Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sarbatori Fericite si pentru ei... partea a doua

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sarbatori Fericite si pentru ei... partea a doua

Asociatia "Pescar In Oltenia.ro" - APO.ro organizeaza strangere de fonduri pentru copii institutionalizati. Prima actiune am desfasurat-o pe 1 Iunie de ziua copilului http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KOxIkk_1GTo
    Le-am promis ca vom ajunge si de sarbatori asa ca am dat adunarea din nou.
    Donatiile se pot face pentru cei care sunt din Craiova la sediul Asociatie pe str. Romania Muncitoare Nr13, la magazinul de articole de pescuit Big Fish de pe Vasile Alexandri la Doru Badila sau se pot depune in urmatorul cont in lei deschis la Banca Transilvania RO59BTRL0170120511759801
    Ca si data trecuta, toate donatiile vor fi publicate cu nume prenume si suma iar contul a fost deschis special pentru aceasta actiune si la final se va publica extrasul de cont incepand de la crearea lui pana la inchidere (in luna decembrie) iar totul se va lua pe bon.
    Chiar nu vreau sa existe discutii si sa evit inca de la inceput carcotelile.
    Donatiile se pot face pana pe 1 Decembrie
    La aceasta actiune poate sa participe oricine doreste (vizita la copii, inclusiv cumparaturi)
    Sa nu uitam ca si ei sunt copii si nu este vina lor ca sunt intr-o casa de copii. Sta in puterea noastra sa facem ceva doar trebuie sa vrem.
    Mai multe detalii despre desfasurarea actiunii si cum poti ajuta si tu, aici: http://pescarinoltenia.ro/viewtopic....p=12907#p12907
    Sper din tot sufletul ca de Mos Nicolae sa le putem face o surpriza frumoasa.
    C 180 122 CP '94
    www.PescarInOltenia.ro

Bună seara,
    Încep eu susținerea acestei inițiative (aici)..., doresc să particip la această acțiune, o să iau legătura cu organizatorii printr`una din modalitățile expuse.
    Mi`ar plăcea să ajut cu tot ce pot și chiar să`i cunosc pe micuții din videoclip.
    Felicitări pentru ce ați realizat atunci, de 1 iunie, copiii merită tot ce e mai bun.
    O seară frumoasă!

Comment

Multumim frumos pentru sustinere si pentru PM !
      Cand va fi gata si filmuletul cu actiunea de Mos Nicolae am sa-l postez si aici.
      C 180 122 CP '94
      www.PescarInOltenia.ro

Comment

@Alysssa multumim pentru donatie si pentru sustinere !
        azi am verificat contul...0 lei 0 bani pe plus, in schimb avem pe minus 5 lei administrarea contului ... super tare
        Am deschis contul, in ideea ca.... pentru unele persoane e mai usor; te duci la banca platesti o rata, faci o plata, pui si 5 lei pentru copii...dar se pare ca...
        si cand te gandesti ca sta in puterea noastra, un pachet de tigari e 13 lei...
        Last edited by ElNino; 11-28-2012, 17:31 PM.
        C 180 122 CP '94
        www.PescarInOltenia.ro

Comment

Originally posted by ElNino View Post
          @Alysssa multumim pentru donatie si pentru sustinere !
          azi am verificat contul...0 lei 0 bani pe plus, in schimb avem pe minus 5 lei administrarea contului ... super tare
          Am deschis contul, in ideea ca.... pentru unele persoane e mai usor; te duci la banca platesti o rata, faci o plata, pui si 5 lei pentru copii...dar se pare ca...
          si cand te gandesti ca sta in puterea noastra, un pachet de tigari e 13 lei...
          Nu imi plac ironiile astea.Eu nu am rate si nici nu fumez.

Topicul se inchide.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Sarbatori Fericite si pentru ei... partea a doua

Am ramas dator cu niste "explicatii" referitoare la donatiile facute in aceasta actiune mai ales ca un membru dupa acest forum a contribuit la strangerea de fonduri.
            Discutiile au fost purtate in acest topic http://www.clubmercedes.ro/sarbatori...ei-t31493.html care nici pana acum nu am inteles de ce s-a inchis.
            In ultima postarea a mea era vorba doar de o comparatie si nu era adresata nimanui direct; asa ca nu inteleg de ce moderatorul a privit postarea mea ca un afront personal...dar ma rog acum nu mai conteaza vreau doar sa va spun cum a decurs actiunea si ce le-am luat
            In total am strans 1206 lei; in contul din banca nu s-a depus decat 100 lei (doua persoane)
            In concluzie le-am luat o consola de jocuri PS 3 cu 2 controlere si 3 jocuri si ne-au mai ramas 406 lei din care le vom lua ceva dulce, sucuri etc sau inca 2 jocuri cu 180 lei si ne-ar mai ramane 226 lei pentru ceva dulce .

PS acum a mai venit cineva cu o donatie de 350 lei
            PS 2 multumesc pentru gazduirea acestei actiuni.
            PS 3 mai multe detalii si extrasele de cont aici: http://forum.pescarinoltenia.ro/view...t=892&start=45
            Va multumesc inca o data in numele copiilor pentru ajutorul acordat (in special lui Alysssa) Sambata vom merge la ei si daca acest topic nu se va inchide am sa postez si poze poate si o filmare de la actiune. Multumesc.
            C 180 122 CP '94
            www.PescarInOltenia.ro

Comment

Pentru a intelege mai bine actiunea noastra am sa spun ca acesti copii care nu au "probleme de sanatate" sunt impartiti cate ~7 copii in cate un apartament al Protectiei Copilului pentru o integrare mai buna in societate iar copii cu "probleme de sanatate" sunt la centru.
              Noi ca si "grup", Asociatie am hotarat sa luam "in grija" un astfel de apartament cu copii si sa mergem la ei macar de 2 ori pe an si daca se poate sa-i luam si la niste iesiri la pescuit, la un gratar etc.
              Ma gandesc ca daca fiecare "grup", Asociatie etc ar face ceva asemantor, multe lucruri se pot schimba in bine in viata acestor copii care nu au nici o vina pentru soarta lor (fara nici o ironie si fara nici o trimitere la nimeni-spun asta pt ca mi-au mai fost interpretate cuvintele)
              Baiatul mai mare nu face parte din apartament dar am fost rugati daca se poate sa-i luam si lui macar un trening pentru ca ar avea mare nevoie, fiind sportiv de performanta cu mai multe concursuri castigate la atletizm.
              Asa ca i-am facut si lui doua plasute la fel ca si la ceilalti plus doua treninguri si o pereche de adidasi speciali pentru atletizm.
              I-mi pare rau ca desi vizita a fost anuntata si organizata nu au fost toti copii acasa, trei dintre iei fiind la cor (in filmarea de la actiunea trecuta se vede tot grupul)
              Din banii stransi ne-au mai ramas 125 lei care-i vom folosi pentru actiunea urmatoare
              Mai multe detalii si poze http://forum.pescarinoltenia.ro/view...t=892&start=45
              Multumesc inca o data pentru sprijinul acordat si pentru gazduirea acestui topic.
              Cateva poze acum, iar filmarea cand va fi gata (editata)
              DSCN5299 (Custom).JPG

DSCN5302 (Custom).JPG

DSCN5304 (Custom).JPG

DSCN5307 (Custom).JPG

Picture 0033.JPG
              Last edited by ElNino; 01-10-2013, 22:14 PM.
              C 180 122 CP '94
              www.PescarInOltenia.ro

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF