Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Viteza + Alcoolul + Lipsa de experienta + Teribilism =

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vorbiti de parca ar fi fost singur in masina tipul asta.De cei 5 care au murti printre care 4 baieti si o fata toti pana in 21 de ani ce parere aveti?Cum e sa fii parinte sa stii ca ti-a plecat copilul la discoteca si sa auzi ca s-a suit in masina unui nebun de bani gata si a murit?
    Legat de prietenul tau care a murit ca i-a venit un nebun pe contrasens...pt asta s-a inventat modelul Koobhra-w126.Sa vina tata..ca tot el si-o ia!
    MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
      de bani gata
      Inca se mai folosesc stereotipurile astea?
      Daca avea 2 masini....e de bani gata?
      Aia de pe afara sunt toti de bani gata?
      Urasc chestiile astea...poate unii din copii astia sunt si ei in stare de ceva....dar gata....are bani tasu..el e prost.Nu e asa.
      Cat despre familiile celorlalti...Imi pare sincer rau pt ei.Stiam cativa si din cei care au murit...
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Nu e stereotip. In momentul in care primesti tot ce vrei cand vrei si fara nici o conditie icepi sa crezi ca totul e permis. Daca lovesti masina asta e, imi face cineva cadou alta.
        Unul care, cum zici tu, e ceva de el fii sigur ca e atent si daca se intampla ceva cel mai probabil nu e din vina lui.

Comment

Originally posted by B.A. View Post
          Nu e stereotip. In momentul in care primesti tot ce vrei cand vrei si fara nici o conditie icepi sa crezi ca totul e permis. Daca lovesti masina asta e, imi face cineva cadou alta.
          Unul care, cum zici tu, e ceva de el fii sigur ca e atent si daca se intampla ceva cel mai probabil nu e din vina lui.
          Eu nu faceam referire strict la cazul asta...ci la stereotipul ala.
          Deseori aud: Era de bani gata.GRESIT.Era un pusti care i`a dat tasu masina.
          Daca nu are bani si vinde droguri...sau mai stiu eu ce face...iar e rau.
          CUM E BINE PANA LA URMA?Sa`i ia tacsu o masina,sau sa`ti dea in cap la coltzu blocului ?
          Si o panarama de scuter

Comment

Sa muncesti sa ti-o iei singur cred ca ar fi o varianta ....
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
              De acord...cel putin asa e in cazul meu....si cand e vorba de banii munciti de mine nu-mi mai vine sa fac cascadorii cu masina pe sosea. O lovesc ma costa...

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                Inca se mai folosesc stereotipurile astea?
                Daca avea 2 masini....e de bani gata?
                Aia de pe afara sunt toti de bani gata?
                Urasc chestiile astea...poate unii din copii astia sunt si ei in stare de ceva....dar gata....are bani tasu..el e prost.Nu e asa.
                Nu e de bani gata pt ca i-a dat taica-su sa ii conduca jeepul.E de bani gata pt ca dupa ce a facut praf un jeep,taica-su i l-a dat si pe celalalt.
                Si daca tu crezi ca ar fi fost posibil ca aceste jeepuri sa fie cumparate din banii facuti de pustanul de 19 ani,iti spun eu ca este practic imposibil ca unul care chiar are minte si poate sa faca atatia bani sa poata sa faca si atatea tampenii.Se exclud una pe alta rau de tot.
                Last edited by ionutz_ng; 09-08-2008, 17:58 PM.
                MÃREAȚA COBRA

Comment

Si uite d-asta am preferat sa fac atatia km sapt trecuta, prin tara cu un Logan lesinat pentru care viteza maxima inseamna 120km/h.Ca sa nu ma manance-n talpa.Si chiar a inceput sa imi placa soferia.De ce?Pt ca pe rahatul de drum inspre Brasov, in decurs de 3 zile am vazut agatate, infipte si lipite de parapeti numai masini noi, destul de scumpe, conduse de cacaciosi care garantat isi luasera permisul de curand.Si cand ma gandesc ca erau la fel de "smecheri" ca aia de imi dadeau mie flash-uri in disperare, si probabil aveau bucurii la toba mea de esapament, de se lipeau asa rau de ea, as mintii daca as spune ca le plangeam de mila.Cum da parintele bani pe masini noi pentru puradei, in cele mai multe cazuri da si pentru a-si lua permisul.Ca deh...romanul e laudaros!Adik Gogutza de la scara 2 si-a luat permisul si fi-miu nu?Fereasca Sfantu'!!!!
                  “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Pai cea mai mare frica a lor e ca nu cumva sa treaca prin rusinea de a nu fi luat din prima permisu.....si atunci cotizeaza, ies din scoala nepregatiti (ca la noi numai scoala de soferi nu-i asta) si te intalnesti cu ei pe drum...

Comment

Originally posted by carmine View Post
                      Eu am muncit..si masinile care le am..le`am luat pe banii mei.Asta una
                      A 2`a...Eu NU am zis ca omu` si le`a luat pe banii lui...
                      A 3`a...Am zis strict de stereotip....
                      A 4`a...Nu m`ati inteles nici unu....

Poate eu gandesc altfel,ca il cunosteam pe baiat....si pe cativa din masina...

Intr`adevar..daca ar fi muncit el pentru ea,poate nu ar mai fi alergat`o atat...gandindu`se ca plateste leasing niste bani...si ca o poate belii oricand...
                      Dar totodata,sa nu uitam ca s`ar putea sa fi fost sub influenta alcoolului...inca nu e confirmat...si nici nu cred ca va fi.
                      Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by kryssa_rja View Post
                        Si uite d-asta am preferat sa fac atatia km sapt trecuta, prin tara cu un Logan lesinat pentru care viteza maxima inseamna 120km/h....
                        Dar in Mercedes ai fi fost ceva mai protejata decat in Golan in caz de...intalniri cu cascadorii inconstienti de pe sosele.
                        .. ________ ..
                        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.
                        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                          A 4`a...Nu m`ati inteles nici unu....

Poate eu gandesc altfel,ca il cunosteam pe baiat....si pe cativa din masina...

Intr`adevar..daca ar fi muncit el pentru ea,poate nu ar mai fi alergat`o atat...gandindu`se ca plateste leasing niste bani...si ca o poate belii oricand...
                          Dar totodata,sa nu uitam ca s`ar putea sa fi fost sub influenta alcoolului...inca nu e confirmat...si nici nu cred ca va fi.
                          Mai...e si normal ca tu, cunoscand persoana respectiva sa judeci si cu sufletul, dar au dreptate si ceilalti.Gandeste-te la un lucru:daca nu stiai despre cine e vb si auzeai toate detaliile care au iesit la iveala(ca a mai facut praf o masina si ca ramasese fara permis de curand,dar a rezolvat taticul)... ai mai fi facut asta?Iti spun eu ca nu.Te-ai fi gandit ca era doar un pusti, pacat ca s-a intamplat asa, dar si-a meritat soarta.Si i-ai fi multumit sortii ca nu ai fost prin zona la momentul respectiv.Cati oameni nevinovati mor din cauza unora la fel de nevinovati ca ei?!
                          Cu toate astea el nu a fost de vina cu nimic.Vina e a parintilor, ca nu au stiut sa aiba grija de el.Daca si-ar fi iubit copilul nu i-ar fi facut vant in groapa atat de curand!

Totusi daca gandim la rece...shit happens!Oricand, oricum, oriunde si oricui...si nu poti fenta moartea la nesfarsit.Poate sa te prinda de gat si intr-un Mertz, si intr-un Golan si pe trecerea de pietoni!
                          Dar deocamdata va doresc tuturor multa sanatate, fericire si noroc.Sa ne auzim cu bine!
                          “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF