Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se masoara pasiunea pentru Mercedes in bani?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tu ai citit ce am citat eu, sau doar ai o frustrare si nu stii unde sa o reversi?
    Mai citeste o data (daca poti, asa, ca muritorul de rand ce te simti) si reinterpreteaza. Vezi ce iese.
    Eu am fost umil si retras, nu m-am batut cu pumnul in piept ca sunt medic, insa am raspuns colegului ce avea o nedumerire legata de acest aspect.

Stiu sigur ca n-ai niciun habar cu ce umbla milionarii, pt ca scoti ineptii pe gura.
    Daca e milionar are Rolls, Bentley si altele luxoase, nu S-class.
    Si nu te simtii special ca ai un Mercedes, pt ca sunt foarte multe modele fabricate, cam ca Dacia Logan
    Sau si aici o frustrare si crezi ca Mercedes este condus de milionari?
    Doar nu te vezi asemanator in masini cu ei? (cu motor diesel de 2.2 nicio sansa, asta asa, ca sa fiu rautacios).

@mirceaseleu: daca ai ceva de spus, fa-o concret, nu in stil manelagiu.

Din ce vad eu aici, se pare ca unii cred ca daca au Mercedes sunt mai smecheri ca majoritatea. Un soi de cocalar cu pretentii, sau asemanator celor ce au logan si pun neoane sub masina!
    Parte sunt sigur ca sunt niste domni bine crescuti ce si-au luat Mercedes pentru ca este singura masina ce le asigura acel necesar.
    Restul..."O viata mea"

Comment

Originally posted by CezarI View Post
      Tu ai citit ce am citat eu, sau doar ai o frustrare si nu stii unde sa o reversi?
      Mai citeste o data (daca poti, asa, ca muritorul de rand ce te simti) si reinterpreteaza. Vezi ce iese.
      Eu am fost umil si retras, nu m-am batut cu pumnul in piept ca sunt medic, insa am raspuns colegului ce avea o nedumerire legata de acest aspect.

Stiu sigur ca n-ai niciun habar cu ce umbla milionarii, pt ca scoti ineptii pe gura.
      Daca e milionar are Rolls, Bentley si altele luxoase, nu S-class.
      Si nu te simtii special ca ai un Mercedes, pt ca sunt foarte multe modele fabricate, cam ca Dacia Logan
      Sau si aici o frustrare si crezi ca Mercedes este condus de milionari?
      Doar nu te vezi asemanator in masini cu ei? (cu motor diesel de 2.2 nicio sansa, asta asa, ca sa fiu rautacios).

@mirceaseleu: daca ai ceva de spus, fa-o concret, nu in stil manelagiu.

Din ce vad eu aici, se pare ca unii cred ca daca au Mercedes sunt mai smecheri ca majoritatea. Un soi de cocalar cu pretentii, sau asemanator celor ce au logan si pun neoane sub masina!
      Parte sunt sigur ca sunt niste domni bine crescuti ce si-au luat Mercedes pentru ca este singura masina ce le asigura acel necesar.
      Restul..."O viata mea"

Si aici se incheie periplul tau pe acest forum.Iti dorim multa sanatate,fericire si tot binele din lume.

Sper sa gasesti acel bot de cal ,foarte bine pastrat,daca se poate nou cu vreo 500 euro.

Bine pa.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Calmati-va, omul n-a spus cu superioritate ca e medic. Recititi-i postul.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Da' ce aveti fratilor de sunteti asa agresivi, eu stiam ca Mercedes e o marca ce invita la relaxare, la calm nu e o masina furtunoasa. O sa ma feresc sa vin la intalniri Mercedes poate mananc si bataie la cat sunteti de agresivi.

Am intalnit acum cateva luni un batran de vreo 80 de ani care avea un bot de cal superb, extraordinar de bine ingrijit, tabla perfecta, vopsea original, motor care mergea ceas.
          Am vazut-o peste gard, am intrat in taina cu el am stat vreo jumatate de ora de vorba. La sfarsit mi-a nr. dansului de telefon. L-am intrebat de ce imi da numarul. Mi-a raspuns ca daca vreodata raman in pana cu Mercul meu(w124) sa-l sun si vine sa ma ajute sau cel putin sa ma ia din drum.
          Mosul ala reprezinta imaginea Mercedes, nu eu, nu voi, nu cocalarii, nu manelistii, nu Tiriac. Pentru ca Mercedes inseamna bun simt, onoare, respect pentru celalalt, modestie.

Comment

Originally posted by albertchiroiu View Post
            Mosul ala reprezinta imaginea Mercedes, nu eu, nu voi, nu cocalarii, nu manelistii, nu Tiriac. Pentru ca Mercedes inseamna bun simt, onoare, respect pentru celalalt, modestie.

Aici ai pus punctul pe i !
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

N-a avut nimeni pretentia, pe acest forum, ca reprezinta imaginea a ceva, cu atat mai mult a unei marci auto. Deci nu denaturati discutia spre propriile vanitati. Recititi titlul topicul, inspirat ales insa neinspirat denaturat de initiator spre o zona indezirabila (cel putin pentru mine).
              Spre surprinderea multora acest forum nu este sprijinit cu nimic si nu are nici un contract cu reprezentantele MB din RO.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                Calmati-va, omul n-a spus cu superioritate ca e medic. Recititi-i postul.
                Eu sunt de parere ca medicii sunt niste cretini iar sistemul sanitar de stat falimentar, de aceea am si lasat medicina. Pam pam.
                Totusi, Mercedes la ora actuala este cea mai completa dintre masini, de aceea am si cumparat una. Iar acum cum am dat de gustul celor vechi, Mercedesurile vechi mi se par cel mai tare drog. Chiar nu se compara cu nimic, de la calitate, la aspect chiar si fiabilitate.
                Ma tot uit cu neputinta la : http://www.youtube.com/watch?v=WXS0Zo0A22s
                Cine nu si-ar dori asa ceva?
                Pana si cocalarul de la marginea blocului si-ar dori asa ceva, chiar daca are doar BMW in cap.

Si apropo de BMW vs Mercedes:
                Sound de 5.0 Mercedes Vs 5.0 Bmw.
                Incomparabil...

Comment

Am vizionat si eu de catevaori acest filmulet...intradevar este fenomenal cum suna si ce poate la varsta ei!
                  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                  W123 280CE
                  W126 500SEC
                  W220 500L

Comment

Este o masina cum nu prea mai exista!
                    De fapt, este un super car, chiar daca nu este catalogata ca atare, desi pretul este maricel.
                    Eu nu am mai vazut masina mai completa ca acel Mercedes 300:
                    - puternica
                    - frumoasa
                    - dotata
                    - fiabila (asa se duce vorba)
                    Ce sa mai zic, deosebita.
                    Ma uitam acum si la Mercedesurile astea noi si imi place abordarea lor, chiar daca nu ma prea omor dupa design. Insa cum sunt mai conservator, e si normal sa nu fie pe gustul meu

Alt Mercedes ce mi-a placut la nebunie a fost un 500 SEL. Deosebita masina, din toate punctele de vedere.
                    Iar alta mai contemporana, CLS 55 AMG. Alta frumusete la toate capitolele.

Dar nu asta face subiectul topicului.
                    Ca sa raspund initiatorului (desi, sa mor de mi-am dat seama ce-a intrebat): Nu, pasiunea nu se masoara in bani!

Comment

...Nu, pasiunea nu se masoara in bani!
                      Chiar recent ma intrebam si eu daca mai sunt pasionat de Mercedes. Avand in vedere ca de peste 50 de mii de km ma dau cu alte masini.
                      De ce nu mai conduc Mercedes? Din cauza banilor. Nu ca nu as putea sa-mi cumpar unul. N-ar fi o problema asa mare, dar ar fi o alegere facuta cu inima si nu cu ratiunea.
                      Daca as avea 6500 de euro ca sa-mi cumpara "a doua masina" cu siguranta m-as orienta catre cobra lui Manto sau ceva asemanator si nu ceva de plastic, nou. Deci mai sunt pasionat.

Pana atunci insa imi vad de costuri minime si solutii cat mai fiabile. Deci nu sunt chiar asa pasionat?

In sensul asta se masoara pasiunea in bani! Ce sacrificii faci pentru pasiunea ta. In acelasi timp as adauga ca pasiunea se masoara in timp investit dar timpul=bani deci pasiunea=timp+bani => pasiunea=2bani...

Concluzia: orice pasiune e de doi bani ).
                      Sa fiti sanatosi!
                      De medici, de masini si de bani o sa avem nevoie totdeauna.
                      Last edited by adidc; 03-05-2013, 08:11 AM.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Categoric. Eu am admiratie pentru medicii cu adevarat profesionisti, care au o cariera si au facut bine miilor de oameni care au venit cu speranta la ei, pentru modele vechi deosebite aduse intr-o stare exceptionala, pentru cele noi datorita progresului in tehnologie si design, pentru munca oamenilor care a facut posibila sa se realizeze asta, si nu pentru epave de 500-2000 de euro care cad pina la iesirea din oras sau pentru cei ce afuma stopuri si lunete si spun ca fac tuning sau pentru cei care au facut cariera pe forumuri de loganisti sau se contrazic in aceeasi fraza sau in doua mai jos.
                        Eu sunt medic
                        Eu sunt de parere ca medicii sunt niste cretini
                        Funny, no other comment.
                        Last edited by Siegfried; 03-05-2013, 08:33 AM.

Comment

Alt Mercedes ce mi-a placut la nebunie a fost un 500 SEL.
                          Si care dintre ele...W?

W126 280SE
                          W123 280CE
                          W126 500SEC
                          W220 500L

Comment

W126....Minunata masinarie.

@siegfried: nu scoate din context ce am spus, pt ca se intelege altfel. Si nu mai face pe desteptul, ca nu-i cazul sa-ti scoti ghearele de pomana. Aici discutam despre masini stimabile, nu deturna discutia ca ma cobor la mintea ta si facem show

Comment

Hai sa nu mai fim rautaciosi...

Comment

Corect. Hai sa discutam despre masini
                                Uite alta fabuloasa:

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF