Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cobra regina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cobra regina

Am gasit urmatorul articol intr-un ziar online:
    Ştiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ştiri externe si interne în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.

Eu unul nu mai am nimic de adaugat in plus decat "Kobhra rules!"
    MÃREAȚA COBRA

Cine naiba sa ne mai contrzica ca ne trantim cu cobrele in ei si-i omoram...
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Naspa, articolul asta precum si modul sau de prezentare, formatul paginii s.a.m.d. seamana izbitor cu unul de acum vreo 18 luni cand citeam cum a murit un prieten meserias din Sibiu, pe care il asociam cu viata adevarata.
      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
        Ştiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ştiri externe si interne în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.

Lumea moare si tu zici "cobra rulles"????
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

El uita ca n-are cobra.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by mezzo View Post
            Lumea moare si tu zici "cobra rulles"????
            Lumea TRAIESTE si zic cobra rullz.Daca nu ar fi fost cobra prin zona,ar fi fost numarul mortilor cu 3 mai mare.Cei din cobra se pot considera ca nou-nascuti.
            MÃREAȚA COBRA

Comment

Daca te bazezi strict pe articolul ala, as zice ca stii prea putine lucruri ca sa sustii ca pasagerii din Cobra au supravietuit datorita masinii in care erau. Se mentioneaza ca erau intr-o Cobra, atat.

Then again, vazand alte topicuri de-ale tale, inteleg, pe undeva... Dar intreb: daca tot esti sigur ca Cobra (sic!) - chiar si in reincarnarile ei imperiale - este mama lor, a tuturor, de ce tot cauti confirmare la treaba asta pe forum? Eu ti-o ofer aici si acum, cum probabil ar face-o si alti membri: da, frate, Cobra rullz!!! Putem sa trecem mai departe acum? Multumesc.

Comment

Inseamna ca nu ai inteles rostul acestui topic,care era unul cu nota afirmativa si nu interogativa.Nu am nevoie sa imi zica nimeni despre Cobranescu ca e cel mai fioros si fibrat,doar am descris o intamplare "cu cobrane si alte masini".Mesajul meu era strict narativ.
                Therefore,ai dreptate in ceea ce priveste ca nu se poate trage o concluzie sustinuta doar din acest articol despre calitatea cobrei de a proteja vietile oamenilor pt ca,poate cobra a fost doar putin "slefuita" pe lateral de masina sport care apoi s-ar fi lovit frontal cu vw-ul polo.
                Kobhra rullz!
                MÃREAȚA COBRA

Comment

Fratilor. Mi-ati mancat ficatii cu cobrele imperiale, regale si care mama dracului or mai fi. Si ce e mai grav e ca din subiecte de doi bani, care nu spun nimic bun si care nu aduc nici o noutate tehnica, stiintifica, logica care sa rezolve o problema o dati in balarii si in injurii care nu au nimic de a face cu un forum unde se discuta IN GENERAL despre PROBLEME TEHNICE si nu despre care-i mai nebun pe forumul asta sau despre accidente tragice in care a fost implicata nu stiu ce Cobra din omienouasutetoamna si care e ca fecioara intre sfinti si luna intre stele de Nicolae LabesH.
                  Last edited by florineasca; 07-21-2008, 23:29 PM.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
                    Fratilor. Mi-ati mancat ficatii cu cobrele imperiale, regale si care mama dracului or mai fi. Si ce e mai grav e ca din subiecte de doi bani, care nu spun nimic bun si care nu aduc nici o noutate tehnica, stiintifica, logica care sa rezolve o problema o dati in balarii si in injurii care nu au nimic de a face cu un forum unde se discuta IN GENERAL despre PROBLEME TEHNICE si nu despre care-i mai nebun pe forumul asta sau despre accidente tragice in care a fost implicata nu stiu ce Cobra din omienouasutetoamna si care e ca fecioara intre sfinti si luna intre stele de Nicolae LabesH.
                    Ok.Ca un elev silitor si dornic de a invata din greseli vreau si eu sa stiu ce a fost in neregula ca am deschis acest topic si mai ales vreau sa stiu de ce topicul meu nu este ok iar acesta da :

@carmine
                    Vezi ca ai inceput sa cam sari calul cu jignirile,mai ales ca nici nu am vreo treaba cu tine si nu fac nici o referire la persoana ta,te rog frumos abtine-te pe viitor.
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

Chiar nu vezi ca nu avem ce compara? Ce vrei sa comparam? Cate posturi sunt in cele doua threaduri sau cate poze? Din primul se vad macar doua masini botite si ne-am dat si noi cu presupusul care-i mai buna. Vreo problema? La acest thread ce sa vedem? Ca au murit trei oameni din cauza unei cobre? Eu orcium nu vad altceva decat cobre si iar cobre cand intru pe forum. Si imperiale si regale si regine. Dar mai da-le in mortii mamii lor de cobre ca s-a mai saturat lumea de atata discutie legata de cobre si iar cobre. E problema ta daca nu sesizezi ca lumea s-a cam saturat de atatea topicuri in care te invarti in jurul cozii. Stii una si buna si atat: Cobran. La tine toate-s cobre. Nu mai exista E classe, C classe, S classe, nimic.... Doar cobre, cobrane, cobranesti.....Fa-ti un forum separat si discuta numai despre cobre, cu cine vrei tu, cat vrei tu si despre ce vrei tu. E problema ta ca reusesti sa cazi in dizgratia unora iar pe mine unul sa ma faci acum sa iti atrag atentia ca s-a cam saturat multa lume de atitudinea si de cobrele tale. Asta-i adevarul si imi pare rau ca tocmai eu trebuie sa te trezesc. Dar trebuie sa fie un inceput in toate....

Carmine, te-as ruga ca pe viitor sa renunti la astfel catalogari ale unor persoane de pe forum. Nu e prima oara cand faci afirmatii sau aduci acuze de genul celor de mai sus. Nu e prima oara cand il jicnesti pe Ionutz si nu stiu daca vreodata ti-ai cerut scuze fata de el. Daca nu suporti un om asta nu inseamna ca e nebun sau ca nu are ceva de spus. Nu-ti convine nu ai decat sa te abtii sau sa eviti topicul respectiv. Ai ceva cu cineva n-ai decat sa i-o spui pe privat. De multe ori ati fost rugati sa faceti acest lucru cam de toti moderatorii forumului.

In mod normal ar trebui un bann pt amandoi si de sters toata porcaria asta de thread. Va las in pace si las si topicul deschis numai pt a vedea daca ati tras vreun invatamant din cele de mai sus.

Orice interventie de prost gust a oricaruia dintre voi, dupa mine, se va solda cu bann doua luni de la mine.

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post

Te-ai gandit la diferenta de masa dintre cele 2 cotinetze ? Sau la diferenta de viteza ? Ca analiza accidentului nu se face folosind un articol scris de un jurnalist plictisit.

Comment

Eh stii cum e, suntem indragostiti de cobre in general, mai ales unii dintre noi, si orice eveniment de genul accidentului aluia in care apare una bucata cobran, trebuie fructificat la maxim, pai tre sa ne sustinem valorile nu!?, nu e nimic rau in a afirma sus si tare, tot timpul, ca un model de mercedes, cu e cobra, e bun bun bun bun bun!!
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

Comment

Da,m-am gandit.Si am ajuns la concluzia ca impulsul lor mecanic era cam acelasi datorita faptului ca desi masina sport e mai usoara avea viteza mai mare,ori impulsul,inertie cum vrei sa-i zici este proportionala cu masa x viteza.
                            P.S.Poate ca daca nu deschideam topic si doar as fi postat simplu aici:

ar fi fost doar un "alt exemplu" de accident mercedes vs masina in care mertzanu iese mai bine...fara alte complicatii.Obiectivitatea bat-o vina.
                            MÃREAȚA COBRA

Comment

Cum s-a mai spus si mai sus (konijiro): "as zice ca stii prea putine lucruri ca sa sustii ca pasagerii din Cobra au supravietuit datorita masinii in care erau". Nu am vazut nimic, nu s-a relatat nimic despre accident, detalii ceva, sa ne dam seama cum a fost lovita cobra si la ce viteza. Dar daca era o dacie sau mai stiu eu ce masina, presupun ca era doar noroc, iar daca a fost o cobra nu mai e noroc, e vorba ca e o masina buna. Am mai postat si eu pe aici o poza cu un w124 rasturnat de un motociclist si au murit amandoi (motociclistul si soferul w124), deci nu prea avem ce sa analizam

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF