Originally posted by timisoreanul
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
-
am fost ieri plecat pana la cta,si ca tot romanu` am luat`o pe autostrada "soarelui"(no comment despre starea ei)..care la 2 saptamani de mai duce draq cate putin.mergeam eu cu o viteza de croaziera,fumam...beam niste suc..chestii d`astea care se fac pe autostrada.cand d`odata un tir imi taie fata...sa inebunesc...am varsat suc pe mine,era sa inghit tigara.....cred ca am scos si fum din cauciucuri.dezastru ba nene...omu` vroia sa depaseasca...desi eu veneam cu faruri aprinse..si toate cele.in fine.a urmat un monolog ...(ca deh..omu nu ma auzea..da cred ca imi citea pe buze,sau putea sa intuiasca.)in fine.trece momentul...da`i iar cu tupeu...in fata mea mergea pe banda de langa "ax" un .....muppetz cu un mondeo.cu 100.ca am oprit in curu` lui....si am mers ceva cat i`am dat flash`uri sa`si miste gaoza aia prost desenata de pe banda.nu a vrut in nici un fel,drept urmare l`am depasit pe dreapta.nu cred ca mai are rost sa va zic restul de drum de la cernavoda-cta ...unde nu este autostrada....dar sunt: cai,caini,pisici,sobolani,oameni,carute...si lista continua.eu merg destul de mult cu masina...nu sunt genu` care o tine in fata blocului,dar parca drum ca asta nu am avut in viata mea....1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
Mezzo nu dispera...nu prea ai ce sa faci...eu am gasit pe A2 asta vara un grup compact de 6 sau 7 vaci care nesimtitele mai mergeau si pe contrasens. La 130 - 140 la ora e distractiv sa pui frana pana aproape opresti ca sa nu cumva sa sperii vacile. Si in plus iti mai ureaza de rude si aia din spate cand vad ca trantesti frana pe autostrada.
Asta e...mergem mai departe.
Comment
-
Originally posted by paunionutz View Postpai daca sunt mai multe benzi (in afara localitatii), mi se pare normal sa te dai la o parte, sau sa mergi pe prima sau a doua banda in functie de cate benzi are soseaua sau autostrada. si eu ma dau la o parte cand vin altii tare, sau ii dau la o parte pe altii care merg mai incet ca mine. aceasta regula se practica si in statele civilizate (germania, sua, franta)Prostia si Hotia au cucerit Romania.
Comment
-
Eu, mai ales in afara localitatiilor acolo unde sant doua benzi pe sensul de mers, atunci cand dau de adormiti/nesimtiti care circula (incurca) circulatzia pe banda de langa axul drumului, aplic urmatoarea metoda: urgent depasesc pe dreapta sau pe stanga, dupa care intru scurt in fatza lui si franez putzin, intodeauna instinctul de conservare-l face pe respectivul nesimtzit sa traga din reflex volanul pentru a evita impactul cu masina mea, dupa care eu demarez mai departe cu ochii in oglinda sa-l vad cum se chinuie sa-si redreseze mashina care intra-n tangaj si incepe sa danseze. Acestia nici macar nu stiu cui sa multzumeasca deoarece numarul masinii mele n-au timp sa-l vada fiind foarte ocupati cu redresatul propriei masini.Last edited by orca; 04-08-2008, 15:23 PM... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
astazi...mergeam linistit pe cantemir...treceam intersectia cu...dracu s`o ia(e dommo ala acolo)...si vin niste manelari cu un megane...cu flash`uri..am pus frana brusc...de avea sa intre in mine...si l`am potolit pe om...din toate flashuri`le lui...fuck!!!!!!!!dar totusi nu m`am enervat,ca de obicei reactionez urat la faze d`astea.eu treceam incet peste liniile alea imputite de tramvai si vine bou` cu freza de pokemon cu flashu in spatele meu...pai sa`i iau m###ii in P@!@# de idiot.....hai ca m`am descarcat1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
Mie cel mai tare mi-e frica de daciotii papucari,pt ca sunt de departe cei mai fiorosi in trafic.Ei in special si toti cu masini de firma in general,le dau in goarna de nu se poate.Cosmarul meu este cand vreau sa trec de pe o banda pe alta ,ma uit in oglina si vad venind de pe la vreo 30 de metri lansate ca o racheta 2 faruri agresive de dacie papuc alba pe care parca scrie:"la o parte ca rup tot!".Cei cu clio de asemenea,masini de firma extrem de obraznici in trafic.Daciile papuc 1,9 diesel sunt de departe cele mai fugarite si ambalate la maxim masini care exista in tara asta.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Logan-urile culori metalizate, in trafic sant cel mai incurca lume, la astia ar trbuii sa le faca banda separata ca si la biciclishti. La ashtia cu Logan-urile cand trec peste o groapa, nu le lipseshte mult sa-si treaca mashina-n bratza... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
am o senzatie ca sunt tare enervant in trafic si eu
cand mergeam cu masinile altora eram calm..etc..acuma fac spume..
incet incet ma calmez si eu..
nu merg in reluare sau ceva, dar ma "tin" de ala din spate de parca vreau sa il f..
pe langa soferii mentionati anterior..cei cu nr de italia sau cu fiat punto mi se par extrem de periculosi..nush dc.. cu nr de italia din alea cu noi cu steagu UE si IT jos,nu alea cu negru pe alb.. dar tot aia e..mi-a lovit unu oglinda din mers pe o straduta, eu trasesem dreapta, eram oprit langa bordura si am asteptat cuminte sa treaca taranu..si asta poc.. si merge mai departe.nu tu avarii sa isi ceara scuze nu nimic.. bine ca nici nu s-a luat vopseauadeh..masina nemteasca :P si tot imi venea sa bag repede R sa o intorc si sa pun bulanu din dotare pe el..
alta data.. tot cu fiat punto.. eram la examenul pentru permis.. vroiam sa schimb banda, ma asigur , semnalizez, ma mai uit odata in oglinda , nimic.(ploua urat de tot in ziua aia , toate geamurile aburite) .. si in ultimul moment trage gaboru de volan.. ce era in spate..fiat punto -coca cola light - dadea flash-uri ca venea tare.. bine macar ca eu schimbam benzile pe lungsi am inteles recent de ce se face asta, pe pielea mea.. adik era sa fac un accident pe tema asta..ma rog.. nu s-a int nimic si asta e imp
incet incet invat si eu sa nu mai fiu asa enervant..si asa circul seara, noaptea si in weekend doar.. - e prea enervant in restul timpului si nu are rost sa merg 2 ore si ceva -3 doar ca sa ajung cu masina la munca..
Comment
-
Originally posted by orca View PostLogan-urile culori metalizate, in trafic sant cel mai incurca lume, la astia ar trbuii sa le faca banda separata ca si la biciclishti. La ashtia cu Logan-urile cand trec peste o groapa, nu le lipseshte mult sa-si treaca mashina-n bratza.
Comment
-
Originally posted by paunionutz View Postsunt perfect de acord cu tine, si nu-i suport pe loganistii cu patulurile lor de masini, care sunt de o nesimtire iesita din comun. veneam dinspre alexandria si prin bragadiru unde sunt 2 benzi, il prind in fata mea pe unu cu un logan verde, ce mergea cu 40-45/h pe banda 2, paralel cu un olcit ce abia isi taraia basinile. dupa multe flasuri si claxoane neincetate (cca 3km), reusesc sa-l depasesc prin dreapta, dupa care pun frana brusca in fata lui. bineinteles ca a inceput sa urle si sa injure. atunci am lasat-o si eu la 15/h si l-am dus vreo 2 km asa. cand incerca sa ma depaseasca acceleram si eu si cand se baga in spatele meu franam brusc de o datea pe nevasta-sa cu capu de bord si tot asa. nu va spun ca a venit paralel cu mine si ma injura, iar eu ii radeam ironic si nu-l lasam sa depaseasca. asta e nesimtirea se plateste cu nesimtire, iar zi tot un loganist mergea pe mijlocul strazii cu 5/h sa nu-si ude masina ca erau lacuri. dupa eforturi multe nu am reusit sa-l depasesc, dar am prins o balta mare si cum tzaranu mergea cu geamu deschis, i-am dat si eu talpa de l-am acoperit de un val de apa si i-am facut interiorul praf. s-a luat dupa mine si cand am ajuns la coltul blocului am oprit, si a oprit si el, dar era sa si-o fure de la prietenii mei. asta e viatzaSuuuuuper!
MÃREAȚA COBRA
Comment
Comment