Aaaaa, ce zici?
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Masini furate din Germania inmatriculate in Ro
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
-
Gresit. SE POATE FACE TRANSFERUL DE PROPRIETATE DOAR IN FATA ORGANELOR COMPETENTE si cel care doreste sa o cumpere sa dea declaratie ca a luat la cunostinta de situatia masinii ca fiind declarata furata. Odata ce masina a fost inmatriculata cu mentiuni, inseamna ca se cunoaste situatia ei. Eu ceea ce zic nu spun din supozitii sau povesti, STIU EXACT . Totul este bazat pe legi ale Romaniei.
Comment
-
Originally posted by c0stinn View PostChiar nu imi vine sa cred ce citesc. Organele de inmatriculari respectiv RAR, e atat de incompetent incat iti inmatriculeaza o masina si iti scrie "FURAT DIN ..." in talon ? E strigator la cer.
Am aruncat si o privire la "dusman", destul de interesant :
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Deci nu-i chiar asa de usor cu masinile furate.Am vazut acum la stiri ca se returneaza masini furate din Spania si inmatriculate in Ro.Hotii le inchireau de acolo pe o perioada mai lunga si veneau le faceau RAR si le inscriau sau le vindeau in Ro.Si acum dupa ce au fost date furate in Spania au fost gasite in Ro si politia le confisca sa le trimita inapoi.Deja au trimis cateva
Asa ca personal nu cred ca se poate scrie pe Carte "Furat din..." deci: a nu se cumpara masini furate...
Comment
-
Originally posted by adibotormedias View Post
Comment
-
S-ar simplifica lucrurile daca s-ar face o baza de date la nivel European cu toate masinile furate. Dar deja cer mult prea mult, stiu.
Totusi e mare lucru ca si baza de date a Politiei Romane cu masinile furate se actualizeaza zilnic.* 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
* 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP
In trecut:
2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
1999 Peugeot 106 1.4i
Comment
-
Exista o baza de date la nivel european sau chiar doua daca nu am insel. Una este baza Interpolului, iar cealalta este baza de date a Schengen-ului cu obiecte si persoane in atentie. Din cate imi aduc aminte se gaseste in sitemul informatic Schengen. Pentru a avea acces insa trebuie sa intram in spatiul Schengen si mai e pana acolo (2011).
Comment
-
La noi în RO trebe să sufli şi în iaurt...The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!
W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html
Comment
-
Iata problema mea.
In anul 2007 am cumparat o masina inmatriculata in Romania in '90. Masina pana ce sa ajunga la mine a avut aprox6 proprietari in tara. Am fost personal cu masina la RAR (o institutie foarte competenta ) pentru ai face certificatul de autenticitate(identificarea), dupa care fiind toate ok am facut contractul de vanzare cumparare , am achitat-o si am primit cheile. Am folosit masina respectiva pana in vara anului 2008, dupa care m-am hotarat sa o vand.(pana aici toate bune si frumoase)Masina mi-a cumparat-o un prieten , la fel am fost cu ea la RAR, dar surpriza masina nu trece de verificare, singura explicatie a angajatiilor de la institutia competenta a fost ca lor li se pare ca masina este mai noua decat figureaza in acte (adica '85). Mi-au dat actele inapoi si mi-au spus sa ma prezint cu masina la politie.
Normal eu ca un prost m-am si prezentat , crezand ca se rezolva repede.Cei de la politie mi-au retinut actele timp de cateva luni, dupa care m-au chemat la expertiza cu masina. Dupa terminarea expertizei a iesit la iveala seria reala a masinii, care figureaza ca fiind furata din anul 1998 din judetul Cluj de la un cetatean Italian. Normal ca mi-au sigilat-o.Trecand 10 ani de la furtul masinii cazul s-a prescris , masina nu este revendicata de nimeni, cetateanul Italian nu este de gasit.Politia imi da masina inapoi in custodie dar fara drept de circulatie pe drumurile publice, dar din cate mi-au spus prin sentinta judecatoreasca masina poate circula din nou.
Eu in momentul de fata caut un avocat care sa ma reprezinte. Intrebarea mea este : are rost sa umblu dupa avocat , chiar se poate rezolva cazul prin sentinta judecatoreasca sau imi pierd vremea pe degeaba? Ori stie cineva dintre voi cum se poate rezolva cazul respectiv adica sa imi recuperez ori masina ori banii?
Daca nu ati inteles ceva din ce v-am povestit postati va rog si va voi raspunde.
Va multumesc anticipat.
Comment
-
"Lucru manual" de romania.Teoretic se poate sa recuperezi masina printr-o sentinta judecatoreasca.Mai trebuie sa te interesezi de costuri si sa vezi daca valoarea masinii merita toata osteneala si umblatura(traim in romania).Daca se merita treci la actiune.
Cetateanul ala italian avea buletin de romania?...
Comment
Comment