If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W124 "ultradotat"
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
4. Cel mai grav mi se pare insa faptul ca un membru marcant al acestui forum considera "gunoi" o masina perfect intretinuta, cu toate dotarile perfect functionale, doar pentru ca masina e din anii '90. Asta nici macar nu e o jignire la adresa mea, ci e o jignire la adresa majoritatii membrilor forumului. Pentru ca majoritatea au masini fabricate in anii '90, ba mai mult, exista multi useri marcanti ai forumului care au masini fabricate inainte de '90.
Si aceste "gunoaie" de masini din anii '90 +/-: a) unii le tin pentru ca nu-si permit altele; b) altii le tin pentru ca asa-si doresc, desi si-ar permite masini mai noi, c) altii poate chiar isi permit o masina noua, poate romaneasca, poate coreeana, poate chiar una germana, dar ce sa vezi, poate nu-si doresc o masina noua... Zic si eu, poate sunt si din categoria asta printre noi.
Dupa cum spuneam, sunt multi useri, pe acest forum, care fac parte din categoria cumulata a punctelor a+b+c. Jignirea acestora mi se pare cel mai grav, pentru ca, la urma urmei, userii forumului reprezinta forumul, nu un moderator oarecare.
Si desi un user spunea ca ma apreciaza ca nu sunt genul de om care sa-si ia jucariile si sa plece, ei bine, daca la nivelul asta de moderare/administrare al forumului ne aflam, s-ar putea sa aleg sa nu mai postez/frecventez forumul.
Toate cele bune.
Pana in momentul asta nu am zis nimic dar sa stiti ca si eu m-am gandit la fel ca Nistor cand am vazut cuvantul -GUNOI- ca sunt posesorul unui gunoi mai vechi(din 87) si are mare dreptate colegu cu cele trei tipuri de persoane unde si eu ma incadrez la tipul -b-.
Astea fiind spuse, bravo Nistor, nu te lasa.
Rusinica pentru cuvantul GUNOI.
P.S.: iata si poze cu GUNOIU meu;
@nistor: mi-au dat lacrimile )Masina asta nu se va mai vinde la pretul acesta aici pe forum.Daca decizi sa nu ne mai onorezi cu exercitiile tale imaginatie e alegerea ta.Nu-ti vom simti lipsa.
@elcid:nu ai inteles nimica din exemplul pe care ti l-am dat cu acel S W220.
@ordadan :in fata ta imi cer scuze pentru cuvantul folosit.Masina ta este foarte frumoasa si dupa cum bine sti ti-am laudat-o de fiecare data cand am avut ocazia.
P.S. @nistor : nu te mai da asa mare fan Mercedes ca nu tine.Masina asta a costat 2500 de euro dupa cum zicea colegul ce a vrut sa o cumpere cu ceva timp in urma.Pana la 8000 ce mama mea i-ai facut?Si presupunand ca ai investit toti acesti bani in ea...pana la 8000...de ce o mai dai...ca doar e visul tau?
Concluzie:E o masina curata si ingrijita care are un motor cu fooooarte putini cai raportati la kg care nu se va vinde niciodata la pretul de 8000 de euro.
@Nistor, citez: "Si desi un user spunea ca ma apreciaza ca nu sunt genul de om care sa-si ia jucariile si sa plece, ei bine, daca la nivelul asta de moderare/administrare al forumului ne aflam, s-ar putea sa aleg sa nu mai postez/frecventez forumul".
- Eu ma astept la reactii mature din partea-ti.
- Privind nivelul de moderare: tu ai contribuit nemijlocit la perpetuarea discutiei privind "ultradotata", nu prin pret, fie ca vrei sa nu sa admiti.
- Daca informatia privind pretul de achizitie este reala (eu ma asteptam s-o combati), ai o problema. Nu, nu-ti contesc dreptul de a cere cat vrei pe fier (din moment ce nu l-ai achizitionat aici, pe forum, caz in care aplicam regulile), ci regula nescrisa a onestitatii, pe un forum de pasionati (cel putin declarativ). Pe site-uri gen Autovit, fiecare cere cat vrea, insa pe forum mi se pare un afront adus "IQ"-ului membrilor, la curent cu valoarea reala a unui model sau altul. Repet, ma asteptam sa negi respectiva informatie.
- Inca astept de la tine, de cand ai intrat pe acest forum, sa te implici cu ceva sfaturi/expertiza pe aria "tuning", stiut fiind faptul ca esti "dealer zonal" al TCM/Voinea. Eu, personal, as aprecia implicarea ta pe acea arie.
Ganduri bune.
Domnilor, de ce va agitati atata pe pretul cerut cu masina in cauza?
Inainte sa-l cumpere domnul Nistor, era de vanzare la pretul de 3500 Euro!
Eu personal am fost si am vazut masina cand era de vanzare la Bistrita, singurul repros am avut a fost faptul ca are motorul mic, de ar fi avut motor de 2500 ccm, deja era in posesia mea.
Va rog nu va mai agitati asupra pretului, fiecare isi are dreptul sa cera cat vrea.
In orice caz asa masina dotata si in starea in care este, mai ales la anii lui nu o sa mai vada prea curand romanica noastra.
Sincer daca un Slogan cu ful option coasta cat aceasta masina acuma, oare care e mai buna?
Toate cele bune.
Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995
Nu stiu ce i-a facut Nistor QMT , in afara de a omologa motorul , insa pretul cerut este nu mare , ci exagerat de mare .
Colegu posesor de ultradotata poate sa ceara cat vrea, asta e clar.
Dar sansele sa primeasca suma ceruta, in opinia mea, erau ceva gen 0,0001% DACA masina era ORIGINALA cum a iesit din fabrica. Dar daca are motorul schimbat cred ca sansele sunt nule. Pentru ca pe masina asta nu ar da 8000 de euro cine isi ia w124 pentru ca nu isi permite w210, w211 sau w212..... ci ar da, ipotetic, suma asta un om cu bani care ia masina pentru colectie. Iar o masina care nu mai are motorul original e nula pentru un colectionar. Parerea mea... Sa nu mai spunem ca un colectioar ar prefera un W124 E500 sau AMG, ceva deosebit... Cand iei o masina pentru colectie nu te intereseaza cat consuma. Adica ori suntem colectionari ori nu mai suntem... ))
Colegu posesor de ultradotata poate sa ceara cat vrea, asta e clar.
Dar sansele sa primeasca suma ceruta, in opinia mea, erau ceva gen 0,0001% DACA masina era ORIGINALA cum a iesit din fabrica. Dar daca are motorul schimbat cred ca sansele sunt nule. Pentru ca pe masina asta nu ar da 8000 de euro cine isi ia w124 pentru ca nu isi permite w210, w211 sau w212..... ci ar da, ipotetic, suma asta un om cu bani care ia masina pentru colectie. Iar o masina care nu mai are motorul original e nula pentru un colectionar. Parerea mea... Sa nu mai spunem ca un colectioar ar prefera un W124 E500 sau AMG, ceva deosebit... Cand iei o masina pentru colectie nu te intereseaza cat consuma. Adica ori suntem colectionari ori nu mai suntem... ))
A mentionat nistor@QMT
: - "Se merge la RAR, se omologheaza caroseria pe vechiul motor, se fac niste teste si cu asta e gata.
Apoi, daca se doreste, se poate monta ulterior motorul original al masinii care a fost adusa pentru recarosare, acesta trebuie sa fie trecut apoi in acte la RAR.
Exact asta s-a intamplat si cu masina asta. Dupa recarosare, s-a montat inapoi motorul original al masinii, iar de omologarea acestuia nu s-a mai ocupat domnul respectiv, ci m-am ocupat eu. " deci nu e schimbat il are de la mama lui , dar totusi 8000 ? :-))
...@elcid:nu ai inteles nimica din exemplul pe care ti l-am dat cu acel S W220...
Ce ar fi trebuit sa inteleg? Ca pot sa cumpar o limuzina sub pretul cerut de Nistor pe W124? Dar cati au cumparat masini costisitoare si nu au putut sa le intretina? Ptr. un om obisnuit ( da, mai suntem cativa ) un S600 este o chestie absolut in plus. Ca sa nu mai spun ca ptr. un S600 ai nevoie pe langa multi bani si de un sofer, ca altfel arati ca ,,Jiji''. Deci noi cei umili circulam cu ,,gunoaie'' ca asta ne permitem. Si inca ceva: daca un W124 din '90 este gunoi doar pe criteriul anului de fabricatie, atunci masinile din '60-'70 ce sunt? Fantome? Scuze proprietarilor de masini vechi, nu am intentia sa va jignesc! Si apropo, Mircea, de ce consideri gunoaie masinile vechi? Este a doua oara cand faci aluzii jignitoare la adresa masinilor W124! De ce? Masina mea este din '92, cu toate piesele originale si sub 200000 km. parcursi. Nu este perfecta, dar nici gunoi. Nu cred ca statutul pe care-l ai iti da voie sa ma jignesti! Din cate imi amintesc, eu nu te-am jignit niciodata. Scuze de off topic.
@Nistor, citez: "Si desi un user spunea ca ma apreciaza ca nu sunt genul de om care sa-si ia jucariile si sa plece, ei bine, daca la nivelul asta de moderare/administrare al forumului ne aflam, s-ar putea sa aleg sa nu mai postez/frecventez forumul".
- Eu ma astept la reactii mature din partea-ti.
- Privind nivelul de moderare: tu ai contribuit nemijlocit la perpetuarea discutiei privind "ultradotata", nu prin pret, fie ca vrei sa nu sa admiti.
- Daca informatia privind pretul de achizitie este reala (eu ma asteptam s-o combati), ai o problema. Nu, nu-ti contesc dreptul de a cere cat vrei pe fier (din moment ce nu l-ai achizitionat aici, pe forum, caz in care aplicam regulile), ci regula nescrisa a onestitatii, pe un forum de pasionati (cel putin declarativ). Pe site-uri gen Autovit, fiecare cere cat vrea, insa pe forum mi se pare un afront adus "IQ"-ului membrilor, la curent cu valoarea reala a unui model sau altul. Repet, ma asteptam sa negi respectiva informatie.
- Inca astept de la tine, de cand ai intrat pe acest forum, sa te implici cu ceva sfaturi/expertiza pe aria "tuning", stiut fiind faptul ca esti "dealer zonal" al TCM/Voinea. Eu, personal, as aprecia implicarea ta pe acea arie.
Ganduri bune.
1. Chiar m-ai inchis la partea cu "reactii mature din partea mea". Prima data am crezut ca o zici in gluma, dupa aia mi-am dat seama ca vorbesti serios. Chiar n-am ce sa zic la faza asta, daca eu sunt considerat ala imatur.
Reciteste, te rog, mesajele mele. Poate-ti schimbi parerea.
2. Nu stiu in ce masura am contribuit sau nu si la ce am contribuit sau nu, dar pot sa spun sigur ca mi-am exercitat dreptul la replica intr-un mod exemplar, as zice eu.
3. Nu, nu am o problema ca nu COMBAT presupunerile legate de pret. Nu e problema mea ca tu sau altii va asteptati sa neg speculatii. Indiferent ce sume s-au vehiculat pe aici, daca EU NU VREAU sa-l fac PUBLIC, e fix treaba mea. Si nu vad unde e problema. Ideea de a nu-l face public mi-a ramas in creier de cand citisem un post al lui SEMTEXX, cu putine zile inainte de a-mi lua eu masina. Era si el deranjat de comentariile facute asupra pretului de diversi, la o masina cumparata anterior. N-am vazut pe nimeni sa spuna pe topic-ul lui ca are o problema, ca nu face public pretul.
Mai zic o data, sa ne intelegem clar: NU VREAU sa fac public pretul pentru ca... nu vreau.
Cu toate astea, exista unii useri cu care am discutat in PRIVAT, care m-au intrebat de pret, iar eu le-am spus pretul. Iar ei, pentru ca sunt oameni cu bun simt, l-au tinut pentru ei, daca eu am zis ca nu vreau sa-l fac PUBLIC.
Despre "valoarea reala" a masinii mele s-a mai discutat deja si aici si pe alte topic-uri, de suficient de multe ori incat sa consider ca nu mai e cazul sa spun nimic aici.
1. Chiar m-ai inchis la partea cu "reactii mature din partea mea". Prima data am crezut ca o zici in gluma, dupa aia mi-am dat seama ca vorbesti serios. Chiar n-am ce sa zic la faza asta, daca eu sunt considerat ala imatur.
Reciteste, te rog, mesajele mele. Poate-ti schimbi parerea.
2. Nu stiu in ce masura am contribuit sau nu si la ce am contribuit sau nu, dar pot sa spun sigur ca mi-am exercitat dreptul la replica intr-un mod exemplar, as zice eu.
3. Nu, nu am o problema ca nu COMBAT presupunerile legate de pret. Nu e problema mea ca tu sau altii va asteptati sa neg speculatii. Indiferent ce sume s-au vehiculat pe aici, daca EU NU VREAU sa-l fac PUBLIC, e fix treaba mea. Si nu vad unde e problema. Ideea de a nu-l face public mi-a ramas in creier de cand citisem un post al lui SEMTEXX, cu putine zile inainte de a-mi lua eu masina. Era si el deranjat de comentariile facute asupra pretului de diversi, la o masina cumparata anterior. N-am vazut pe nimeni sa spuna pe topic-ul lui ca are o problema, ca nu face public pretul.
Mai zic o data, sa ne intelegem clar: NU VREAU sa fac public pretul pentru ca... nu vreau.
Cu toate astea, exista unii useri cu care am discutat in PRIVAT, care m-au intrebat de pret, iar eu le-am spus pretul. Iar ei, pentru ca sunt oameni cu bun simt, l-au tinut pentru ei, daca eu am zis ca nu vreau sa-l fac PUBLIC.
Despre "valoarea reala" a masinii mele s-a mai discutat deja si aici si pe alte topic-uri, de suficient de multe ori incat sa consider ca nu mai e cazul sa spun nimic aici.
Toate cele bune.
Nu stiu cine a insistat sa afle pretul de achizitie a "masinii" tale?E treaba ta,nu ne intereseaza dar cateva lucruri sunt sigure:
-nu ai luat-o cu 8000 de euro ca sa o revinzi tot cu 8000.Clar vrei sa castigi bani de pe urma vanzarii.{si nu putin}
-masina asta nu se va mai vinde pe acest site la pretul acesta.
Cand am postat primul anunt de vanzare al masinii, a fost la un pret mult mai mic de 8.000 EUR.
Intre timp, pretul a evoluat, din motive pe care o sa le tin pentru mine(nu vreau sa incep noi speculatii, discutii interminabile, etc... ). Cred ca asta deranjaza pe unii, la modul general. Si anume faptul ca pretul masinii, in loc sa scada in timp, a crescut consistent.
Multi oameni au prejudecati:
a) daca pretul unui bun scade, bunul e de calitate proasta, naspa, nu-l vrea nimeni;
b) daca pretul creste, omul care vinde respectivul bun e un om rau, rau, rau, bisnitar, speculant, s.a.m.d.
In cazul de fata, eu sunt proprietarul unui W124, pe care-l consider in valoare de 8.000 EUR la ora asta. Restul e can-can.
2. Va agitati degeaba pentru ceva care nu va priveste. Nu vreti nici unul masina (as intelege frustrarea unuia care ar vrea sa o ia la 5000 si nu se lasa din pret), nu va scoate nimeni banii din buzunar, nu va deranjeaza cu nimica masina asta, deci cu alte cuvinte nu aveti motive sa faceti atata galagie.
N-avut timp sa citesc toate aberatiile, paragraful de mai sus mi-a sarit in ochi. Colegul Sorel e plictisit, topicul e o aberatie, pretul e mare. Se inchide definitiv.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment