Salut,prieteni!Acum cateva zile am avut parte de o surpriza neplacuta..M-am intors de la servici si mi-am gasit masina cum o vedeti in poze.S-a intamplat in fata blocului unde locuiesc.Binenteles ca am fost foarte indignat sa o gasesc asa,mai ales ca,in ultimul timp,am bagat destui banuti in masina sa o pun la punct..Acum 2 luni s-au gasit niste cretini sa mi-o sparga in spatele blocului..Mi-au distrus butucul usii din dreapta,cat si pe cel de la portbagaj.Au intrat inauntru,mi-au rascolit lucrurile care le aveam sub cotiera,mi-au gasit si fata de la cd-player,dar nu i-a multulmit si mi-au lasat-o pe scaunul soferului.Nu mi-au furat nimic din ea,dar mi-au facut paguba de vreo 200 de roni cat m-au costat incuietorile la sh..Si acum sa vad ca si natura e impotriva mea!Initial,am avut-o parcata putin mai in fata,dar "scumpii" mei vecini s-au gasit sa-mi arunce pe masina miez de paine inmuiat in apa,care s-a intarit bine de tot.Si am mutat masina in locul in care mi-a cazut cimentul pe ea.Bucata de ciment s-a desprins dintre balcoanele de la etajul 5 si 6.Intre balcoane e un fel de "bordura".Aceasta s-a desprins si a picat pe masina mea.Pe plafon si pe capota mi-au lasat niste denivelari asemanatoare cu cele produse grindina cat oul.Am chemat politia comunitara,au facut un proces verbal de constatare si mi-au zis ca singura optiune e sa dau in judecata asociatia de locatari.Deci,pierdere de timp si de bani pentru mine..Trebuie sa spun ca toate acestea mi s-au intamplat pe Dorobanti,in Bucuresti,considerata o zona buna,totusi..Normal ca mi-am pus intrebarea cum mama naibi nu a cazut pe alta masina,ca,dintre toate masinile parcate pe aici,a mea e epava..Nu putea sa pice pe una cu CASCO?Ce ziceti,sa duc masina la sfintit?
O seara buna tuturor!
O seara buna tuturor!
Comment