Am ramas un pic dezamagit... Chiar nimeni nu raspunde, decat un raspuns in 4 zile. Nu spun ca forumul este inactiv, pentru ca nu e asa, si sunt sigur ca multa lume stie care e rezolvarea la problemele care le am cu masina, dupa ce a fost blocat primul post cu prezentarea (aiurea pur si simplu), la al2-lea fiind cu probleme de mecanica, nu raspunde absolut nimeni, si are aproape 140 de vizite. Nu vreau sa fiu grosolan, dar vad ca in Romania persista aroganta si fudulia, pana si pe un amarat de forum miroase a asa ceva. Am zis ca de, sunt roman, sa cer totusi ajutorul concetatenilor mei, dar in zadar. Imi pare rau pentru cei care sunt aici pe forum, persoane cu onoare si educatie (sunt sigur ca sunt), ca trebuie sa ii includ in generalizare. ma bucur ca am incercat si m-am inregistrat aici, asa mi-am dat seama pentru a mia oara cum e lumea in tara mea. Nu discriminez si nu sunt rasist, dar pe bune, rusine! Aici in spania nu suntem bine vazuti, dar tptusi, pe forum, am 28 de vizite la topic si 16 mesaje, care clar ca au ajutat enorm la rezolvarea problemelor, si spun sincer, sunt mult mai nepriceputi decat romanii, dar au avut bunavointa sa scrie orice au stiut. De aia mi-e rusine! Si nu sunt singurul din strainatate care vede asta, tocmai de aia postez mesajul asta, ca mai sunt pe forum cu aceeasi problema. NU ma supar daca imi stergeti countul, si nu am sa ma supar pentru raspunsurile la mesajul asta, ma astept la raspunsuri tipic romanesti!...
Va salut, si chiar imi pare rau! Bineinteles ca nu am sa mai apelez la acest forum pentru nimic. Am sa postez, cu voia voastra, mesajul acesta si la offtopic.!
Inca odata, salutari! Continuati asa ca e super!
Va multumesc pentru intelegere!
(repet, imi pare rau pentru cei care nu sunt asa) cei care sunt, se simt!
Va salut, si chiar imi pare rau! Bineinteles ca nu am sa mai apelez la acest forum pentru nimic. Am sa postez, cu voia voastra, mesajul acesta si la offtopic.!
Inca odata, salutari! Continuati asa ca e super!
Va multumesc pentru intelegere!
(repet, imi pare rau pentru cei care nu sunt asa) cei care sunt, se simt!
Comment