Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ML AMG...pe GAZ

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A aparut astazi la stiri ... http://stirileprotv.ro/stiri/financi...ut-la-gpl.html
    Cu S-ul nu te pui.

Comment

Fix 589 de cai are, dacã avea 590.... dar ii pune un filtru d-ala din târg si va avea garantat poate mai apare o data la știri .... mașini mai puternice pe GPL in europa sigur sunt, la o cãutare simpla pe mobile rãsar câteva.
      Last edited by vlad111; 02-01-2013, 10:09 AM.
      Grav, magic, fin, senzațional.

Comment

Sincer nu am mai vazut, dar cum se spune fiecare isi face si modifica masina in asa fel incat sa arate bine (sau cel putin unii incearca si ei ) sau sa consume cat mai putin, asa ca idee cu gazul e destul de buna, mai ales ca e un ML si consuma cv la 100 de km
        Fii turist in Romania!

Comment

Postez si eu , de abia acum am citit oroarea.
          Masina asta sigur a fost castigata la barbut/poker de "primul propietar".
          Rog un moderator sa stearga pozele , alea cu conductele infipte in motor mai ales

Comment

Care oroare si ce poze?

Comment

Salut,masina e posibil sa aiba km reali,vecinul meu are ML320 cdi luat de el de nou si are 78 .000 km.Omul mai mult ca sigur este vre-un bisnitar de terenuri care in 2007 facea 100k-200k euro in cateva luni si acum cu criza asta nu nimeni nu ii mai cumpara Amg si singura rezolvare gazul(treci pe gaz din saracie nu din cauza bogatiei) dar asa e Romanul cum face ceva bani hop masina.La o masina de 100k euro intr o tara civilizata proprietarul masinii mai are inca 2 mil euro in cont pe cand romanul are tot 2 mil dar datorie.

Comment

Gata, s-a dezbatut problema, nu mai reluam discutia. Se inchide!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF