Ma gandesc ca ar fi bine si frumos ca atunci cand s-a rezolvat o problema tehnica a masinii , indiferent cine e posesorul , membru al forumului sa deschida un thread sau sa puna un post in care sa descrie mai amanuntzit defectul si remedierea, chiar daca a fost constatat si reparat la un service Cred ca i-ar ajuta pe multi , mai ales pe cei care petrec mai mult timp murdarindu-se pe maini...Eventual cereti mai multe detalii si la service ca nu omorati pe nimeni...detalii pe care le puteti impartasi pe forum cu ceilalti membri sau mai mult poate evitati sa fiti aburiti de mari mecanici din service-uri, care presupun ca nu stiti despre ce e vorba si va incarca la factura...
Am vazut cazuri in care dupa ce s-a vazut omu' cu sacii in carutza ,a uitat de toate, atat cat masina ii merge...si eventual revine cand apare o noua problema...
Am vazut cazuri in care dupa ce s-a vazut omu' cu sacii in carutza ,a uitat de toate, atat cat masina ii merge...si eventual revine cand apare o noua problema...
Comment