Originally posted by mer_se280
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Ajutor intr-o problema personala
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Sa va explic cum a inceput toata problema.
Luna trecuta (Mai) am beneficiat de concediu de odihna. Respectivul a aflat ca sunt in concediu, stiind ca ma mai pricep si la zugraveala, ma cautat la telefon sa-mi faca o oferta de lucru. Ca are el o afacere si ca are nevoie de cativa baieti sa dea cu trafaletul niste camere de hotel in statiunea Venus. Initial am fost de acord, urmand sa ne intalnim si sa stam de vorba. Ne-am intalnit undeva la o terasa sa stam de vorba. Mi-a oferit un pret bun pentru fiecare camera vopsita cu lavabil. Am intrebat daca mai necesita reparatii, am fost asigurat ca reparatiile sunt facute, pereti gletuiti, slefuiti si ca nu asteapta decat sa fie vopsiti. Tot atunci ma rugat sa mergem cu masina mea. Atunci i-am solicitat suma de 200 ron pentru carburant. Mi-a fost data aceasta suma urmand ca peste doua zile sa plecam. Am luat din Bucuresti un individ, am ajuns la "ruda"...am luat-o si pe ea, urmand sa trecem pe undeva prin Slobozia sa mai luam inca doua persoane. Deci traseul Bucuresti-Constanta a fost pe drumul vechi. Am juns in jurul ore 12.00 la destinatie, I-am solicitat "rudei" sa vad unde trebuie sa lucram, sa-mi fac si eu o idee despre ce este vorba. Parca aveam o presimtire ca ceva este in neregula. Cand am vazut despre ce este vorba, ca tot ce-mi spusese el nu se regasea, incepand de la reparatii si terinand cu camerele care ereau mult mai mari decat i-mi spusese initial. Binenteles ca in urmatoarea clipa i-am reprosat ca nu este ce mi-a spus el si ca refuz sa-i lucrez. Atunci a incercat sa ma convinga sa raman si ca-mi va da mai multi bani decat stabilisem initial. Am refuzat oferta, replicandu-i ca a fost neserios de prima data si nu vreau sa am surprize.
Pe data de 1-06-2013, dimineata in jurul orei 11.30 ma suna respectivul si-mi solicita suma de 250 ron motivand ca sunt banii dati inainte de a pleca plus ca pe drum ne-am mai oprit sa bem o cafea, ca a cumparat un suc si cateva sandvisuri, bani care i-a scos el din buzunar. Si daca nu-i dau banii ceruti o sa am de suferit.
Asta este poveste si de aici au inceput amenintarile. Credeti voi ca as fi fost dator la persoana respectiva cu ceva? Avind in vedere ca persoanele culese de pe drum trebuiau sa ajunga la Venus cu microbuzul si platindu-si fiecare biletul de transport, inclusiv "ruda"
Eu stau si gandesc urmatoarele: Individul, pe toata perioada care trebuia sa stau acolo lucrand, avea masina cu sofer la dispozitie.
Gresala mea este: ca am avut incredere in el.
Acum va las pe voi sa comentati pe marginea povestii respective. Nu ma supar daca sunt criticat.
Pot spune ca acum m-am eliberat din stres si ca astazi nu am mai primit telefoane de amenintare.
Multumesc celor care m-au contactat telefonic si m-au incurajat in acesta problema. Sotia mea a ramas uimita ca unele persoane de pe acest forum m-au contactat telefonic.Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
Onorez comenzi si in Bucuresti
Tel. 0736375626 Marian
Comment
-
Am patit de genu' colegu in constructii, ba de la unii am eu bani de luat fiindca am acceptat sa lucrez in speranta ca ma va platii la sfarsit pt treaba facuta si asta de mai bine de doi ani, m-am lipsit de ei ca nu erau sume mari.
Bafta si km fara reparatii.Last edited by cutaresku; 06-07-2013, 03:19 AM.
Comment
-
Salut. Eu am patit acum vre-o 7 ani in Spania. Cand am ajuns acolo nu aveam de lucru si mi-a propus un roman cica stie ceva de lucru in constructi la un columbian. Eu nu am stiut o boaba in spaniola.In fiecare zi venea columbianul cu masina dupa mine si romanasul respectiv care mi-a propus acest job si ne duceam la vre-o 80 de Km de Madrid acolo avea el o casa se renovat. Vreau sa iti spun ca am bagat la lucru ca nebunul la spart betoane,zugraveli,sapat gradina de la 7 dimineata pana la 9-10 seara. Asta a fost timp de o luna. La sfarsit de luna cand am cerut plata romanasul zicea ca columbianul nu ia dat bani sa ma plateasca si pe mine iar columbianul zicea ca ia dat si salarul meu la roman sa mi-l dea mie.Asa ca eu balbaind trei boabe in spaniola am ramas cu ochi in soare si cu o luna lucrata ca un sclav degeaba. In fine omul mai si pierde in viata dar castiga si experienta invatata pe propria piele care te invata ca tu sa fi altfel si sa nu iti bati joc de alte persoane. Scuza-ma daca te-am plictisit cu povestea mea am vrut doar sa iti spun ca mai bine dai inapoi cei 200 lei chiar 300 pentru ca nu este o suma importanta cereti scuze de la el intr-un mod elegant si sa nu mai faci afaceri niciodata cu el,ba chiar sa il evit din toate punctele de vedere. Nu uita capul aplecat nu taie sabia. Dal in amarul lui de nenorocit pana nu se agraveaza situatia. Nu merita un dinte spart sau perturbarea linistei sufletesti si nervii consumati pentru nici o suma de bani.Din pacate legile din Romania sunt mult prea blande si cu multe portite de ajungi la zeci de procese pana faci ceva. Politia la noi numa nu zice ,,Prinde hotul si adul la noi ca dupa aia ii dam noi drumul" Iti doresc multa bafta sa rezolvi situatia cat mai repede.
Comment
-
''Gresala mea este: ca am avut incredere in el.'' - omul din greseli invata...http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34
www.mbretrofit.ro
Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.
Comment
-
Ajut si eu cu cea mai mare placere.
Mai era chestia cu rompetrol sau petrom nu mai stiu exact unde puteai sa pui bani
ps/ a nu se considera reclama.
stimaBanii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!
Comment
-
Prieteni, aici nu este problema de bani. Am o varsta si nu suport sa fiu luat de prost. Este adevarat ca stresul pe care l-am indurat nu a meritat banii. Persoana respectiva se ocupa in mod frecvent de asa ceva si a fost condamnat intr-o fapta asemanatoare unde si-a petrecut cativa ani in inchisoare (furt calificat). Lucrul confirmat de catre o persoana in masura sa verifice asa ceva si care sa inplicat in problema (un fost coleg de liceu care acum este procuror si parca Dumnezeu a facut sa ne intalnim pe strada intamplator)
Si eu eream hotarat sa-i dau banii, dar am fost convins ca fac o greseala mare si ca este posibil ca sa se invete, si sa ceara in continuare o suma modica.
Multi dintre noi suntem tentati sa cedam, dar poate mai tarziu se ingroase gluma si devine periculoasa.
Gandesc gresit in cele afirmate mai sus? Toti muncim, castigam bani, multi sau putini, unii mai usor, altii mai greu. De ce sa profite un tert de tine. Oare asemenea specimene cunosc cuvantul: servici, munca sau job.
TIN SA VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INITIATIVA VOASTRA, NU ESTE NEVOIE SA FACETI ASA CEVALast edited by nora-marian; 06-07-2013, 17:57 PM.Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
Tel. 0736375626 Marian
Comment
-
Originally posted by nora-marian View PostTot atunci ma rugat sa mergem cu masina mea
Originally posted by nora-marian View PostAm luat din Bucuresti un individ, am ajuns la "ruda"...am luat-o si pe ea, urmand sa trecem pe undeva prin Slobozia sa mai luam inca doua persoane.
Deci, parerea mea ii sa nu ii dai nici un ban...ai folosit masina ta ca sa mergeti la fata locului (care ar fi fost datoria "tipului buclucas" ca sa faca rost de mijloc de transport...daca tot el a vrut sa infiinteze o echipa) (findca daca era sa fie treaba facuta, el ar fi intins primul mana cand lua leafa si asa profitand de naivitatea altora)...
Pe langa toate astea, ai mai fost si pe post de MAXI TAXI...dar ce treaba ii asta..."hai sa mergem sa vedem lucrarea, dar intai sa luam tot neamul ori cine o fi"... Eu in locul tau i-as reprosa..."cand am mers sa vedem lucrarea, pasagerii din spate mi-au uzat bancheta...". Inventeaza si tu ceva...
Mama ce nemernici mai exista in lumea asta....scuze ca spun asta.
StimaLast edited by mer_se280; 06-07-2013, 20:17 PM.Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
W126 280SE
W123 280CE
W126 500SEC
W220 500L
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'
Comment
-
Prietene, un maimutoi ca asta care ameninta prietenii/cunostintele ptr 200 lei , mai ales in cazul in care l ai dus cu masina personala pana la Constanta si acea suma a constat in combustibilul consumat pana acolo......sa mai ceara si 50 lei "taxa de smecher" la ei..... este un simplu maimutoi, nu stiu cum sa l cataloghez. Nu ii da nici un ban! Ai dreptate, va continua sa ceara mai mult....mai mult. Nu te cunosc , dar probabil tu ai un caracter mai linistit de isi permite o asemenea "aroganta" sa ameninti pe cineva si pe familia lui ptr o suma infima, mai ales ca nu ti ia dat asa pur si simplu, cu imprumut......nu stiu ce as fi facut eu, dar parerea mea este ca trebuie sa fii mai dur in exprimare atunci cand te suna, sa te exprimi aratand ca nu iti e frica de el sa-l minimalizezi , sa l injosesti din vorbe.Last edited by valentinionut; 06-07-2013, 20:27 PM.
Comment
-
Mai, daca iti place legea te duci la militie si "astepti sa rezolve cazul", il poti si inregistra. Sau mai e si varianta a doua, sa te iei cu el de gat. Nu vad de ce sa-i dai bani. In general in constructii e o practica curenta sa ti se prezinte o situatie si la fata locului sa intalnesti altceva. Mai e si posibilitatea sa uite de tine si te lase in pace, miza e prea mica.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Sunt o persoana careia nu-i place scandalul (calma si rabdatoare). De cele mai multe ori i-mi rezolv problemele amiabil, poate este si deformatie profesionala (sofer la RATB) Am avut un moment cand m-am gandit si la varianta 2, puneam mana pe telescopica si la lupta. Dar m-am calmat repede. Vad ca de cateva zile nu am mai fost deranjat. Inseamna ca amicul meu sa tinut de cuvant.
Stiam ca in constructii este o practica des intalnita in a muncii pe degeaga, dar ma gandisem ca suntem oarecum rude si cel putin cu mine este sincer si nu va face magarii.
Am deschis asest sugiect, in speranta ca cineva are vre-o cunostinta pentru urgentarea cazului. Reactiile nu au intarziat sa apara, din randurile noastre. Se vede aici si mai ales persoane care m-au contactat telefonic. Urmeaza sa-mi vina de la Politie scrisorica oficiala in care-mi arata in ce mod sa rezolvat cazul. O sa va tin la curent.Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
Tel. 0736375626 Marian
Comment
-
Sa stii ca nici sa ii dai ignore nu e ceva exclus,cand raspunzi la telefon si vezi ca e el pur si simplu inchizi sau il lasi sa vorbesca,lasi telefonul,iti faci treburile si o sa inchida singur.
De cele mai multe ori,o conversatie tu si el nu face mai mult decat sa te enerveze si individul simte asta,asa ca va continua,lucreaza si tu la psihologicul lui.Daca pui paie pe foc,atunci iese fum,asta cum ai spus ca esti o persoana calma si nu vrei sa te complici.
Comment
Comment