Daaa.. soferii de microbuze respecta niste reguli numai de ei stiute.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
cine ma mai streseaza pe mine in trafic...prietena mea.. ....) din dreapta ma stresa inainte..acum..ca a luat permisul(din prima..sa ma laud si eu putin)...am bagat`o putin la inaintare prin trafic...era sa inebunesc prin intersectii.....
1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
Daca e sa citesti toate posturile o sa ajungi la concluzia ca ar trebui sa fim numai 10 % din soferi pe strada.
Eu unul nu ma mai consum asa de tare.Am devenit nesimtit.
Machineta mea cand se opreste in drum si imediat incepe vreun ciumpalac sa claxoneze , cobor calm si il rog sa o impinga el si cu tot neamu...
Imi taie fata in intersectie? No problem... Ii trag un claxon , apas pe acceleratie si ma uit in partea cealalta.
Soferul de maxi taxi imi taie calea?
Iara "no problem."..Da ce credeti ca dintii lui nu cad pe parbriz?
Si la astia chestia misto e ca dupa ce ii tragi tu o palma isi mai amintesc vreo 2 din trafic ca boul candva i-a sicanat si il i-au si aia la omor..
Asa ca de ce sa stau stresat ?
Traficul m-a facut nesimtit iara masina de sub poponet imi asigura necesarul chiar si pt o trosneala.Dok stie !
Comment
-
cei care depasesc coloana. in orice situatie, in oras sau in afara. bineinteles ca nu au unde sa se duca si vor incerca apoi sa se bage in fata. in fata mea sub nici o forma! in acelsi timp intotdeauna le permit sa intre in fata mea celor care vor sa iasa din parcare sau de pe o strada laturalnica. cel mai bun exemplu este drumul de la plaza mall spre cora militari. sunt f. multi care vin din spate depasind coloana si apoi vin altii din fata regulamentar si gata, s-au blocat. acolo ies cele mai mari scandaluri. eu niciodata nu depasesc coloana.
si taximetristii, desigur.
si in general soferii nesimtiti. in trafic iti poti face o parere pertinenta despre bunul simt si cei 7 ani de acasa ale soferului din masina de langa tine.
Comment
-
Eu am renuntat de mult la bunul simt in trafic, si am observat ca daca ai tupeu, poti traversa orasul fara sa atingi frana.
Ma enerveaza ; Pietonii, Loganurile, Taximetristi, Radarele, Barbi-le, si in general toti care dorm la volan.. ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by pneu View PostFemeile nu au ce cauta la volan clar.
Majoritatea nu sunt in stare de o parcare ca lumea, plus ca daca se sparge un PNEU cam asta e punem mana pe telefon si asteptam eventual opreste unu !! .....
De vina e Politia pentru ca le da permis. Imi aduc aminte (cand am dat eu) ca la poligon timpul maxim era de 5 minute !!! Cu doar un ochi si o singura mana il faci in 2 minute ... 5 erau "pentru fete"
Comment
-
subscriu la ce a zi Nelu , cu add-ul ca , te enerveaza si mai mult faptul ca dupa ce i-ai lasat sa te depaseasca . (avind si o zdreantza de masina , ei) , nu te mai lasa la randul lor sa depasesti, chiar daca se poate in limita bunului simtz, ei te blocheaza sau i-ti iau fata de cate ori vrei sa ii faci !
Comment
-
Ma enerveaza cei cu Dacii vechi, care merg pe banda a 2-a in paralel cu cei de pe banda 1, cu vreo 40 km/h desi in fata e liber. Sunt multe specimene de genul asta si in Bucuresti si in afara.
Comment
-
Pai primul pe lista : EU ! Ca ,desi mi-am propus sa nu ma mai enervez in trafic , nu reusesc. Sa mai pomenesc si de ceilalti ?
Nu cred ca mai are rost deoarece stim cu totii ce exemplare sunt in trafic,indiferent de localitate - Bucuresti,Cluj, Timisoara, Arad, etc, etc , etc .
Comment
-
e de avut multa intelegee ptr cei cu Dacia.........saracii sunt frustrati ca nu au vindut nici un teren sau casa(ca sa schimbe masina)si poate multi dintre ei nici nu poseda proprietati imobiliare.....din frustrare rezulta chiar un comportament agresiv pe sosele..
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View Poste de avut multa intelegee ptr cei cu Dacia.........saracii sunt frustrati ca nu au vindut nici un teren sau casa(ca sa schimbe masina)si poate multi dintre ei nici nu poseda proprietati imobiliare.....din frustrare rezulta chiar un comportament agresiv pe sosele..
.. ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Pe mine ma enerveaza cei care intra in depasire din contrasens si atunci cand vad ca vine cineva din fata iar eu trebuie sa franez ca sa aiba loc sa revina pe banda lor ca sa nu dau bot in bot cu ei ... sau cei care depasesc si nu mai au timp sa revina si se baga fortat in fata mea mai-mai sa-i lovesc...
Dar cel mai mult ma enerveaza cei cu masinile straine,Astra-uri,Golf-uri, etc cu aere de piloti de curse care cand vad un Mercedes vechi pe sosea nu il lasa sa-i depaseasca si il privesc cu dispret...Dar cand trec cu 210 la ora pe langa ei se uita mirat la mine...si eu la ei din oglinda retrovizoare cum dispar in spate...nu stiu ei ce este sub capota unui W126 vechi...W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
Comment