Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se masoara pasiunea pentru Mercedes in bani?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta inseamna pasiune http://www.foro.pieldetoro.net/foros...sforeros_1.php
    Nu conteaza cati ani are, cat conteaza sa fie functionala si sa arate ca iesita din fabrica.Daca nu e ingrijita inseamna ca esti simplu conducator auto de anume marca.Daca iti place doar o marca anume nu esti pasionat, eu cred ca te poti numi obsedat.Bafta.
    Last edited by gmihai24; 12-13-2012, 02:40 AM.

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
      Asta inseamna pasiune http://www.foro.pieldetoro.net/foros...sforeros_1.php
      Nu conteaza cati ani are, cat conteaza sa fie functionala si sa arate ca iesita din fabrica.Daca nu e ingrijita inseamna ca esti simplu conducator auto de anume marca.Daca iti place doar o marca anume nu esti pasionat, eu cred ca te poti numi obsedat.Bafta.
      +1 .

Cum am mai spus, banii sunt un mijloc, iar PASIUNEA, cred eu, e cel mai bine redata in conservarea pe care reusesti sa o faci cand vine vorba de masina. Cu cat reusesti sa o tii mai mult pe sosea in stare buna sau eventual o tii in garaj si ai grija de ea, aia arata pasiunea. Banii..sunt niste hartii infecte. Fiecare se orienteaza in functie de cascaval. Si NU, Nu cred ca se masoara in bani pasiunea. Daca ai bani ai, daca nu, nu ai si gata. Asta nu defineste cat de pasionat esti fata de ceva. Pot sa fiu pasionat de Mercedes doar ingrijind-o corespunzator, basic-ul la orice masina, pe langa faptul cum o conduci etc.. Iar pe langa toate astea, unii oameni poate nici nu au timp sa-si realizeze aceste pasiuni.
      Mercedes Benz

Comment

Ok. Multumesc tuturor pentru opinii. Problema este la mine deoarece marturisesc sincer ca nu ma dau in vant dupa modelele vechi gen Cobra, Bot etc. in schimb imi curg ochii dupa modelele astea noi dar probabil nu o sa-mi permit niciodata asa ceva. E cam ca si in motto-ul unui coleg de pe forum "sunt printre voi dar nu ma simt unul de al vostru".

Comment

Este o vorba, "banii n-aduc fericirea, dar te-ajuta s-o intretii".
          In cazul meu, MB-urile mi-au adus reale satisfactii. De la cum m-am simtit la drum, la gradul de fiabilitate si viabilitate, la mandria pe care o am de fiecare data cand stau in aceasta masina...Vorba cuiva, masina asta isi aduce aminte mereu ce conduci.

Din pacate, nu am ajuns decat la o intalnire a clubului din Bucuresti, insa a fost o placere reala ca din 10-12 persoane care au fost prezente atunci, in afara de 2 toata lumea era mai mult decat ok. Persoane educate, care pe langa faptul ca detineau un MB, puteau fara indoiala sa poarte o discutie frumoasa. Ori asta ma face inca o data mandru ca sunt dublu posesor de MB.

Am cunoscut oameni "frumosi" interior pe acest forum si le multumesc celor care au grija de el, si da, toti manati pana la urma de admiratia/pasiunea/determinarea pentru MB. Userii Romulus, CatalinB, Automaticul,Gogul, Cristian Sorin, Sauron ma inclin in fata voastra.

Un alt exemplu.Vara trecuta, m-am imprietenit cu un sloven in Macedonia,culmea,pentru ca avea un MB, si impreuna cu familiile, am avut o calatorie inedita de-a lungul Albaniei timp de 7 zile. Totul ad-hoc. Dar, MB din dotare au fost prima punte de lagatura...

Traim niste timpuri cam ciudate sau superficiale in opinia mea.Inovatiile nu mai merg mana in mana cu "durabilitatea".Au ramas doar primele.Pielea,cromul,lemnul,tabla...s-au cam dus.Imaginea e cam tot ce conteaza. MB a ajuns mult mai "permisiv" decat era odata, accesul la bani fiind oarecum mult mai facil acum (aparitia creditelor), decat era in anii 90,80,70 etc...Publicul tinta, e si el schimbat. Daca profilul de propietar de MB avea varsta peste 50 de ani candva, acum nu mai este asa. Dupa ce am citit cateva sondaje recente ce aveau ca subiect fidelizarea clientului in cadrul brandurilor premium si lux, concluzia e una singura : sub 15% reprezinta clientii fideli. Pentru ca marcile, pentru a fi mai "permisive" la pret, au renuntat la durabilitate. Nu e o noutate.MB nu mai sunt ce-au fost si nu este valabila numai pentru acesta marca.Banii s-au devalorizat, un w202 cum am eu ( ma refer la C-class), ar trebui sa coste echivalent acum vreo 65000 de euro, si nu 40000 cat costa acum.

Revin.Fara indoiala, pasiunea indiferent de numele ei,costa.Timp si bani.Si vad asta admirand masinile si pasiunea depusa de membrii precum cHELU ( FELICITARI! pentru w123 coupe), Gogul, Luchian si multi altii ai caror nume nu imi vine acum in minte si imi cer scuze pentru asta...Cat despre mine, am preferat sa fac totul odata (202-ul din dotare a fost vopsit ca la carte ) decat sa il fac pe retusuri.La coupe desi l-am adus intr-o forma buna as zice eu, inca am de lucru...Garajul costa, asigurarile costa, intretinerea unei masini costa (creme,smack-uri etc)...
          Sunt departe de a fi un pasionat - sau cel putin eu unul asa consider, comparandu-ma cu altii...desi am doua in ograda, poate nu ma ocup de ele asa cum mi-as dori
          Last edited by cosfru; 01-17-2013, 22:41 PM.
          Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
          https://w124-coupe.com

Comment

Eu consider ca sunt un impatimit Mercedes-Benz,stiu ca fondatorii sunt Karl Benz si Gottlieb Daimler,de mic mi-am dorit un Mercedes.Acum le am,sunt mai vechi si recunosc ca nu am grija de ele,pentru ca nu am timp,nu am chef sa bag bani in ele si cu banii care i-as baga in ele mai bine imi iau un model mai nou

Comment

Chestia cu cheltuieli majore in masina, eu zic ca e relativa. Normal, totul pleaca de la baza. Greseala multora, este ca se arunca la masini care, sa fie vorba intre noi nu sunt de nasul lor. PUNCT. Nu vad de ce sa iti iei masina daca nu ti-o poti intretine. Exceptand vreun tunning super scump sau vreun accident cu pagume materiale majore, bugetul ca sa iti tii o masina intr-o stare ok, fara sa iti fie jena sa te dai jos din ea, fara sa ai vreo rusine cand te duci la vreo intalnire, si mai ales fara sa ai vreo problema tehnica care sa iti pericliteze starea de siguranta a ta si a pasagerilor este de 500euro/an. Cel putin in cazul meu, pentru al meu 202. Atat are bugetul si in doi ani, sa-mi fie cu iertare...dar nu l-a depasit cu un cent, ba dimpotriva. Si reviziile i-au fost facute la timp, si inspectii samd.
              Asa ca, iertati-ma colegi, dar nu inghit argumentul ca "nu mai bag bani in ea, si-o las sa cada" - ca sa imi iau un model mai nou. Modelul mai nou, nu este mai scump doar cu cateva sute de euro....sa fim seriosi.
              Vorba colegului "cutaresku" : "..am vazut oameni, cu salarii modice, insa cu 123, 124, 210 etc superbe."Pun pariu ca desi modesti ca fonduri, acesti propietari aveau stilul de MB.
              Si da, imaginea MB ar trebui sa se regaseasca in posesorul ei si invers.Educatia,bunul simt si stilul nu sunt comensurabile in bani.
              Conduceti in fiecare zi o masina care va onoreaza, onorati-o si voi.
              Last edited by cosfru; 01-18-2013, 01:20 AM.

Comment

Nu am zis ca nu imi permit sa am grija de ea,din contra,nu mi-as lua un Mercedes cu ultimii bani,pot spune ca imi mai permit inca 4 in momentul de fata,masina o am,imi fac treaba cu ea,reviziile le are la timp,dar doar atat! Nu stau sa ii fac modificari,sa o dotez si bla bla bla,piese de schimb am pentru ea...am spus doar ca aspir la mai mult,nu doar la masina,ci la viata mea!

Comment

@ediskan, sunt perfect de acord cu tine. A avea grija de masina - in opinia mea este sa o tii cat se poate de aproape de starea ei initiala ( mecanica si estetica ).Eu am ceva impotriva tuturor acelora care isi iau masini si se trezesc apoi ca nu le pot intretine...si se fac ca NU au stiut...Insa trebuie sa recunoasteti cu totii, ca, multi isi iau MB pentru ca sunt durabile...si inteleg prin acest aspect faptul ca le pot lasa pana ajung cosciuge.Stilul MB, dupa mine nu are de-a face cu banii din banca.Asa cum m-am exprimat mai sunt sunt chestii incomensurabile.Crede-ma ca am cunoscut diversi propietari de MB ( cu posibilitati financiare ridicate si altii cu posibilitati financiare mai modeste) insa multi dintre ei impartaseau acest stil.
                  Spunea un coleg de eventualitatea intalnirii unor persoane din diverse clase sociale - toate conducand un MB. Sa stii, ca aceia care au razbit pe bune, nu vor uita niciodata de unde au plecat, indiferent ca sunt in Romania sau oriunde in alta tara. Parvenitii sunt la fel peste tot.
                  Despre ultra-dotare & tunning- sunt altceva, si fiecare este cu "pasaricile" lui.Stii cum e, "suma viciilor este egala"

Comment

Am inteles...chiar aveam o prietena,vroia sa isi ia ML cu credit in banca ... oamenii de genul asta clar nu au ce cauta in familia Mercedes-Benz... De acord cu mine?

Comment

@ediskan, nu sunt de acord cu creditele, insa pentru cine si le face ar trebui sa aiba in vedere sa nu se indatoreze la mai mult de 25-30% din venituri.Vedem bine, mai vine o criza, o disponibilizare, o taiere de salarii...Nu sunt doua zile la fel.E vorba aceea : "intinde-te cat ti-e plapuma". Apropos, am si eu o amica avocata, si-a luat un MB C320 4matic,numa' 60k cash. Dar, ceea ce spuneam inainte, modestia inca exista,pentru ca nu a uitat niciodata de unde a plecat.

off-topic : ca si constantean (nascut si crecut acolo) apreciez intalnirile voastre; chiar acum ma uitam pe foto si mi-au trezit niste nostalgii.. Daca aveti in cap sa faceti o excursie prin Dobrogea cu MB-urile (sunt niste drumuri superbe - Constanta & Tulcea) ma bag si eu din Bucuresti.Poate nu vin singur
                      Last edited by cosfru; 01-18-2013, 15:36 PM.

Comment

Aici depinde de fiecare cum gandeste cand incepe sa faca o pasiune pentru ceva ce ii place mult, dar eu cred ca atata timp cat esti pasionat si iti place mult si devine un fel de hobby pentru tine, nu cred ca te mai gandesti la bani si faci orice sa ai un model anume sau sa mentii "bijuteriile" curate si ingrijite mai multi ani..
                        Fii turist in Romania!

Comment

Originally posted by coolhandluca View Post
                          Hai sa zic altfel. Am vazut ca pe 16 decembrie e intalnire la Cluj. Direct ma gandesc "hai ca e duminica sa trag si eu o fuga, mai cunosc pe unul pe altul, mai cer un sfat asa ca intre proprietarii de Mercedes". Din ce poze am vazut de la precedentele intalniri cam imi imaginez ce masini vor fi pe acolo. In mare parte masini peste 10 ani. Ok o sa fie parcate acolo frumos, curatele, intretinute, bibilite. La un moment dat imi imaginez ca inevitabil apare prin parcarea mall-ului hai sa nu mai zic manelist sau fotbalist sau un putoi de 18 de bani gata, ci un domn foarte distins medic sau avocat cu un S din 2011. Probabil ca nici nu are habar ca ar exista forumul nostru, Clubul Mercedes sau altele de genul. Se uita asa la noi cu un fel de compasiune amestecata cu mila cand intelege cam cu ce ne ocupam noi pe acolo. Si revin cu intrebarea cine reprezinta de fapt imaginea Mercedes (bani, putere,lux etc.) noi sau el?
                          Eu sunt medic si am habar de acest forum si de altele de genul.
                          Nu mai uit cu niciun fel de compasiune, ba chiar cu admiratie vazand aici o multime de masini ce-mi plac tare mult.
                          Ma rog, mie imi plac cele mai vechi putin, cele mai noi nu asa de mult.
                          Nu stiu, cele noi n-au niciun fel de personalitate, niciun fel de haz. Toate imi par la fel.
                          Nimeni nu reprezinta imaginea Mercedes! Este o masina ok, buna, insa un este de top.
                          Vb de bani, putere, lux s.a. atunci cand avem in posesie Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Aston martin si altele asemenea, nu masini ce se fac in milioane de bucati.
                          Mercedes ramane la ora actuala cea mai onesta si printre cele mai bune masini pentru mase!

PS: colegul cosfru a spus succint si la subiect: Educatia,bunul simt si stilul reprezinta imaginea MB.
                          Last edited by CezarI; 03-04-2013, 14:53 PM.

Comment

Si daca esti medic, ce? Ar trebui sa cadem pe spate cumva mai dom' doctor ca ai coborat printre muritori si ai habar de acest forum?
                            Mai e unul care isi clameaza toata ziua meseria de parca ceilalti pe aici ar avea vreo 4 clase. La un loc.
                            Originally posted by CezarI View Post
                            Vb de bani, putere, lux s.a. atunci cand avem in posesie Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Aston martin si altele asemenea, nu masini ce se fac in milioane de bucati.
                            Mercedes ramane la ora actuala cea mai onesta si printre cele mai bune masini pentru mase!
                            Poate te uiti putin cu ce umbla sefii de guverne prin europa, si ai sa vezi aproape numai S. Poate vezi cu ce umbla miliardarii, si ai sa vezi S. Ca are in garaj si Ferrari, e partea a doua.
                            Masina pentru mase este dacia in Romania, fiatul in Italia si opelul in Germania. Mercedes nu este masina de mase in nici o tara de pe glob.
                            Last edited by Siegfried; 03-04-2013, 20:42 PM.

Comment

Ca bine zici colegu'

stima
                              Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Originally posted by Siegfried View Post
                                Si daca esti medic, ce? Ar trebui sa cadem pe spate cumva mai dom' doctor ca ai coborat printre muritori si ai habar de acest forum?
                                Mai e unul care isi clameaza toata ziua meseria de parca ceilalti pe aici ar avea vreo 4 clase. La un loc.

Poate te uiti putin cu ce umbla sefii de guverne prin europa, si ai sa vezi aproape numai S. Poate vezi cu ce umbla miliardarii, si ai sa vezi S. Ca are in garaj si Ferrari, e partea a doua.
                                Masina pentru mase este dacia in Romania, fiatul in Italia si opelul in Germania. Mercedes nu este masina de mase in nici o tara de pe glob.
                                Originally posted by zavelk View Post
                                Ca bine zici colegu'
                                +1. Mare lucru ai spus.Mai ales prima parte

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF