazice inseamna ca te ataca? Eu nu te-am jicnit , n-am zis nimic de tine............din contra am o parere buna......dar ma rog, crezi ce vrei...e o tara libera...sau esti de parere ca as merita un ban pentru ca am indraznit sa te atentionez sa te uiti pe poze si apoi sa le comentezi?

Comment

Sa presupunem ca n-am vazut toata disputa intre colegi. Dar daca o mai tine cineva in balacareli in afara subiectului, se da ban.
                1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Nu sunt edificatoarepozele pt a pune stampila de nesigur loganului.Poate ca loganul lua o curba stransa in viteza si vw-ul l-a lovit exact atat cat sa se rastoarne.Nesigure sunt masinile care te storcesc intre volan si scaun la impact frontal,gen bmw pisicuta,sau mizeriile alea chinezesti de pe youtube.De bine de rau,la crash test loganul a scos 3 stele,habitaclul suferind deformari minine la impactul frontal.Nu vrea acum sa fiu avocatul loanului dar din pozele de mai sus chiar nu vad unde a "gresit" aceasta masina.
                  P.S.Coleg diesel,chiar ca nu stii de gluma...
                  MÃREAȚA COBRA

Comment

Ti-ai luat cobra pana la urma ?
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
                      Nu sunt edificatoarepozele pt a pune stampila de nesigur loganului.Poate ca loganul lua o curba stransa in viteza si vw-ul l-a lovit exact atat cat sa se rastoarne.Nesigure sunt masinile care te storcesc intre volan si scaun la impact frontal,gen bmw pisicuta,sau mizeriile alea chinezesti de pe youtube.De bine de rau,la crash test loganul a scos 3 stele,habitaclul suferind deformari minine la impactul frontal.Nu vrea acum sa fiu avocatul loanului dar din pozele de mai sus chiar nu vad unde a "gresit" aceasta masina.
                      De aceasi parere sunt si eu. Din punctul meu de vedere, loganul e chiar o masina super pt banii ei si pt ce ofera. Daca sa rasturnat, asta nu e problema. Am vazut si 124 rasturnat de o motocicleta.

Comment

Oricum se vinde ca painea calda, indiferent cat este de criticat.
                        Din ce am mers cu taxi-uri Logan prin Bucuresti, am vazut ca poate lua curbe destul de stranse in viteza fara sa se incline, deci ma indoiesc ca este atat de instabila incat sa se rastoarne usor. Plus ca se mai rastoarna si alte masini ...

Comment

Originally posted by shadow View Post
                          Din ce am mers cu taxi-uri Logan prin Bucuresti, am vazut ca poate lua curbe destul de stranse in viteza fara sa se incline...
                          Sa nu exageram totusi.Nu e loganul chiar cea mai stabila masina,are centrul de greutate destul de ridicat pt latimea ei,din cate tin minte a cam picat testul elanului in direct pe antena 1,cand se vroia o mare lov de imagine a iesit exact contrariul.Dar una peste alta la banii ei este o masina buna,iar ca si sofer de logan nu cred ca ai nevoie sa faci curse cu masina,pt ca daca ai fi vrut/avut bani de o masina sport iti luai bmw seria 3,vw golf sau alti bolizi sportivi.
                          MÃREAȚA COBRA

Comment

Referitor la titlul topic-ului "cum sa vrei Logan", eu am observat ca oamenii isi iau Logan din nevoie, nu din placere. Deci dintre cei care isi iau, putini VOR Logan, majoritatea nu au de ales. Si cand zic nu au de ales, inseamna ca nu au de ales, punct. Adica nu timpul necesar pentru a se ocupa de intretinerea unei masini SH mai bune, la aceeasi valoare.

Comment

Originally posted by shadow View Post
                              Adica nu timpul necesar pentru a se ocupa de intretinerea unei masini SH mai bune, la aceeasi valoare.
                              Tu ai f bine imprimata in minte idea ca o masina sec hand de aceeasi bani cu un logan nou,este imposibil sa aiba doar avantaje fata e loganul nou(confort,imagine,etc),fara a avea si dezavantaje si anume fiabilitatea si costurile de intretinere marite.Altfel nu ar costa cat un logan nou.
                              Raspunsul meu: poate pt ca desi intradevar,un bmw,mertz,vw,etc de cativa ani vechime este mai fiabil decat un logan nou,sunt mult prea multi fricosi care estimeaza asemanator tie si ingroasa randul celor care pun pret pe faptul ca o masina sa fie noua.
                              Eu unul as paria mai degraba ca dintre un logan nou astazi,si un mercedes din 2001 bine intretinut,cu reviziile la zi,primul care va avea nevoie de service va fi loganul.Ca un exemplu,C-ul meu are 350 000 de km,si astazi cand au vazut mecanicii in ce hal sunt strangulate tevile de esapament,nu le-a venit sa creada ca eu am venit cu masina asta din Vrancea si am mers si prin Buc cu ea cateva zile si motorul inca este intreg.Nu vreau sa redeschidem iar controversele de pe alt topic,dar sfatul meu,fara suparare,este sa iti cumperi o masina sec hand din 2000-2002,mai intai si apoi sa afirmi ceea ce afirmi,nu sa presupui in nec de cauza ca se strica des si "te rupe la intretinere".
                              MÃREAȚA COBRA

Comment

Tre sa fii patriot tare sa-ti iei logan, cei obisnuiti cu dacia o mie trei sute de-abia au asteptat sa iasa logan asta pe piata, din moment ce toata lumea discuta de logan, logan in sus si logan in jos, inseamna ca si-a atins scopu, noi aici nu am reusit sa disutam minutios de tot de nici unul din modelele noastre de mercedes!!
                                W110-2.0 D 1966
                                W115-2.0 D 1971
                                W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF