Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 avariat de o bucata de ciment desprins de pe bloc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W124 avariat de o bucata de ciment desprins de pe bloc

Salut,prieteni!Acum cateva zile am avut parte de o surpriza neplacuta..M-am intors de la servici si mi-am gasit masina cum o vedeti in poze.S-a intamplat in fata blocului unde locuiesc.Binenteles ca am fost foarte indignat sa o gasesc asa,mai ales ca,in ultimul timp,am bagat destui banuti in masina sa o pun la punct..Acum 2 luni s-au gasit niste cretini sa mi-o sparga in spatele blocului..Mi-au distrus butucul usii din dreapta,cat si pe cel de la portbagaj.Au intrat inauntru,mi-au rascolit lucrurile care le aveam sub cotiera,mi-au gasit si fata de la cd-player,dar nu i-a multulmit si mi-au lasat-o pe scaunul soferului.Nu mi-au furat nimic din ea,dar mi-au facut paguba de vreo 200 de roni cat m-au costat incuietorile la sh..Si acum sa vad ca si natura e impotriva mea!Initial,am avut-o parcata putin mai in fata,dar "scumpii" mei vecini s-au gasit sa-mi arunce pe masina miez de paine inmuiat in apa,care s-a intarit bine de tot.Si am mutat masina in locul in care mi-a cazut cimentul pe ea.Bucata de ciment s-a desprins dintre balcoanele de la etajul 5 si 6.Intre balcoane e un fel de "bordura".Aceasta s-a desprins si a picat pe masina mea.Pe plafon si pe capota mi-au lasat niste denivelari asemanatoare cu cele produse grindina cat oul.Am chemat politia comunitara,au facut un proces verbal de constatare si mi-au zis ca singura optiune e sa dau in judecata asociatia de locatari.Deci,pierdere de timp si de bani pentru mine..Trebuie sa spun ca toate acestea mi s-au intamplat pe Dorobanti,in Bucuresti,considerata o zona buna,totusi..Normal ca mi-am pus intrebarea cum mama naibi nu a cazut pe alta masina,ca,dintre toate masinile parcate pe aici,a mea e epava..Nu putea sa pice pe una cu CASCO?Ce ziceti,sa duc masina la sfintit?
    O seara buna tuturor!
    Attached Files
    W124 E220 din 95

Originally posted by dan12101983 View Post
    .Nu putea sa pice pe una cu CASCO?Ce ziceti,sa duc masina la sfintit?
    Da da, sa moara si capra vecinului

Comment

Pai ce sa zic cand vad ca mie imi "mor" toate caprele?!?
      W124 E220 din 95

Comment

Lasa-o pe aia cu "caprele" .

Mai bine aprinde o lumanare la biserica si multumeste-i Bunului Dumnezeu ca nu a fost cineva langa masina ; tu sau un membru din famile . Se lasa cu pompe funebre .
        Eu zic ca ai avut Noroc , nu ghinion .

Off topic : acum cativa ani ma uitam la niste pantofi intr-o vitrina pe la Dimitrov . Deh , zona centrala . La nici 30 de secunde de cand "am stationat " in dreptul vitrinei respective , cade ditamai zidaria din bloc , razant cu umarul meu stang .
        Putin mai aproape de mine si eram mort pe loc .

Sanatate !.
        Last edited by nstoe; 08-04-2013, 22:08 PM.

Comment

Nah, ce sa zic.. atunci solutia e o sfestanie si niste matanii de multumire lui dumnezeu

Comment

Daca si Patriarhul merge cu MB atunci nu va faceti griji ca aceasta marca e deja sfanta,nu mai trebuie sfintita.

Comment

Imi pare rau pentru incident. Din pacate nici nu va fi prea usor de reparat.
              Ca sa mai invart putin cutitul in rana...corect ar fi sa spui ca ti-a cazut o bucata de beton...cimentul vine la saci si e praf.
              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
              C180 W202, 1994
              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Si eu zic ca ai avut noroc. Daca in momentul caderii tencuelei se afala cineva pe langa masina. Nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla. Eu am o zicala: fierul se repara. Ca tinichigiu, din ce se vede in poze, nu ai o avarie serioasa. Un atelier cu aparatura necesara de indreptal si un baiat istet, o poate repara in maxim 4-5 zile de lucru (cu vopsit cu tot) fara sa se cunoasca. Despre locurile de parcare, trebuie mai multa atentie, sa nu fie trafic intens (pericol de tamponare) cladiri si pomi batrani sau balcoane si ferestre care au jardiniere cu flori (pericol de cadere) cauta zone luminoase si eventual dotate cu camere video, pentru evitarea furturilor. Despre "sfintirea" masinii, mai bine iei o friptura si bei o sticla cu vin in sanatatea ta ca nu sa intamplat sa fi langa masina.
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Da-i in judecata, ca sigur vei castiga.
                  Iti vei acoperi si cheluielile de judecata si reparatia masinii.

Comment

Intr-adevar,daca privesc jumatatea plina a paharului,ma bucur ca nu s-a lasat cu victime,puteam sa mor eu,familia mea,sau un strain care trecea si el saracu pe trotuar.Adi,ai dreptate,nu e vorba de ciment,ci de beton,dar eu sunt cam afon in domeniul constructiilor.Culmea e ca blocul arata super bine,nu te-ai fi gandit niciodata ca se poate desprinde o bucata de beton din el.A doua zi dupa incident ,unii au delimitat cu sfoara cam 10 metrii din parcare si au scris pe niste foi o atentionare ca pica tencuiala.Mama ma-sii,aia n-a fost tencuiala,a fost ditamai bucata de beton!Sincer,i-as da in judecata,si mi-am rezervat dreptul de a depune plangere impotriva asociatiei de locatari timp de 60 de zile,dar am impresia ca o sa ma lupt cu morile de vant..Ce e cel mai dureros e ca,cealalta jumatate de "bordura" sta si ea sa cada,nimeni nu s-a sinchisit sa repare locul respectiv.Poate cand se va lasa cu victime,o sa se repare fatada pe unde e putreda!Daca aveti drum pe aceasta strada,nu parcati in fata ING-ului(e langa liceul Caragiale si Rovere Mobili)!Acolo mi s-a intamplat beleaua!Va pun o poza sa vedeti unde sa nu parcati,daca aveti drum pe aici!O seara buna tuturor!
                    Attached Files
                    Last edited by dan12101983; 08-05-2013, 21:00 PM.
                    W124 E220 din 95

Comment

Rog moderatorii sa-mi corecteze titlul subiectului,am scris "avaniat" in loc de "avariat"!Multumesc!
                      W124 E220 din 95

Comment

Asa ai facut . S-a rezolvat. Bafta cu masina!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Multumesc!
                          W124 E220 din 95

Comment

In mod normal este tencuiala...adica materialul folosit nu e ciment cu apa si balastru ci nisip si eventual var. Problema e ca pe majoritatea constructiilor ceausiste (dar si mai noi) viciile de executie sunt ascunse exact sub un strat mult prea gros de tencuiala.
                            Cum betonul in sine are proprietati "lipicioase" mult sub parerea general acceptata, in timp tencuiala mult prea groasa se desprinde de stratul suport sub actiunea greutatii ei proprii si ciclurilor inghet-dezghet...et voila.
                            Orice tencuiala peste 3 cm este o problema...acolo unde ea ajunge la straturi instapimantatoare de 10-15 cm...ce sa mai zici.Ca exemplu o fasie de tencuiala inalta de 2.5 m, lata de 1 m si groasa de 10 cm are undeva la jumatate de tona. Cand pica de la o inaltime considerabila devine meteorit.
                            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                            C180 W202, 1994
                            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Salut!Adi,de fapt,nu este tencuiala.Balcoanele sunt delimitate intre ele de un fel de bordura,exact cum au trotuarele,dar ceva mai subtiri.Pe masina a picat o "bordura" de-asta.Mai precis,o bucata de vreo 50 cm din ea(dupa aproximarile mele,cam o treime din lungimea totala).S-a rupt exact dintre balcoane etajelor 5 si 6.De-asta am zis ciment si nu tencuiala.Am impresia ca asta nu face parte din tencuiala,pentru ca a fost o bucata masiva de beton..
                              W124 E220 din 95

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF