Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ML AMG...pe GAZ

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ML AMG...pe GAZ

A mai vazut cineva asa ceva?AMG pe GAZ?
    Pret:
    48,800 EUR (Brut)
    Caroserie:
    SUV
    Fabricatie:
    2007
    Rulaj:
    82,000 km
    Transmisie:
    automata
    Putere:
    510 CP / 375 kW
    Cilindree:
    6200 cm³
    Norma Euro:
    euro4
    Combustibil:
    benzina
    Culoare:
    argintiu-metalizat
    Numari de usi:
    4/5
    Tara de origine:
    Romania
    Tara inmatricularii:
    Romania

Informatii suplimentare
    Dotari:

carlig de remorcare, jante aliaj, trapa, xenon, proiectoare ceata, bare portbagaj, geamuri colorate
    Alti parametri:

carte service
    Securitate:

ABS, controlul tractiunii, alarma, airbag-uri, imobilizator, antifurt, ESP, EDS, cadru de protectie, diferential blocabil
    Confort:

4WD, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, sistem navigatie, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, comenzi volan, incalzire auxiliara, senzori parcare, suspensie reglabila, parbriz incalzit
    Istoric:

primul proprietar, fara accident

Descrierea vehiculului:

INSTALATIE GPL ,DISTRONIC,SPEEDTRONIC,TEMPOMAT, SIROCOU, INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA,KEYLESS ENTRY GO,ALARMA, CLIMA AUTOMATA TRI-ZONA, CONSOLA CENTRALA+NAVIGATIE/TV, ABS/ESP/SRS/DSR, SCAUNE INCALZITE+REGLABILE ELECTRIC, VENTILATIE IN SCAUNE, PILOT AUTOMAT-COMENZI VOLAN, OGLINZI REGLABILE,PLIABILE ELECTRIC, GEAMURI ELECTRICE FATA-SPATE, 12 AIR BAG-URI, COMPUTER BORD, PROIECTOARE CEATA, SENZORI PLOAIE-LUMINA, SENZORI PARCARE(FATA-SPATE), JANTE ALIAJ, SUSPENSIE REGLABILA, TAPITERIE PIELE DESINIO,ETC
    Attached Files

LOL. N-am nimic de comentat...nici nu pot spune ceva )
    Mercedes Benz

Comment

Ii ajunge gazul de un burnout? hehehe
      Oo\=|=/oO

Comment

Asta ar veni cam asa, eu mananc slanina cu ceapa zi de zi, dar am Mercedes!
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Eu l-as impusca pe ala care a pus instalatia de gaz pe masina !

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Sunteţi greu de înţeles. Nu ştiu ce aveţi cu gazul, e tot un carburant, maşina merge la fel de bine. Şi apoi, o instalaţie cum are ML-ul, secvenţială, pentru asemenea capacitate cilindrică, cred că se duce dincolo de 2000 de EURO, deci omul nu mi se pare zgârcit, vrea doar să reducă cheltuielile de exploatare, chestie absolut firească, eu cu siguranţă aş face la fel.
            Nu cred că e condamnabil să vrei să călătoreşti ieftin şi în acelaşi timp s-o poţi face cu maşina pe care ţi-ai dorit-o. Punctul vostru de vedere are o încărcătură mare de snobism şi foarte mică de logică. El călătoreşte la business class cu cheltuieli de cursă low cost, lucru pentru care, cred că trebuie admirat nu dispreţuit.

Comment

Si plateste impozit de 100 milioane pe an, dar isi monteaza instalatie de gaz sa reduca din costuri.
              Asa ceva inca nu am vazut pana acuma, dar in Romania totul este posibil.

Comment

Nu ai cum sa iti iei AMG sa ii pui gaz,poate pe un benzinar banal,da.Am o cunostinta care si-a luat Q7 cand a aparut,parca 120.000e dar sta intr-o garsoniera in Titan.Fel si fel de oameni..

Comment

Impozitul e inevitabil, cheltuielile cu alimentarea cu carburant a acestei maşini pot fi însă micşorate, lucru pe care l-a şi făcut.

Comment

Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                    Sunteþi greu de înþeles. Nu ºtiu ce aveþi cu gazul, e tot un carburant, maºina merge la fel de bine. ªi apoi, o instalaþie cum are ML-ul, secvenþialã, pentru asemenea capacitate cilindricã, cred cã se duce dincolo de 2000 de EURO, deci omul nu mi se pare zgârcit, vrea doar sã reducã cheltuielile de exploatare, chestie absolut fireascã, eu cu siguranþã aº face la fel.
                    Nu cred cã e condamnabil sã vrei sã cãlãtoreºti ieftin ºi în acelaºi timp s-o poþi face cu maºina pe care þi-ai dorit-o. Punctul vostru de vedere are o încãrcãturã mare de snobism ºi foarte micã de logicã. El cãlãtoreºte la business class cu cheltuieli de cursã low cost, lucru pentru care, cred cã trebuie admirat nu dispreþuit.
                    Perfect de acord cu punctul tau de vedere. Eu ii condamn pe snobii ce prefera sa cheltuie mai mult, doar de dragul unei mentalitati gresite.

Comment

Si eu sunt de acord cu Nelu Patrascu, din cate observ are si statie montata pe masina, posibil sa faca multi km cand o foloseste. Probabil in 2007 cand si-a cumparat-o de noua, nu era impozitul de 9000ron/an.
                      http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Am cautat pe net consumul la o astfel de motorizare:

Consum carburant:
                        16,5 l/100 km(mixt)
                        24,2 l/100 km(urban)
                        12,2 l/100 km(extraurban)

Acuma pe gaz cat poate sa scada consumul?

Sa recapitulam, din 2007 pana in prezent a parcurs 82.000 KM in aproape 5 ani, asta daca l-a cumparat el de nou.
                        Nici nu-i asa de mult, si eu am parcurs 70.000 in aproape 4 ani.

Chiar cat poate sa economiseasca cu instalatia de gaz, si sa nu uitam nici pretul instalatiei, pe care nu cred ca l-a scos in acesti 80.000 de kilometri>
                        Haideti sa fim seriosi baieti, la o astfel de masina sa pui tu instalatie pe gaz e tiganie totala.

Comment

Un taran copt obosit , pui gpl gauresti consola de mijloc sa iti pui tigania aia de statie ipesti iconite pe bord si mai ales pe o editie speciala nu un ML simplu roman idiot o fi vreo cioara care are palat da sta in cort ,a sarit din 1300 in ML urata rasa de om ,jalnica masina date` dracu de saracie ai bani de AMG da nu ai bani de intretinerea lui, doar atat pot sa zic rusinos , ma uit pe anunt pe autovit si vad ca e o firma ADRAS COM IMPEX SRL clar cioara aia saraca nu a mai avut bani sa plateasca la masina si ia luato leasingu http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C27225447.html .
                          Last edited by Sor3L; 12-16-2012, 14:04 PM.
                          Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

Cum poți să pui gaz la o asemenea bijuterie?
                            " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                            Regulament forum.

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                              Haideti sa fim seriosi baieti, la o astfel de masina sa pui tu instalatie pe gaz e tiganie totala.
                              Nu e tiganie, e doar un baiat destept, sau chiar foarte destept. Are putere la un consum foarte decent, ce in final rezulta mai putini bani cheltuiti pe carburant.

Asa ceva inca nu am vazut pana acuma, dar in Romania totul este posibil.
                              Daca esti baiat destept, normal ca e posibil.

Am cautat pe net consumul la o astfel de motorizare:

Consum carburant:
                              16,5 l/100 km(mixt)
                              24,2 l/100 km(urban)
                              12,2 l/100 km(extraurban)

Acuma pe gaz cat poate sa scada consumul?.
                              Consumul dat de tine e cel in conditii ideale, motorul incalzit si mers in cel mai economic mod. Realitatea e ca , la o astfel de motorizare, consumul real e in jur de 30 in oras si cel putin 17 la drum lung, daca nu depaseste 170-180km/h.

Apoi, la cum arata masina, eu zic ca rulajul real depaseste cel putin 200-240.000km. Si mai ales statia de tirist demonstreaza ca are rulaje mari si lungi extraurban, doar nu si-a luat statia pt a afla cum se circula in centrul Bucurestiului.

Daca e sa calculam un consum mediu real de 21-23L/100km ( mers in stil semisportiv) la minim 200.000km ce-i are masina, rezulta cel putin 44.000Litri. Facand un calcul simplu la pretul benzinei, de sa zicem 5 ron/L ( media pretului) ar echivala cu aprox 220.000ron.
                              Facand paritatea la GPL, si sa zicem ca are un consum de 24L/100km.....da o cifra de 48.000Litri ce-i inmultim cu 2,7 (o medie a pretului GPL in toti acesti ani) rezulta 129.600ron. Deci, o diferenta de 90.400roni cu plus sau minus.

Chiar cat poate sa economiseasca cu instalatia de gaz, si sa nu uitam nici pretul instalatiei, pe care nu cred ca l-a scos in acesti 80.000 de kilometri>.

Chiar, oare cat poate sa economiseasca? Tu cat crezi? Oare de ce nu gandesti, inainte de-a posta ......

Raspunsul il ai mai sus......Daca scadem si pretul instalatiei ( pe care sigur a amorsat-o) ce poate diferii intre 1200-1800euro,din cei 90.000roni......

.....

.....reiese o economie de plus sau minus 80.000roni. Oare se merita?

P.S. Se poate regla instalatia secventiala de GPL sa consume chiar mai putin decat pe benzina, cu un exemplu dat de un bun prieten ce are un Q7 4,2 , ce cu benzina ii consuma 25-27 L/100 in oras si pe GPL, in acelasi stil de mers nu trece de 22-24Litri, doar ca nu-i trage atat de tare.Iar cand are nevoie de putere, comuta direct pe benzina..

Originally posted by Tyler View Post
                              Cum poți să pui gaz la o asemenea bijuterie?
                              Simplu, la orice centru de montat instalatii...doar ca multi nu au banii nici de instalatie, daramite de bijuterie....

Originally posted by Sor3L View Post
                              Un taran copt obosit , pui gpl gauresti consola de mijloc sa iti pui tigania aia de statie ipesti iconite pe bord si mai ales pe o editie speciala nu un ML simplu roman idiot o fi vreo cioara care are palat da sta in cort ,a sarit din 1300 in ML urata rasa de om ,jalnica masina date` dracu de saracie ai bani de AMG da nu ai bani de intretinerea lui, doar atat pot sa zic rusinos , ma uit pe anunt pe autovit si vad ca e o firma ADRAS COM IMPEX SRL clar cioara aia saraca nu a mai avut bani sa plateasca la masina si ia luato leasingu http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C27225447.html .
                              Taran netaran, si-a scos o economie de 80.000ron, bani la care multi, doar ar visa . Din pacate, aici in Romania nu e decat proasta informare, si mentalitate prosta. Tu nu esti adeptul progresului tehnologic ? Sau nu ii intelegi sensul ?

Progresul inseamna putere tot mai mare la un consum/cost tot mai mic. Si omul exact de asta a avut parte.

Nu ti se pare logic sa iti iei masina puternica sa ii pui gpl si sa cheltui la fel ca si cand ti ai lua una mai putin puternica ? Si sa nu te mai gandesti la banii aruncati pe combustibil?

Daca in schimb te intereseaza mai mult "gura lumii", n-ai decat sa dai bani pe accizele din benzina. Pt ca gura lumii iti plateste fulul ...
                              Eu m-as simti minunat cand stiu ca nu platesc atatea accize si merg "verde" si mult.
                              Last edited by 300zxtt; 12-16-2012, 16:06 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF