Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Starea Drumurilor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un drum de evitat este si DN72 Ploiesti-Targoviste-Gaesti. Arata ca dupa un bombardament, nu are nici macar un KM bun. Daca veniti din Ploiesti spre Targoviste va recomand traseul Ploiesti-Floresti-Moreni-Targoviste. De Targoviste-Gaesti nu aveti cum sa scapati asa ca inarmativa cu multa rabdare si circulati cu atentie. Singurul drum bun din judet (Dambovita) este Targoviste-Bucuresti. Drumuri bune!

Comment

Gheorghieni - Lacul Rosu si pana aproape de Bicaz iarasi un drum bombardat bine. Privelistea insa mai indulceste starea dezagreabila creata de sosea...

Comment

Cum e din Pitesti pana la Transfagarasan? Va rog, daca stie cineva.
        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

De la CURTEA DE ARGES in sus l-am facut vara trecuta si era ok...chiar si TRANSFAGARASANUL era bun ...cu toate ca au fost inundatii si ploi si veneau multe aluviuni de pe munti....

Comment

De la Balea Lac cand cobori in spre Sibiu drumul este foarte bun (multe serpentine dar asfalt intreg) pe partea cu Pitestiul este unpic mai rau in comparatie cu Sibiul (Avrig) dar se poate parcurge linistit fara probleme, nu gasesti gropi in care poti ascunde masina sau sa merigi tot cu 30km\h! Povestesc din ce imi aduc aminte de vara trecuta deoarece atunci am traversat Transfagarasanul ca iarna sau in alte sezoane este inchis din cauza zapeziilor! Un asemenea drum merita parcurs din cauza peisajelor superbe si de asemenea barajul Vidraru!
            Mercedes Benz

Comment

OFFTOPIC (un pic):
              Legat de starea drumurilor de la noi: Cel mai mare rau pe care am putut sa-l fac masinii mele (W126), si care nu-l pot compensa nici macar prin revizii cu cele mai bune consumabile, etc. a fost s-o iau de pe autostrazile si strazile din Germania si s-o aduc pe drumurile noastre.

Comment

Ceva drumuri rupte de inundatii?Colegii din zonele afectate....stiti ceva?

Comment

Am fost in bukale vineri!!! uoooo ce drumuri sunt acolo colegilor, in Suceava e parfum si Iasi si Piatra si Boston!!!!
                  Cum puiimei capitala e asa varza la capitolu asta?!? ce primari de kakao sunt pe acolo de se circula ca la cameltrofi?!
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
                    Am fost in bukale vineri!!! uoooo ce drumuri sunt acolo colegilor, in Suceava e parfum si Iasi si Piatra si Boston!!!!
                    Cum puiimei capitala e asa varza la capitolu asta?!? ce primari de kakao sunt pe acolo de se circula ca la cameltrofi?!
                    welcome to hell

Comment

Originally posted by pneu View Post
                      Am fost in bukale vineri!!! uoooo ce drumuri sunt acolo colegilor, ...!!!!
                      Originally posted by paunionutz View Post
                      welcome to hell
                      Din punctul asta de vedere Timisorenii, cel putin eu ma consider norocos daca se poate spune asha, deoarece pot ajunge mai repede decat la Bucuresti in alte 9 capitale de tarii, conform GPS-ului sau ROUTE66 care zice ca Timisoara se afla la urmatoarele distantze in km si timp cu mashina condus regulamentar, fata de urmatoarele capitale :
                      TM - Bucuresti (Romania) = 546 km = 7:00 h (din cauza drumurilor cred ca timpul se lungeste)
                      TM - Zagreb... (Croatia).. = 516 km = 6:20 h
                      TM - Viena..... (Austria). .= 570 km = 6:00 h
                      TM - Sofia...... (Bulgaria) .= 566 km = 6;00 h
                      TM - Skopje..(Macedonia) = 562 km = 6:00 h
                      TM - Sarajevo (Bosn.Her.).= 423 km = 6:00 h
                      TM - Pristina.....(Kosovo). = 479 km = 5:40 h
                      TM - Bratislava (Slovacia) = 527 km = 5:30 h
                      TM - Budapesta (Ungaria) = 327 km = 4:00 h
                      TM - Belgrad ....(Serbia).. = 162 km = 2:20 h
                      Last edited by orca; 05-30-2008, 13:57 PM.
                      .. ________ ..
                      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by orca View Post
                        :
                        TM - Bucuresti (Romania) = 546 km = 7:00 h (din cauza drumurilor cred ca timpul se lungeste)

TM - Viena..... (Austria). .= 570 km = 6:00 h

TM - Budapesta (Ungaria) = 327 km = 4:00 h
                        Pardon, am facut TM-BUC in 6 ore cu Skoda Octavia. D'apoi cu un Mercedes dintre cele noi.

TM - Budapesta am record 2:10 h. Powered by BMW. Iar per total cursa TM - Viena 4:0 h, aceeasi masina.

Da, era pe vremuri cand eram ceva mai necopt. Acum vreo 3 ani.
                        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by 200ce16 View Post
                          Pardon, am facut TM-BUC in 6 ore cu Skoda Octavia. D'apoi cu un Mercedes dintre cele noi.

TM - Budapesta am record 2:10 h. Powered by BMW. Iar per total cursa TM - Viena 4:0 h, aceeasi masina.

Da, era pe vremuri cand eram ceva mai necopt. Acum vreo 3 ani.
                          Nu am scris in cat timp fac eu aceste drumuri, ci in cat timp le da GPS-ul sau ROUTE66 (condus regulamentar), ideea este ca din Timisoara in toate aceste 9 capitale se ajunge mai repede dacat in Bucuresti, si pe drumuri mult mai bune.
                          Last edited by orca; 05-30-2008, 14:25 PM.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Din pacate (sau din fericire pentru noi) asa e. Acum nu de mult am fost pentru firma la care lucrez pana la Viena, mi-am facut treaba si am venit inapoi. Acelasi lucru nu-l pot face daca trebuie sa plec la Bucuresti ... dupa un astfel de drum esti terminat, ai nevoie de ceva odihna ca sa faci cale intoarsa.

Comment

Pentru cei ce au de gind sa vina in MAMAIA in acest an in timpul week-endului ,va previn ca o sa aveti surprize neplacute...

Cea mai mare parcare de vis-a-vis de REX a fost concesionata si parcarea va fi 2,5 ron /ora.
                              Au inceput montarea "caracatitelor"-pret 50 ron pe loc

RUSH HOUR---Simbata intre 20-22,30 bara la bara de la intrare pina la sensul de dupa CAZINO
                              ----Duminica intre 18,30-20,00 bara la bara de oriunde spre iesirea din MAMAIA

Politie la greu care in loc sa faca ceva ...pindeste contravenientii....

Comment

Pentru cei ce vin spre statiuni!!!!

Atentie la podul IPMC care este sugrumat ,de 4 ani ,la doar 2 benzi...
                                Dupa pod este blocata circulatia la intersectia cu benzinaria OMV(reparatii canalizare),semafor nu merge si se formeaza in week-end cozi de 2-3 km..

Asa ca multa rabdare si calm...

Drum bun tuturor!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF