Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impresie bmw seria 3 e46

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Impresie bmw seria 3 e46

Sunt in cautarea unei masini.Desi prima optiune este clasa E,aseara mi-a trecut prin minte,oare ce ar fi sa iau un bmw seria 3?Din pozele de pe net banuiam ca e o masina destul de inghesuita lipsita de confort dar am zis totusi sa vad live cum sta treaba.Am gasit un model de vanzare,un break cum am eu nevoie si am fost sa-l testez.Totusi latimea lui de 1,74m,aceeasi cu a w124-ului si mai lata cu 2 cm decat clasa C w203 ma facea sa fiu putin optimist in ceea ce priveste confortul si spatiul lui interior.
    Trebuie sa recunosc ca am ramas masca cand m-am asezat pe scaunul soferului.O pozitie de condus atat de placuta incat mi-a eclipsat orice okios sau seria 5 e39 care condusesem pana atunci,o pozitie f joasa asemanatoare unui sezlong.Cat despre spatiu,acesta era din belsug,sa ma lafai cum pofteam.Masina avea climatronic,a.i.,un bord f dragutz si de bun gust(si modern,tineresc spre diferenta de okios) mi-a aparut in fata.In mers masina este foarte manevrabila,este o adevarata placere sa o conduci.Totusi masina respectiva era in stare f proasta,motorul era f uzat,zgomotos si fumegacios,o realitate pt aproape toate bmw-urile seria 3 an 2000-2001,mai ieftine de 10000 euro din Romania.Din cauza asta nici nu imi voi cumpara acum o seria 3 pt ca nu sunt dispus sa dau 12000 euro pe o masina,suma de la care pot spera pt un treiar in stare buna.
    Voi opta pt un okios(clasa E model 2000-2001),care poate fi gasit in stare buna la preturi mult mai accesibile,dar recunosc cu mana pe inima : Bmw seria 3 e46 este cea mai placuta masina pe care am condus-o vreodata,mai placuta evident decat e39,w210,w124,w202 sau w203!Iar intr-o buna zi cand imi voi permite un 325i cutie automata,o voi face.
    MÃREAȚA COBRA

Adevarul e ca seria 3 e cel mai placut model de bmw.Insa prefer mercedes.

Comment

Bmw seria 3 e46 e o cobra pe cinste!
      MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
        Bmw seria 3 e46 e o cobra pe cinste!
        Amice, ai o problema, eu ma simt sacait, agasat de comparatiile astea stupide. La tine toate masinile care te impresioneaza placut sunt cobra. Ti-am repetat ca idiotii cu totii ca acest model e unul singur, si a iesit din fabricatie acum vreo 20 si ceva de ani. La tine toate sunt cobre. Nu, cobra e una singura, bmw-ul e alta mancare de peste.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
          La tine toate masinile care te impresioneaza placut sunt cobra..
          Mai bine de atat nu puteai sa o spui.Insa daca deranjez asa de tare nu o sa le mai zic asa...
          Pt mine "cobra" adica w123,este masina de calitate,masina facuta cu atentie si cu pasiune si bunavointa maxima pt a crea un lucru de calitate; si prima mea masina pe care am iubit-o.Si acum ma gandesc la ea,si as vrea intr-o zi sa imi iau dinnou un w123(dar unul in stare buna),in schimb pt okiosul recent vandut nu am avut nici cea mai mica remuscare,duca-se invartindu-se.
          Last edited by ionutz_ng; 05-27-2008, 20:36 PM.
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF