Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Experiente de pe alte forumuri auto...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dan500se View Post
    La solicitarea unor colegi de serviciu am mai intrat ocazional si pe alte Forumuri(Renault si Astra) dar pot sa spun ca cei de acolo sunt destul de departe de ce avem noi pe clubmercedes...
    Am apelat la ei in legatura cu unele informatii tipice modelelor dar raspunsurile au fost foarte vagi si au aparut la cateva zile de la postarea initiala...Si nu au fost decat unele intrebari generale-nimic special.Trebuie totusi sa precizez ca pana la urma am gasit raspuns la toate...deci si la ei se misca ceva-doar ca putin altfel ca la noi!
    Ei sunt lenesi atata tot!!!
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Diferenta ,la noi ,a fost ca lumea a stiut sa aprecieze niste fotografii chiar daca erau la alta marca decit cea consacrata forumului.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
        Diferenta ,la noi ,a fost ca lumea a stiut sa aprecieze niste fotografii chiar daca erau la alta marca decit cea consacrata forumului.
        Eu apreciez foarte mult faptul ca la OFF TOPIC se pot posta multe threaduri care nu au legatura directa cu Mercedes dar care intereseaza membrii acestui Forum.

Nu vad de ce unele poze care sa nu prezinte marca la care se refera respectivul Forum deranjeaza pe unii...
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Pai nah, nu suporta sa vada poze cu o masina superioara marcii lor de acolo!!!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
            Pai nah, nu suporta sa vada poze cu o masina superioara marcii lor de acolo!!!
            Si de ce interzic postarea de link-uri?
            Este o metoda foarte rapida de a da mai departe informatia...
            Dar daca acestea sunt regulile lor,probabil trebuie respectate de cei care posteaza acolo!
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Am citit regulamentul lor si nu era nimic specificat in acest sens...Oricum m-am retras si voi sterge si link-ul de pe site-ul meu.Nu promovez oameni cu ochelari de cal.

Comment

Legat de alte forumuri, eu sunt moderator de cativa ani pe un forum VAG ( prin interesul legat masina pe care o conduc zi de zi). Acest lucru nu m-a impiedicat sa fiu banat pe acest forum Mercedes , forum pe care am intrat datorita interesului meu pt marca Mercedes in general si pt modelul W124 in particular (pe care sper sa-l achizitionez dupa 1 iulie odata cu modificarea taxelor).

Comparand cele doua forumuri pe care activez nu pot sa nu remarc caracterul tehnic mult mai pronuntat al forumului VAG (explicabil prin numarul mult mai mare al posesorilor si a diversitatii marcilor de sub umbrela VAG). Pe de alta parte, relaxarea (nu permanenta) de pe acest forum are un aer pozitiv fata de rigiditatea care se simte pe forumul amintit mai sus.

Comment

ASFALTANGO-Am citit regulamentul lor si nu era nimic specificat in acest sens...Oricum m-am retras si voi sterge si link-ul de pe site-ul meu.Nu promovez oameni cu ochelari de cal.
                  .
                  De bot de cal....
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Tare jocul de cuvinte....

DIESEL @ Asta incercam si eu sa fac...sa bucur niste oameni..sa se relaxeze...

Comment

Destul de "inceti la minte" astia de pe opel, am aruncat un ochi, oricum nu intentionez sa-mi iau asa ceva, sa fie sanatosi !
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Diferenta de stil de pe cele 2 forumuri (opel si mercedes) poate fi explicata destul de usor. Posesorii de mercedes se impart in doua categorii si anume:
                        1. Cei care au bani si isi permit un mercedes nou
                        2. Cei care poate nu-si permit un mercedes nou si prefera sa ia unul vechi in loc de opel sau logan.

De a doua categorie va dati seama ca nu ma leg petru ca nu am cum sa fac asta. In prima categorie s-au mai strecurat tzepari de seama sau cocalari (hehe), pe care ii vad zilnic prin intersectii trecand pe rosu sau claxonand ca dobitocii (ce defapt sunt) cand cineva nu merge la dreapta. Dar astia cred ca sunt putini in comparatie cu cei care au castigat banii lucrand pe bune (prin strainatate sau mai nou chiar in romania).

In ceea ce priveste marca Opel nu prea am vazut pasionati de Opel-uri vechi. (cu o exceptie...am intalnit pe cineva in Turda care acu 5 ani bagase vre-o 10 000 de euri in reconditionarea unui Opel Cortina (sau Olimpia??) din anii '30).
                        Probabil majoritatea membrilor forumului Opel sunt cei care au vrut neaparat masina noua, si nu sunt pasionati de mecanica / motoare / fiabilitate / etc. Ei sunt pe forumu ala pentru ca se intampla sa aibe marca respectiva. Daca isi cumparau Ford probabil ca erau pe forumul ford, si asa mai departe.

Deci e clar de unde se trage diferenta atat de comportament cat si de largime / ingustime a gandirii.

Comment

THREADUL asta se numea mai bine ... SEXperiente pe alte forumuri auto
                          Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

De asta imi place domle' aici!Oamenii sunt OPEN MIND!

Eu m-am tot gindit de unde venea inversunarea ca OPEL este cea mai buna masina....Un geambas mi-a zis ca 80%din propietarii de OPEL au avut Dacia inainte...si atunci se explica totul si oamenii sunt cu adevarat convinsi de lucrul acesta...

Inversunarea continua :Mi-a fost contul suspendat(nu pot citi nimic de pe forumul OPEL pina pe 07 iulie)--Motivatie:Publicitate mascata pentru JAGUAR si LAND ROVER.....
                            Last edited by asfalttango; 06-23-2008, 21:41 PM.

Comment

Mama cat de mascata era...... Era mascata cu poze.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
                                .Un geambas mi-a zis ca 80%din propietarii de OPEL au avut Dacia inainte...si atunci se explica totul si oamenii sunt cu adevarat convinsi de lucrul acesta...
                                Exact ce ziceam eu. Oameni care au vrut neaparat masina noua. Nu conta ce. Daca-i intrebi nici nu stiu cati cilindrii are motorul cred...

Si da, pentru ei Opel e cea mai buna masina. Asa cum pentru manelisti maneaua e cea mai buna muzica. Nu vreau trag prin noroi marca Opel, comparand-o cu manelele (totusi... fabrica masini si le fabrica bine in comparatie cu altii). Pentru ei e cea mai buna pentru ca nu s-au urcat niciodata intr-un (sa zicem) BMW sau Mercedes sau Volvo sau ceva din aceeasi categorie.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF